Meklē blogā

Lookfantastic Beauty box #LFJETSETTER

Lookfantastic Beauty box #LFJETSETTER 
Skaistumkastīte, kura veltīta ceļojumiem un produktiem, kurus forši paķert līdzi ceļojot, redzēsim cik noderīga būs šī kastīte, tā bija pirmā doma un sajūta, kura mani piemeklēja  atverot tematisko kastīti. 

Joprojām priecājos, ka viņi pievieno žurnālus savām kastītēm, tā ir laba "kafijas galdiņa " lasāmviela laiskiem rītiem, šoreiz tas ir Elle nr. Jūlijs.

Pirmais, kas "iekrīt acīs" ir savādas plāksnītes  Mr.Blanc zobu balināšanas plāksnītes, kuras es tiešām nelietošu un neriskēšu ar saviem zobiem, tāpēc pat nezinu, kam lai atdodu, tā tad  prieks manis nederīgs produkts, maz vilšanās.
Caudalie acu krēms! YES! ES viņu gribēju izmēģināt, jūtu kā nāk nepieciešamība atrast acu krēmu, kas darbojās, bet laikam jau jāsamierinās, ka viss ko sola -makā nekrīt. Tomēr 7ml produkta iedvesmo uz to, ka varētu ar mierīgu sirdi saprast, vai šis produkts darbojās, kaut uz pusi tik labi kā aprakstīts mazinot tumšos riņķus, pirmās novecošanas pazīmes utt.
Ko kosmētikas apsēsts cilvēks meklē skaistumkastē? Protams, ka dekoratīvo kosmētiku un... Atrod! BB krēms nezinu šādu zīmolu(dead sea magik), bet krēmiņš ir ļoti viegls, paspēju jau uzklāt un izmēģināt, manuprāt, forss produkts vasarai.
Cowshed 50ml roku krēms būs noderīgs somiņai, bet īsti neesmu īpaši apmierināta ar šo zīmolu, kaut kā viņu lūpu balzāmi nepatika, ļoti sausināja lūpas, protams, iespējams, ka ar krēmu būs savādāk.. 
TanOrganic - self tan oil 25ml, interesanti, ka tā ir dabiska eļļa  būs interesanti kāds rezultāts, iespējams, ka būs jāiegādājas pilna izmēra produktiņš. Smarža ir neitrāla, nav pēc klasiskā pašiedeguma krēma, kas jau ir daudzsološi, jo tieši šī mākslīgā iedeguma smarža bija viens no lielajiem mīnusiem, kāpēc apgrūtinoši lietot mākslīgo iedegumu.
Korres Basil Lemon dušas želeja smaržo fantastiski, kā jau minēju iepriekš, iepazinos ar šo zīmolu kādā no ceļojumiem un esmu viņā iemīlējusies, vienmēr priecājos to redzēt arī šajā skaistumkastē. Dušas želeja putojās ļoti labi un forši, tāpēc, ja redziet,  nopērciet - ir labi!
Naobay mitrinošs krēms, 22ml, kas  apveltīts ar  dziedējošām īpašībām, kuru iesaka lietot pēc saules ( nu ko gaidu sauli :D ) bet izskatās patīkams produkts, viegli atvēsinošs un mitrinošs, smaržo pēc kaut kā svaiga, jā eko cert zīme liek domāt par šī produkta dabiskumu - super! 

Kopumā  man patika šī tematiskā kastīte jo tiešām atbilda tematam, tas, ka varbūt visi produkti nav tādi īpaši  mani nesarūgtina, jo tiku pie ilgi gaidīta acu krēma parauga.

Lai forši!

Ilze

1 komentārs

  1. Vēlu kaut kā atnāca. Es vēl jūlija kastīi gaidu, kas izsūtīta pirmajā datumā :(
    Pagaidām neko neesmu mēģinājusi, bet kasīte likās pat ļoti interesanta.
    Arī priecājos par katru krēmiņu ādai ap acīm.
    Korres ir arī manu sirdi iekarojis.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma