Meklē blogā

Revīzija kosmētikas plauktā+ Top5 paletes + Video

Čaviņs meitenes:)

Kādu laiciņu atpakaļ savā Instagram profilā rādiju savu sakārtoto  Acu ēnu plauktu, izveidoju mazu revīziju un izmetu visu lieko, kas stāvēja tikai tāpēc, ka iekšā bija sajūta, ka varbūt kādreiz to vajadzēs, kaut arī , skaidri apzinājos ka nekad to nevajadzēs.
Tā nu es saņēmos un izmetu visu lieko, atbrīvojot vietu, kam jaunam un foršam!

Manā Video varat aplūkot kā man gāja un ko - kāpēc izmetu


Runājot par acu ēnu paletēm, nāca ierosinājums  aprakstīt savu Top 5 mīļākas paletes, tāpēc arī nolēmu padalīties.
  
Mua luxe  Pretty Edgy Eyeshadow palette - fantastiska palete ar violetīgiem, vēsiem apakštoņiem, matētiem un mirdzošiem, perfektas kombinācijas palete, pie kuras gribās atgriezties dēļ saviem toņiem un kvalitātes, viena no mīļākajām paletēm ar kuras palīdzību veidot smokey grimus. Patīk, ka pigmentācija ir ļoti laba, ņemot vērā savu cenu.

UD Naked 3 - mīļa ar saviem rozīgiem apakštoņiem, unikāli toņi, kurus lietoju ikdienā, lieliski sadarbojās gan dienas, gan vakara grimā, laba kvalitāte, viegla uzklāšana.

Paulas Choice The Nude Mattes - perfekta palete, kurā  ir dažādu pustoņu brūnie, matētie toņi, arī pelēkie, kas savā starpā perfekti saskaņojās, iepazinu šo paleti, kad skatijos wayne goss video pamācības, kurš ir vizāžists un youtubers, kā arī, vienkārši fantastiski pozitīva personība.  Viņš šo paleti ir izstrādājis kopā ar Paulas Choice, kas, manuprāt, bija ļoti veiksmīgs produkts, pat neskatoties uz to, ka palete  ir mazliet krītaina ( nebiju to gaidījusi, likās, ka būs krēmīgāka tekstūra).


Lime Crime Venus - unikāli toņi, sārtā gamma, kas tik labi sadarbojās ar zilām acīm tās izceļot, perfekta palete priekš manis. Izmantoju vairāk akcentiem, bet vasaras periodā varēšu miksēt ar citām kontrastainām ēnām, lai iegūtu labāku, interesantāku efektu.


Nars Dual - Intensity palete, ļoti labas kvalitātes ēnas, kas izskatās labi jebkādā kombinācijā, es nezinu vai tam par iemeslu ir kāda īpaša formula, bet uz plakstiņiem izskatās eleganti, labi pludinās, kaut ari ļoti mirdzošas, iederas arī ikdienas grimā. Patīk lietot arī samitrinātā veidā, tā pastiprinot un pat izmainot pigmentu nokrāsas. Interesanti bija krāsot ar šo paleti ari citus, neskatoties uz vecumu ar to uzklātais grims izskatījās vienlīdz perfekti. Atzīšos, ka Nars produkti man ļoti patīk dēļ viņu ieturētā, ģeometriskā dizaina.

Kāds ir Jūsu Top 5?

Lai saulaini!
Ilzux

5 komentāri

  1. Varbūt tie color tattoo bija pažuvuši?Kad savus nopirku sākumā klājās ideāli,kā zīds,bet ļoti ātri izžuva :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iespējams, ka man trāpijas veci produkti ;( bet uzklāšana tiešām bija mokpilna..

      Dzēst
  2. Mans Tops 5 ir Lorac Mega Pro, Too Faced Romantic eye, Lorac Mega pro 2, Naked Urban Decay, TheBalm Rockstar palette

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izklausās labi, cik esmu "čamdijusi" Lorac ēnas ir ļoti kvalitatīvas :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma