Meklē blogā

Essence VS Younique mascara

Caviņ meitenes!


Kādu laiciņu iepriekš izdomāju notestēt slavenās pagarinošās tušiņas ar fibriņām, iepatikās ideja jo manas skropstas nav tik garas kā gribētos un tomēr, vienmēr, jau gribās vairāk un skaistāku atliekumu utt. Šo brīnumu iegādājos ebay plašumos (Younique mascara), cik atceros, aptuveni 20$ vērtībā, izvēlējos pārdevēju ar labām atsauksmēm ( Jums arī to ieteiktu, kad izvēlaties preces ebay, tā nodrošinoties ar labāku kvalitāti, tik, cik tas ir iespējams pērkoties tādās vietnēs).
Sets sastāv no gela- tušas, kas ļoti līdzīgs klasiskai pagarinošai tušai tumšā krāsā un fibriņām, kuras, kā šeit minētas veidotas no zaļās tējas šķiedrām ( nu nezinu gan?!) viss iepakots greznā kastītē ( kastīte piedod efektu idejai).

Uzklāšanas instrukcijās minēts: uzklājam klasisku tušu, tad pārklājam ar gelu – tušu un kamēr tā vel nav nožuvusi klājam fibras, tad atkal gel – tuša lai nostiprinātu un atkārtojam līdz bezgalībai,  tik cik pašas vēlamies :)


Lai procesu padarītu interesantāku, izvēlējos to salīdzināt ar Essences produktu, kas nopērkams jebkurās „Drogas” un ir ļoti pieejamā cenā, tieši nesen  to testēju un man tīri labi patika rezultāts. Tāpēc domāju, ka beidzot ir labs mirklis testa „cīņai” vai šis produkts tiešām darbojās labāk par Forbidden volume rebel tušu + false lash tušas virskārtu no Essences, kura arī ir ar melnām šķiedrām, kuras var uzslāņot, par viņu rakstīju šeit  

Tālāko testa norisi un to, kādi bija rezultāti varat aplūkot manā video:


Lai jauka diena!
Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma