Meklē blogā

Attirance "Bambuss" produkti taukainas ādas īpašniecēm.


Attirance – pievilcība, kas slēpjas katra no mums, sievietes!

Latvijas zīmols, kurš ar savu kopjošo kosmētiku ir iekarojis manu sirdi. Esmu lietojusi gan sejas putas, gan skrubjus, ķermeņa sviestus un beidzot pienāca kārta kārtīgi izmēģināt sejas produktus, krēmus un skurbi, kurus vērtēju ļoti kritiski, kā jau visus produktus, kuri saskārās ar sejas ādu, jo uzskatu, ka šeit ir jāpieliek īpašas rūpes izvēloties sejas kosmētikas līdzekļus. ,


Sejas skurbis „Bambuss” 100ml

„Sejas skrubis ar bambusa ekstraktu. Sejas kopšanas līdzeklis ikdienas ar matējošu efektu. Paredzēts taukainas sejas ādas kopšanai. Produkts ir bagātināts ar 11 augu ekstraktiem, tajā skaitā bambusa ekstraktu, kas tonizē un stiprina ādu, un piešķir tai svaigu aromātu. Sejas skrubis satur pētersīļu ekstraktu un medus ekstraktu. Pētersīļu ekstrakts satur C vitamīnu, atjauno ādu, kavē pigmentācijas plankumu veidošanos un veicina ādai nepieciešamā kolagēna veidošanos.”
Sejas skrubis, pēc sajūtam lieliski noskrube jutīgo sejas ādu, tas ir pietiekami maigs, lai neradītu apsārtumus pēc skrubēšanas, bet arī pietiekami jaudīgs, lai āda tiktu attīrīta. Var just vērtīgās eļļas, jo pēc sejas skrubēšanas āda ir attīrīta un mitrināta, nav velkošas sajūtas ari uz jutīga vaigu rajona, kurš ir pirmais, kas parasti reaģē uz kādu kairinājumu. Testējot un pētot šo produktu atskārtu, ka tas ir tiešām labs un ekonomisks produkts, izskatās, ka ar šo 100ml iepakojumu pietiks kādam laikam, tā nodrošinot man skaistu un attīrītu ādu.

Pačukstēšu, ka pārējie ģimenes locekļi ir izmēģinājuši šo produktu un viņiem patika tīrās, maigas ādas sajūta, pēc šī skrubīša lietošanas.

Dienas krēms „Bambuss” 50ml
„Sejas krēma sastāvā esošais bambusa ekstrakts palīdz ādai absorbēt minerālvielas, novērš kairinājumu un nomierina ādu. Produkts satur kadiķu ēterisko eļļu un ekstraktu, kas ir dabīgs antiseptiķis ar tonizējošām īpašībām. Sastāvā esošā rīsu kliju eļļa padara ādu svaigu. Avokado eļļa atsvaidzina, un sezama eļļa uzlabo ādas toni un elastību”

Ar dienas krēmu jau saskāros pirms pāris mēnešiem, kad to nopirku, lai izmēģinātu, tāpēc šis krēmiņš jau ir ļoti ilgi izmēģināts un varu droši apgalvot, ka, manuprāt, viņš ir ļoti labs produkts.
Sākšu ar savām sajūtām, pērkot taukainai ādai domātus produktus es bieži vien saskaros ar to, ka neizjūtu pietiekamu mitrināšanu tad, kad ir matējošais efekts. Ar šo krēmu šāda diskomforta man nav! Sākumā uzklājot es izbrīnījos par biezo tekstūru, šaubījos, vai tiešām būs matējošais efekts, bet par manu lielu brīnumu, tiešām, seja nespīdēja pēc krēma uzklāšanas veselas 5h, kas priekš manas ādas ir nebijis rekords!

Āda jutās mitrināta un ja manā sejā bija kāds sausāks pleķītis, tas tika lieliski kopts arī pietiekami pabarots, lai drīz vien izzustu. Uzskatu, ka tik ļoti labi rezultāti tiek sasniegti ar dabisko eļļu palīdzību, kas izsens ir pierādījies, ka nekas nevar būt labāks par dabiskiem komponentiem, kuras ir arī ši produkta sastāvā, tās nepadara krēmu smagu, bet ir pietiekami, lai āda tiktu kopta un līdzsvarota.

Nakts krēms „Bambuss”


„Produkts satur ābolu ekstraktu - bagātīgu augļskābju avotu, kas uzlabo ādas struktūru. Sastāvā esošā sojas eļļa atjauno ādas veselību un mitrina. „


Pievienojot šai kopšanai nakts krēmu, kas starp citu, smaržo burvīgi atsvaidzinoši – pēc kadiķu ogām, kuras ir arī šī krēma sastāvā, tas lieliski turpina dienas krēma darbiņu savedot seju kārtībā ari nakts laikā. Lietojot arī nakts krēmu pēc divām nedēļām redzēju kā mana āda kļūst līdzsvarotāka, pārmērīgā taukošanās ir mazinājusies, bet poras ir samēra tīras, iespējams, ka skrubīša lietošana divas reizes nedēļā savienojumā ar šiem krēmiem ir radījusi šo pozitīvo iespaidu uz manu ādu.


Sadarbība ar dekoratīvo kosmētiku – lietoju zem tonālā krēma un tas burvīgi sadarbojās, nav smaga sajūta, kā arī, tonālais krēms klājās vienmērīgi, konsileris ari neprotestēja pret šo produktu

Izvērtējot dizainu, ļoti patīk masīvie stikla trauciņi, zeltainie vāciņi un kopumā iepakojums ir pārdomāts un elegants, nianse, kas pietrūkst ir pievienota „karotīte” ar ko higiēniski paņemt produktu, tad tas būtu perfekti.

Kopējais vērtējums – ļoti labi Latvijā ražoti produkti, kuri ir gana grezni un vizuāli baudāmi, lai tos dāvinātu citiem, bet ir gana vērtīgi un labi, lai tos lietotu pats, āda par to noteikti būs pateicīga!

www.attirance.lv
Lai forša diena

Ilzux

*testa produkti



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma