Meklē blogā

Dzintars Actual mitrinošās lūpu krāsas

Katru reizi, kad iegriežos Dzintars veikaliņā izvēlos vel netestētus produktus, lai tos izmēģinātu, jo es ļoti mīlu un atbalstu LV ražotājus, īpaši jau tik atpazīstamu un sirdi mīļo "Dzintaru" kas bijis ceļabiedrs visu agrīno pusaudžu vecumu un saistās ar bērnības saulainajām atminām.
Prieks, ka Dzintars neslinko un nāk klajā ar jauniem, interesantiem produktiem, kas, manuprāt, ir konkurētspējīgi Latvijas tirgū  ar savu produktu kvalitāti.
Vēlējos iepazīstināt ar  jaunumiem no  dekoratīvās kosmētikas sērijas Actual, kurā ietilpst gan nagu lakas- kopjošie līdzekļi, lūpu produkti, tonālie krēmi.
Ainārs Līkums Foto 

Visos produktos maksimāli izmantotas dabīgas izejvielas, sērijas produktiem pievienota arī smiltsērkšķu eļļa, pīlādžu ekstrakts un vitamīni, aktīvās vielas ir :

Ražotājs min:
"Lūpu krāsa Dzintars Actual – tā ir intensīvi mitrinoša lūpu krāsa ar augļu un karameļu aromātu.
Lūpu krāsu gammā ietilpst klasiski un šobrīd aktuāli toņi.
Lūpu krāsa klājas viegli un vienmērīgi. Tai piemīt piesātināta un noturīga krāsa. Tā neizplūst pāri lūpu kontūrām un ir ilgstoši noturīga. Lūpu āda izskatās gludāka un līdzenāka. Pīlādžu ekstrakts un smiltsērkšķu eļļa palīdz mitrināt lūpu ādu. Dabisko eļļu un vitamīnu komplekss intensīvi baro un mitrina lūpu ādu. Lūpu krāsa satur saules aizsargfiltrus."


Kopumā tie ir  45. toņi, kas ir samērā daudz, lai atrastu sev piemērotāko, skaistāko un unikālo toni kā ari, atbalstītu vietējo ražotāju, kas manuprāt ir gana laba motivācija, lai izmēģinātu.

Guvu iespēju izmēģināt divus toņus  - fantastiski skaisti un aktuāli toņi, piesātināti , dziļi, spēcīgi burgundijas bordo (tonis 55) un burgundijas plūmju (tonis 53) satīna finišs un glamūrīgs baudījums uz lūpam.
Kaut arī tie nav matētie toņi, kā tika man prezentēti, bet gan satīna, kas ļoti komfortabli jūtās uz lūpām.
no kreisās uz labo #55 un #53 tonis

Mans skatījums: Futlāris klasisks, ieturēts Dzintars stilā, lūpu krāsu tekstūra bagātīga, kopā ar maigu augļainu smaržu, sajūta, ka būtu nokļuvusi augļu - karameļu fabrikā, smarža nav pārāk uzbāzīga, bet jūtama, patīk, ka viņa ir atšķirīga no vairākuma klasiskās vaniļas kompozīcijas, kura man ir jau diezgan apnikusi.

Noēdās diezgan pakāpeniski, ar atjaunošanu nav problēmu, var klāt jau uz esošās lūpu krāsas.
Lūpu balzāmu neprasīsies lietojot šo lūpu krāsu, jo tā ir ļoti mitrinoša un kopjoša.


Mani ieteikumi : lūpu krāsa derēs pat ekstremāli sausām lūpam, ticiet tas ir mazliet brīnumaini, jo es uzklāju uz lūpām, kurām ir daudz sauso pleķīšu un tie paris minūšu laikā kļuva neredzami!!

Tomēr ieteiktu lietot caurspīdīgo lūpu zīmuli, uz manām lūpām gribēja izplūst aiz maliņām, ne ekstrēmi, bet ar to vajaga rēķināties.

Izveidots koptēls ar Dzintars Actual #55 lūpu krāsas toni, kā arī Sleek i-Divine Palette in Vintage Romance


Pārdošanas cena: 10 euro (šobrīd vel vajadzēja būt atlaidei 60% jaunumiem)

Produkti, uz kuriem vel skatos, ieinteresēja lūpu spīdumi - likās ļoti piesātināti un dzīvīgi, tieši kā vasarai, kā arī balzāms skropstām ar keratīnu ( vienmēr jau gribās garākas skropstas).



Kādi ir Tavi mīļākie Dzintars dekoratīvās kosmētikas produkti?



Saulainu dienu & garastāvokli



Ilzux


*testa produkts

4 komentāri

  1. Vispār uz ātro skatienu liekas, ka matētas. Toņi ļoti pigmentēti, bet tomēr ne mani.
    Kādu caurspīdīgo zīmuli lieto?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es šādas saucu par satīna, jo manā uztverē matēts ir kā samts, bez mirdzuma un atspīduma ;) Toņu izvēle diezgan liela, ja interesē vari apskatīt Dzintara veikaliņā, lietoju essences caurspīdīgo zīmuli- lēti, labi, nav žel pazaudēt :D

      Dzēst
  2. Ja godīgi neesmu Dzintaru lūpu krāsas fane, man ļoti patīk šī tumši violēta krāsa , nezinu var būt ir vērts vēl reiz izmēģināt šā zīmola produkciju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt ļoti krēmīgas lūpu krāsas ;) lieliski noder, ja ir izteikti sausas lūpas :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma