Meklē blogā

Spožai vasarai - Oriflame nagu lakas

Caviņs, meitenes :)

Āra tāds laiks, ka datoru arvien mazāk gribas cilāt un vairāk pievērsties  dabas baudīšanai, draugiem, ģimenei, bet es jau paspēju sabaudīties un apdegt saulē, cik nu muļķīgi, bet tomēr, ari nepatīkamajā var rast savu labumu un šeit nu es esmu, atkal pievēršoties blogam, sajuta, ka neesmu rakstījusi veselu mūžību.
Ziemas periodā es vinēju Rozes Blogā Oriflame The One sērijas nagu lakas, kas bija loti forši, ņemot vērā to ka man šis zīmols vairāk saistījās ar skolas laiku pirkumiem un lūpu krāsām & pirmo persiku sejas krēmu :)
Kops skolas laikiem nebija nācies ar to saskarties, jo ir tik daudz ko izmēģināt veikalu kosmētikā, ka rociņas līdz  katalogu produktiem nedagāja. 
Saņemu ļoti skaistus toņus, tikai nedomāju, ka šie vel ir pārdošanā, iemetu aci Oriflame katalogā un pamanīju, ka jaunā kolekcijā ir atrodami pāris mirdzošie tonīši, tāpēc, ja esat šādu toņu mīļotāji - droši apskatiet varbūt kas iekritīs sirdī.( skatos, ka tieši šobrīd viņiem atlaides uz nagu lakām )Manuprāt vasara ir tas laiks, kad var klāt jebkādu mirdzuma pakāpi uz nagiem  un tas iederēsies.

Oriflame The One ir ilgnoturīga nagu laka aktuālākajos toņos bagātīgam klājumam. Sastāvā esošā Expert Gel tehnoloģija sniedz vienmērīgu klājumu un krāsu, kas nenodrūp un neizbalē. Īpaši piemērota, plata otiņa nodrošina precīzu uzklāšanu.

Produkta Anatomija: Plakanā, platā, ērta otiņa, 8ml pudelītē, daļēji mirdzošas, vairākumā "crushed crystals" variantā, kas ir loti smalka maluma, atgādina dārgakmeņus. Ērti lakot nagus dēļ lielā korķīša - labi iegulās tvērienā.

Produkta Fizioloģija: Klājās ļoti labi, tekstura vidēji bieza, gēlīga, laka  blīva un tāpēc viegli uzklājama. Noturība uz maniem nagiem četras dienas, kas, manuprāt, ir labi, pēc četrām dienam sāk nolupt  naga maliņa, bet ne traģiski. Piesātinātam klājumam lietoju divās kārtās.

saules staros
Viedoklis - sākšu ar to, ka dizains ir izdevies, ļoti patīk formas un lielais vāciņš, kurš vizuāli padara pudelīti milzīgu, greznu, sākumā domāju, ka tur būs vairāk par 8ml :)  
Attēlos toņi sākot no apakšas: pelēkais -  steel, zaļgans ar zeltu -g.pine, asfalta peleks ar sudrabu- gunmetal , violets ar zeltu -amethyst, balts ar sudrabu -snowflake, vesi zilgans ar sudrabu -m.blue
iekštelpās
Ja nebūtu vinnējusi  nekad nebūtu uzzinājusi, ka ir vērts paskatīties ari katalogu nagu laku virzienā, teikšu, ka ļoti pat ir vērts jo īpaši patika gēlīgā struktūra uz nagiem, kas radīja vēlmi paskatīties uz citiem produktiem, varbūt arī tie būs tikpat baudāmi.


Lai fantastiska diena!

Ilzux

1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma