Meklē blogā

NIVEA® Daily Essentials Micellar Water & womstar tests

Caviņš meitenes!

Jau ir pienācis Augusts, pilnīgi neticās, kā laiks skrien - tikko vel bija vasaras sakums! ;)
Mani jaunumi sākās ar micelarā udens testēšanu. Ļoti interesanti bija testēt šos produktus sadarbībā ar  @womstar, šis projekts ir ļoti interesants, jo ļauj  ikkatram cilvēkam pieteikties uz produkta testēšanu un caur to izmēģināt kādu interesantu, saistošu produktu, es  pieteicos uz Nivea micelarajiem ūdeņiem, jo jau kādu laiku Nivea produkti bija manā listē, kā tie, kurus es vēlējos  izmēģināt, tad gluži netīšām ieejot  http://www.womstar.lv/ ieraudzīju iespēju pieteikties un re, šeit mēs esam, tāpēc iesaku pamēģināt un kļūt par objektīvo produktu testētaju & vēstnesi.


Pievēršoties pašiem testa produktiem, iepakojums ir samērā parocīgs un produkta vāciņš labi fiksējās, pats nemēģina atvērties, kas, protams, ir pluss, ja paķerat šo produktu līdzi kādā braucienā. Dizains klasisks un ieturēts klasiskajā Nivea stilā.

NIVEA® Daily Essentials Sensitive 3in1 Micellar Cleansing Water
Sensitive Skin
200ml
Micelārais šķidrums jutīgai ādai satur kopjošu formulu ar dekspantenolu un vīnogu sēklu eļļu.
Jāpiemin, ka šis micelārais ūdens nesatur ari  parfimu, parabēnus,alkoholu tapēc tieši piemērots jutīgas ādas īpašniecēm, saskaroties ar šo produktu liku uz viņu lielas cerības, kuras tika attaisnotas –jo dekspantenols dara savu darbu un tiešām mazina kairinājumu!

NIVEA® Nivea Daily Essentials gentle caring micellar water
Dry Skin
200ml
Formula „trīs vienā” sejai, acīm un lūpām ar dabīgu mandeļu eļļu:
noņem dekoratīvo kosmētiku un attīra ādu,
uzmanīgi noņem acu kosmētiku un kopj skropstas,
mitrina un nomierina ādu.

Jāpiemin, ka šis produkts noteikti būs patīkams sausākas ādas īpašniecēm, tomēr , lai ari kā man patiktu mandeļu eļļa, tomēr, taukainai ādai tā liekās sajūtama uz sejas,  kombinēta āda noteikti priecātos.
  
Bija interesanti salīdzināt divas līnijas, tāpēc nosacīti izveidoju tabulu, lai pati priekš sevis saprastu tās produkta īpatnības, kuras testēju.


Mans ādas tips – taukaina āda, bet jutīga uz kairinājumiem, mēdz iekaist, reaģē uz karstumu/aukstumu.


Rezumē: Produkti ir labi, cena ir ideāla, sastāvs ir labs un bez parabēniem, kas man ir svarīgs faktors, vai viņi kļūs par maniem favorītiem? Iespējams, ka jā, tieši acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, jo ļoti patika mitrinošā sajūta acu rajonā. Vai ir vērts iegādāties? Domāju, ka jā, jutīgas ādas īpašniecēm noteikti ieteiktu izmēģināt.

Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma