Meklē blogā

Signal White Now Glossy Chic - starojošam smaidam!

Kopš saskāros ar Signal  optiski balinošām zobu pastam, varu teikt, ka mana zobu  ikdiena ir uzlabojusies! Esmu kafijas un tējas lietotājs, ar visām no tā izrietošajām sekām, vel šajā ogu sezonā pievienojās krāsojošas ogas, kas nemaz neglaimo smaidam un liek pievērsties optiskai zobu balināšanai ar zobu pastas palīdzību.
Es vairāk atbalstu šādu krāsu korekciju zobu pastās, jo tas ir saudzējošs veids, kā iegūt skaistāku smaidu, neradot bojājumus saviem zobiem un emaljai.
Kā arī, jāpiemin, ka šī ir viena no zobu pastām, pēc kuras lietošanas saņemu komplimentus arī no savas zobārstes, kas, manuprāt, ir ļoti labs rādītājs! Bet nu, par visu pēc kārtas, arī par mirdzumiem zobu pastā, kas piešķir sava veida "kičīgumu" šim produktam.


"Signal White Now Glossy Chic zobu pastas darbības efekts slēpjas Blue Light tehnoloģijā, kas atstaro gaismu, radot optisku efektu un piešķirot zobiem ievērojami baltāku toni. Pateicoties unikālajai un patentētajai tehnoloģijai, Signal White Now zobu pastas pētījumos pārspējušas gandrīz visus konkurentus. Savukārt tieši Glossy Chic zobu pastas sastāvā esošie ultra-shine kristāli, papildus baltinošajam efektam, ko nodrošina Blue Light tehnoloģija, piešķir zobiem valdzinošu mirdzumu"

Manas sajūtas: Šis produkts strādā, viņš ir ļoti patīkams un nav tik stiprs savā atvēsinošajā "piparmētru ar astīti" garšā, kā iepriekšlietotaisgold white now, kurš sev līdzi nesa ziemas svaigo garšu, tad šis vairāk ir tāds vasaras variants, kas ir atsvaidzinošs, bet ne kritiski stindzinošs, man, ka jutīgu smaganu īpašniecei tas ir svarīgi. Maigais aromāts un ērtais 50ml iepakojums to padara par ideālu ceļojuma zobu pastu, patīkams bonuss, manuprāt.
Putas veidojās biezas un kārtīgi attīrīja smaganas, stāvā sajūsmā ir arī manas ģimenes pārstāvji par šo produktu tāpēc būs vien jāiepērk krājumi. Kopumā produkts piepilda savus solijumus, minusus vel neesmu pamanījusi.
Šī ir fluoru saturoša zobu pasta, tāpēc jāskatās līdzi un bērniem līdz 6.g.v tā nebūtu piemērota, pieaugušie, kuri atbalsta fluora saturošo pastu lietošanu - droši var lietot uz veselību. Mans viedoklis ir tāds, ka es kombinēju fluora saturošās zobu pastas lietošanu ar nesaturošajām, tā nodrošinot sev optimālu mutes higiēnu.
Ja salīdzina Signal gold white now un jauno Signal White Now Glossy Chic, tad vienozīmīgi pateicoties maigākam aromātam, viņa ierindojās manos favorītos, tomēr jāsaka, ka tiem, kuriem patīk "stiprākas" pastas būtu jāizvēlas Gold white versija.

Cena veikalos 3.99 ~

Kā Jums patīk šis optiskās balināšanas brīnums? Esat lietojuši Signal produktus?



testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma