Meklē blogā

Oriflame Vinyl Gel šķidrā lūpu krāsa

Iepakojums – manuprāt ļoti gaumīgs, kā jau iepriekš esmu teikusi The One kolekcija ir pārdomāta un mazliet šika ar saviem iepakojumiem, kurus nav kauns izvilkt no somiņas, lai atjaunotu lūpu krāsu. Šis produkts ir pieejams astoņos dažādos toņos, es guvu iespēju testēt četrus no tiem.
Pārdošanas cena 9.90 euro pie Oriflame konsultantiem. Tilpums 5ml


"Ar Lip Sensation Vinyl Gel šķidro lūpu krāsu tu iegūsi neatkārtojamu mirdzumu kā lietojot lūpu spīdumu, un tik intensīvu toni kā lietojot lūpu krāsu. Jaunā formula nodrošina, ka to uzklāt ir vieglāk par vieglu, turklāt saglabā tavas lūpas maigas. „




Noturība / pigments – pigments nav tik izteikts, kā gribētos, bet tomēr  apbrīnojami labi turas uz lūpām, interesanta kombinācija, kad tik puscaurspīdīga konsistence tik veiksmīgi turas uz lūpām, atstājot aiz sevis nospiedumu arī pēc tam, kad  pati lūpu krāsa ir  „noēdusies”
Turas interesanti, pateicoties gēligai struktūrai, jo ēdot un dzerot  viņa noēdas, bet atblāzma no toņa saglabājās uz lūpām.  Katrs tonis atšķiras ar noturību, vissliktāk turas violetais tonis( #grape splash) , bet rozīgie kā nu kurš, protams, iespējams, violetais klust redzamāks, kad noiet no lūpām, kas ari ir radījis šādu viedokli, jo viņam patīk ielīst lūpu rieviņās.


Sajūtas -  lūpas jūtās mitrinātas, smaržo jauki un  neuzbāzīgi, mazliet lipīga sajūta, bet nerada smagumu vai diskomfortu uz lūpām, principā dienas gaitā biju pat piemirsusi, ka uzklāju šo produktu, kas, manuprāt, ir labs rādītājs.
Ērtums uzklāšanā ir gana labs, klājās vienmērīgi, gēlīga tekstūra, vidēji šķidra, tikai iespējams mazu lūpu īpašniecēm būtu jāpacenšas jo aplikātors ir diezgan liels, šeit prasītos smalkāku galiņu  vai arī vienkārši jāklāj ar  otiņu.

Produkts tiek pozicionēts ar šķidrā lūpu krāsa, kas, manuprāt, ir interesanti, jo sevī apvieno lūpu krāsas un lūpu spīduma īpašības, tomēr vairāk sliecos viņu uztvert kā lūpu spīdumu ar mazliet intensīvāku pigmentu, kā ierasts lūpu spīdumiem.

Manā somiņa visbiežāk  atradās #Pink Mambo  & #Grape splash tos kombinēju vai lietoju katru atsevišķi iegūstot debešķīgu, glancētu mirdzumu – tas ir solījums, kuru šī lūpu krāsa izpilda uz visiem 100% 

#Malibu Blush lietoju uz  matētas lūpu krāsas tā piešķirot papildus mirdzumu, bet  #Magenta  ikdienā, kad nelietoju citu dekoratīvo kosmētiku, lai viegli akcentētu lūpas.

Ar sveicieniem
Ilzux 


*testa produkts

8 komentāri

  1. Tas koraļkrāsas izskatās labs tieši vasarai

    AtbildētDzēst
  2. Super kraasas! :)

    http://www.thisissimplyme.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ipaši violetāaaaa ;) bet labi, tā mana krāsu atkarība runā ;)

      Dzēst
  3. Man ļoti iepatikās iepakojums un atblāzma pēc uzklāšanas. Skaisti! :)

    AtbildētDzēst
  4. Izskatās tiešām ļoti labi pigmentēti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir labi, īpasi priekš spīdumiem - lupu krāsam ar šadu finišu;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma