Meklē blogā

Invisibobble matu gumija

Matu gumijas ir katras sievietes  arsenālā, ja vien matu garums to atļauj, pat ja tā nav ikdiena, tomēr ir garāku matu īpašniecēm tā ir  nepieciešamība, jo bieži vien, kaut arī mati ir skaista rota, tā traucē ikdienas darbos. Izvēle matu gumijās ir kosmiski liela, sākot no klasiskajām lupatu gumijām, kuras atceramies no bērnības – skolas laikiem, tad klasiskās stingras gumijas, kas  noteikti ja ne plēsa matus, tad novilka tos tik stingri, ka bieži vien no tā sākās galvas sāpes. Gumijas ar metāla detaļām ir viskaitinošākās, jo ja tādas izmanto uz nakti, ejot gulēt, bieži vien juti, kā metāla detaļa dūrās galvā, kamēr guli ( man ir bijusi šāda pieredze), tā mēs – sievietes, evolucionējām no matu lentēm pirmsākumos, uz matu gumijām un nu ielecām nākamajā līmenī – tinot telefona vadu ap galvu :D  Ok, bet tiešām, šīs gumijas atgādina veco labo telefona vadu, kas arī  pirms gada man radīja zināmu skepsi par to efektivitāti, bet nu jau visu šo laiku es lietoju Invisibobble matu gumijas, noplīsušas ir tikai divas, kas labs rezultāts priekš šāda mazliet ērmīga produkta.




Invisibobble ir matu gumija, kas piedāvā neskaitāmas priekšrocības. Tā neatstāj pēdas matos, nerada diskomfortu un galvassāpes, stingri satur matus un nebojā galus. Invisibobble ir piemērota visiem matu tipiem. Tā neuzsūc šķidrumu un saglabā savas īpašības arī saskarsē ar ūdeni, tādēļ to ir viegli izņemt ārā no slapjiem matiem.

Pieejami dažādos izmēros Power versija palīdzēs savaldīt un noturēt zirgastē pat biezus matus, tā ir mazliet biezāka un lielāka, par Orginal versiju, kura savukārt tīri labi tiek galā vidējiem un plānākiem matiem .

Mana pieredze:
Mati tiešām netiek plēsti – sākumā bija neierasti, ka viņas turas matos, bet to dara lieliski
Diskomfortu nēsāšanā nenovēroju, ļoti viegli izņemās un tiešām neko neuzsūc tāpēc lietoju gan peldoties, gan lai savāktu matus pie kādas ņiprākas fiziskas aktivitātes, kur zinu, ka mati būs slapji, jo izņemt šo brīnumu no matiem nesagādā nekādas raizes.


Matu gali nav bojāti, arī kad sapinot bizi ielieku to matu galos. ( hei, arī šobrīd man tā ir matos, rakstot šo rakstu).


Krāsu un izmēru iespējas ari variē, kas mani priecē, jo forši ir izvēlēties sev tīkamu krāsiņu, izmēru un veidot arī frizūras izmantojot kā pamatu so gumiju, jo zinu, ka būs ļoti viegli to izņemt no matiem, bet tomēr tā būs pietiekami „saturīga” un neizjauks frizūru ( bieži izmantoju kā pamatu matu virtuļa taisīšanā :D ).

Novērojumi:

Kad gumija izstaipās to var ielikt siltā ūdenī un tā atgriežas savā dabiskajā formā
Tā mēdz plīst ja to pārmērīgi staipa, bet ir samērā izturīga un noturīga.
Ideālas bērniem, jo neplēš matus, kā ari nesapiņķerējās tajos.


Lai forša diena!


Ilze


*testa produkts

1 komentārs

  1. Nav īsti bijušas problēmas ar matu saturēšanu vietā, bet vasarā prasās kaut ko noturīgāku. Vienmēr ir interesējusi to izturība, varbūt ir vērts pamēģināt.

    Anita,
    www.anitasdiaries.com

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma