Meklē blogā

Līgo svētki & kosmētika pie dabas, sadzīves kopsavilkums

Kādu brītiņu biju pazudusi, salikās svarīgi un mazāk svarīgi darbi, kā ari gatavojos Līgo svinībām, tomēr pirms tam biju sevi izaicinājusi lai piedalītos divos konkursos, vienā ko organizē Maybelline  saistībā ar Blushed nudes paleti un otrā no Nyx - face awards, kas gan bija lielāks izaicinājums, jo tieši dienu pirms izbraukšanas tas tika safilmēts, naktī montēts  un visa nakts negulēta un  tad braucām jau uz Līgo svinēšanu pie dabas, ar teltīm – kas man kā Rīgas meitenei bija viens makten liels piedzīvojums.
Atzīšos, ka veidot tādu fantasy tipa grimu ar  ēnām nav diez ko jauki un ērti, brīžiem likās, ka vispār nekas negrib klāties tieši tā, kā vēlos, bet aqua grimi man diemžēl nebija arsenālā, nācās iztikt ar to kas ir  lai  iejustos Feniksa tēlā, kas, manuprāt, priekš manis ir gana aktuāla tēma, jo esmu pakļauta iekšējām & ārējām pārmaiņām, sevi izaicinot neaizmirst savu virzību.
Par pašu izbraucienu, lielāka bija gatavošanās, kad telts, gulļamaisi un visaktuālākais bija sarūpēti, sākās mazā grima dilemma- kādu makeup uzklāt un tad, ja to dara, cik daudz un cik ērti to būs notīrīt šādos savvaļas apstākļos. Savvaļas apstākļi sevī paredzēja svinēšanu jūras krastā ar visiem no tā izrietošajiem plusiem un mīnusiem.

Tāpēc manu līdzi ņemamo produktu klāsts bija sekojošs:
Bioderma photoderm bronz spf 50  iedeguma eļļa – fantastisks produkts, kurš noder ja vēlies kļūt pa kripatiņu brūnāks, pat ja tev ir ļoti gaiša āda, vel īsti nav pievīlusi, ja vien pietiekamā apjomā to uzklāj uz ādas, kura gan lieliski noderēja otrajā dienā, kad saulīte vairāk lutināja.
Kosmētikas noņemšanas salvetes Alterra bio-aloe vera tās izvēlējos pašas vienkāršākās un efektīgākās, kas neradīja lipīgo kārtiņu uz sejas.




Sejas krēmu izvēlējos nakts masku no Clinique moisture surge, bet no rīta izvēlējos šo Uriage hyseac restructurant saudzējošo krēmu, ņemot vēra, ka līgošana būs ilga, gulēšana maza un odu klātesamība pietiekami manāma, tāpēc šī kombinācija strādāja perfekti.
Kā acu krēms šobrīd viens no favorītiem Green People Eye Cream, kas lieliski mitrina un liek actiņām izskatīties skaistām un svaigākām.

No dekoratīvās kosmētikas arī es izvēlējos minimumu – H&M krāsainā tuša, kā bāzi izmantoju Eyelash Serum 5 in 1 with Argan Oil no Eveline, kas ļava tušai vel skaistāk izcelties.
Maybelline concealer age rewind zem acīm un lūpu balzāms, tas ir viss, kas rotāja manu seju visas nakts garumā un tiešām, ar to pietika lai justos komfortabli ari zem klajas debess.

Pati līgošana bija skaista, saulriets jūras krastā, uz iesmiem ceptas desiņas, sarunu romantika un dziesmas, burvīga nakts, kas paskrēja ļoti ātri, jo bija diezgan silts laiks, pirmie mani Līgo svētki jūras krastā, kas bija izdevušies.
Jauki nosvinējāmies līdz rītam ;)
Un tad jau mājupceļš :)

Bildes no A. Līkuma 

Sveicieni
Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma