Meklē blogā

Sleek Makeup True Colour Lipstick #PAPAYA PUNCH

Vasarīgam noskaņojumam vasarīga koraļļu - oranža lūpu krāsa, kas var būt foršāks arī dienā, kad rāda tikai +18* tā  uzlabojot savu omu un sajūtot vairāk saules arī šajā dienā!
Tieši tā es  nodomāju, kā ieraudzīju mazo skaistuli - elegantā, matētā  futlāri, kas radīja šaubas par  produkta daudzumu, bet tās bija liekas, jo šī lūpu krāsa ir ļoti kompaktā iepakojumā, pats produkts ir pietiekami daudz 3.5. gr
Atzīšos, ka neesmu matētu lūpu krāsu fane tikai tāpēc, ka bieži vien tās saiet rievās un lūpas izskatās neveselīgi, kur tiek izcelti katri mazākie sausuma pleķīši, bet noturība matētiem produktiem ir  daudz labāka, tāpēc ja man gribās uzklāt lūpu krāsu un par to aizmirst - lietoju matētos produktus.


Rituāls pirms matēto lūpu krāsas lietošanas, ko esmu iemanījusies darīt- noskrubēt lūpas ar zobu birsti viegli pamasējot,  tā atbrīvojoties no sausajiem pleķīšiem, vai arī sajaucot smalko cukuru + kokosa eļļu + rožu ēterisko eļļu un ir super skrubītis.
Pēc tam bagātīgi uzlieku lūpu balzāmu un ļauju tam sasūkties ādā, tikai tad,  nosusinot lūpas uzklāju matēto lūpu krāsu, lai noturība būtu ekstrēmāka pirmo kārtu nosusinu ar salveti un uzklāju otro kārtu.

Produkta Anatomija: Sleek Makeup True Colour Lipstick #PAPAYA PUNCH*( koraļļu tonis ar oranžu apakštoni )
Matēts konteinerītis ar skaistu, matētu lūpu krāsu - kompakts produkta iepakojums. Vāciņš noslēdzās labi, līdz šim somā nav pazudis. Matēta lūpu krāsa - kas patiesi izskatās matēta gan iepakojumā, gan arī uz lūpām. Bez smaržas, vai ari tik maigu, ka es to nejūtu.

Sastāvs: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polybutene, Isononyl Isononanoate, Polyethylene, Caprylic/capric triglyceride, Diisostearyl Malate, Microcrystalline wax, Beeswax, Simmondsiachinensis (Jojoba) seed Oil, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Propylparaben, Mica, Titanium dioxide, D&C Red No. 6, D&C Red No. 7, D&C Red No. 27, Iron Oxide Yellow, Iron Oxide Red, Iron Oxide Black, FD&C Blue No. 1, CI 77019, CI 77891, CI 15850, CI 45410, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 42090.

Produkta Fizioloģija: Ļoti spēcīgs, piesātināts  pigments, vismaz šim manam tonim ļoti labi pārnesās uz lūpām, precīzākai uzklāšanai prasās otiņa, lai skaisti piepildītu arī lūpu stūrīšus. Uzklājās ļoti krēmīgi, biezi, bet slīdigi, rīcineļļa sastāvā sevi attaisno jo lūpu krāsa  ļoti viegli klājās, neskatoties uz labo pigmentu.
Viena no komfortablākām matētajām lūpu krāsām kādu esmu lietojusi, uzklājot  jūtos komfortabli vairākas stundas,  
Šī nav "skūpstu droša" lūpu krāsa, bet ilgnoturīga gan. 
Neizplūst aiz lūpu līnijas.
Noēdās pakāpeniski, arī  pēc pusdienām un kafijas bija tikai viegli pabalējusi, var uzslāņot un atjaunot, nenoņemot veco lūpu krāsu.


Mīnusi -  kā visas matētās lūpu krāsas arī šī izcels  sausos pleķīšus, bet ne dramatiski.

Plusi - komfortabli nēsājās ari vairāku stundu garumā, pēc noņemšanas lūpas nejutās kā pēc tuksneša :)





Iespēja iegādāties topbeauty.lv (šobrīd tur ir atlaides Sleek kosmētikai, ar atlaidi šis tonis tikai 5.59 euro )

Ar saulainiem sveicieniem
Ilzux



 *testa prdukts

1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma