Meklē blogā

Color wow root cover up- matu pūderis ataugušo sakņu maskēšanai

Čaviņas, meitenes!

Šajā testā kooperējos ar draudzeni, kura krāso matus, kurai šis produkts ir īpaši aktuāls jo mati ir tumši, kur savukārt ļoti ātri redzama ataugušo matu līnija, kas pavisam traucējoša ikdienas koptēla baudīšanai.
Pati par šāda veida produktu esmu sajūsmā, jo tas tiešām var būt glābējs, kad jādodas uz kādu pasākumu, bet nav laika piekrāsot kaitinošās matu saknes, protams, tas nevar būt par sistēmu, bet ārkārtas gadījumos liekās foršs instruments skaistumkopšanas lauciņā.


Uzklāšanas īpatnības: Jāuzklāj uz sausiem matiem. Lietojot mazo otiņas galu kārtīgi jāieblīvē matos, kāpēc saku jāieblīvē – jo tas nav tā, ka pārlaid ar otu vienu vai divas reizes, te nākas pacensties un kārtīgi soli pa solim uzklāt, tad ar otru otiņas galu iepludinu tālākajos matos. Manuprāt, šim procesam labāk pasaukt draudzeni, jo tā būs ātrāk visiem, bet ari viena pati var tikt galā, tikai nākas apbruņoties ar mazliet pacietības.

Pēc konsistences presēts pūderis, kas ir samērā biezs un blīvs, saskaroties ar matiem tas uzklājās diezgan lēnam, bet pamatīgi iestrādājot matos ļoti labi saplūst un nomaskē tik cik tas ir iespējams, arī  sirmos matus.
Nekādu papildus smagumu vai ķepīgumu draudzene neizjuta visa testa laikā, pūderis nebira un labi turējās matos līdz matu mazgāšanai.
Produkts ir mazliet mirdzošs, bet tas rada dzīvīgu un veselīgu matu efektu, man patīk, ka neveidojās „kaskas efekts”  uzklājā rajonā.

 Šeit paris bildes, kā mums gāja ar uzklāšanu:
Pirms uzklāšanas, kā redzams sirmie mati labi redzami

Pec daļejas uzklāšanas

Pēc uzklāšanas, koptēls

Plusi:
Lieliski noklāj ataugušos, tai skaitā arī sirmos matus
Nerada smaguma, vai taukainuma sajūtu matos
Noderīgs ja nevēlies tik bieži krāsot matus, bet ir jāiet uz kādu svarīgāku pasākumu, kur gluži jau ar ataugušām saknēm neiesi.
Noderīgs ja esi vizāžists/ stilists/ frizieris, kā produkts ko lietot, kad ir nepieciešamas mazas korekcijas.
Pieejami dažādi toņi, kur atradīsi savu (pieejami septiņi toņi).

Mīnusi:
Izmaksas, jo produkts ir samērā ieguldījums  ap 40euro

Jāpiešaujas lai samērā ātri uzklātu to uz ataugušajām saknēm.
Produkta svars 2.1 gr kaut arī, tas klājās ļoti plānā kārtiņā tomēr nezinu cik uzklāšanas reizem tas pietiks?! Tas vel paliek atklāts jautājums.

Kā pareizi uzklāt produktu, atradu ražotāja mājas lapā:

Rezumē : vienozīmīgi interesants produkts, iesaku, ja tas ir aktuāli un gribās  nebojāt matus ar krāsošanu "izvilkt" mazliet ilgāk starp krāsošanas reizem. 

Lai forša diena
Ilzux

*testa produkts

1 komentārs

  1. Interesants produkts, bet mani visu laiku atbaidīja cena.
    Kā ir ar tumšo matu ataugšanu balinātiem matiem?

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma