Meklē blogā

Makeup Favorīti Vasara +VIDEO Makeup

Šo mēnešu kosmētiskie favorīti veidojās lēnām ,bet pārliecinoši, ieņemot savas vietas „zem saules” principā tie ir produkti, kurus lietoju visbiežāk, tas kāpēc un kādēļ tie „rotē” savā ziņā pat grūti to pamatot, jo bieži vien tam nav loģiska skaidrojuma.

Šī mēneša favorītos iesoļoja H & M šķidrie laineri ar savām krāsām un ideālo aplikātoru-otiņu ar kuru var novilkt precīzu līniju arī tad, ja rokas mazliet ietrīcas  J
Esmu iepirkusi šos lainerīšus dažādas vasarīgās krāsiņās, lietoju diezgan bieži un ar prieku, jo arī uz maniem plakstiņiem, tai skaitā manas acu formas, kura mīl izsmērēt lainerus – šie turās ļoti labi, pigments superīgs! Esmu stāvā sajūsmā!
Kā ari krāsainā tuša no H&M sākoties vasaras sezonai, ļoti iederīgs produkts, kurš strādā labi, kombinācijā ar Eveline balto bāzi skropstām.

Favorītu pārsteigums ir matētā lūpu krāsa no Maybelline #950 matte magenta jo negaidīju, ka šis produkts ir tik labs, iegādājos to speciāli konkursam un nenožēloju, jo matētais finišs, noturība un komforts uz lūpām ir superīgs. Lūpu krāsa labi panes dzeršanu un vieglu uzkodu ēšanu, kas prieks „Drogu” zīmola ir ļoti labs sasniegums.
Lūpu spīdums, no Infracyte Luscious Lips, ideāls palīgs lai atjaunotu, nogludinātu un palielinātu lūpu apjomu, padarītu izteiktākas kontūras.
TBS Gaisinošie pilieni ienāk manā tonālo krēmu plauktiņā, lai uzvarētu, skaisti nolīdzsvaro  dzeltenīgākos tonālos krēmus, ar tumšākiem un rozīgākiem netiek galā, bet tiem izmantoju NYX balto pigmentu.

Maybellin #91 matēta acu ēna, perfekta kā acu ēnu bāze – darbojās super, noklāj asinsvadus un labi sagatavo ādu, izmantoju ne tikai sev, bet ari citiem, ideāli piepilda mazās krunciņas ja tādas ir uz plakstiņiem un sagatavo darba lauku ēnām.
TBS matētas acu ēnas, perfektas kā pamats #110 tonītis labi sader ar manu ādas krāsu, sagatavojot plakstiņus intensīvāku toņu uzklāšanai, lieliski sader ar jebkādām citam ēnām, labi klājās un iztušējās.

Nars bāze ar spf 20 – gan zīmols, gan šis konkrētais produkts strādā labi, tomēr  ir jūtams smagums uz sejas, bet visdrīzāk deļ spf.
Rimmel ar spf 20 tonālais krēms saglabā savas favorīta pozīcijas un iespējams, tas būs viens no pirmajiem, kuru izlietošu līdz pēdējai pilītei.

 Visbeidzot pēdējā laika super favorīts tās ir Sleek acu ēnu palete Vintage Romance, kas burvīgos dziļos troņos, kopā ar zeltainiem mijās plūmju un violetie, skaista jebkāda grima radīšanā, pigmentācija patiešām īsts sapnis, pludinās prefekti, tie šī konkrētā palete ir pērkams produkts, nopērciet, ja ir vēlēšanās lietot šādus toņus ikdienā.

Rimmel good to glow #002 tonī, kas mazliet aprikozīgs burvīgi izgaismo seju, ja to sajauc kopā ar tonālo krēmu, viens no favorītiem.
Maybelline instant age rewind concealer – vienīgais kurš nesaiet rieviņas un mitrina ādu ap acīm, tomēr paliek uz vietas kā pielīmēts, perfekts produkts, aplikātros ari interesants.
Essence all I need concealer palette – dēl forša persiku toņa, kas noslēpj riņķus kuriem nebija jābūt zem manām actiņām J

Nyx Highlight and Contour pro palette, vai es jau fanoju par to cik viņa ir burvīga palete? Ja vel neesat pamanījusi manu sajūsmu, tad es turpinu fanot, jo produkts ir patiesi labs, lieliski pludinās un ļoti labi noderēs, ja vēlies padalīties konturēšanas mākslā ar māti, māsu un kādu draudzeni, jo produkta ir diezgan daudz un tas ir gana pigmentēts, mazliet pūderains, bet tas netraucē.

W7 The Honey Queen – zeltainie persiku toņi burvīgi izceļ manu ādas krāsu un padara to dzīvīgāku, svaigāku, jaunavīgāku un visādi citādi der, lieliski izpludinās un izskatās.


NYX #ethereal vaigu sārtums ar  vēsu apakštoni, bet tikko jūtamiem mirdzumiņiem, kas ir persiku tonī, ideāls balanss, kas izceļ labāko, protams, ka uzklāšana, iztušēšana un pigments arī man neliek šaubīties par produkta kvalitāti.

Tadi ir mani favorīti, vai kas sakrīt ar jūsu ? ;)

p.s iekš video kaķis izpaudās paņaudot -arī izteica viedokli par produktiem ( he he).
Izveidoju vasarīgu makeup`u ar favorītu produktiem.



Bučas!
Ilze

1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma