Meklē blogā

The Body Shop gaišinošie pilieni

The Body Shop gaišinošie pilieni 
Inovācija grimā!  Veci un nelietoti tonālie krēmi, jo tomēr tonis neatbilst? Cik tas ir saprotami un tiešām mazliet nepatīkami, bet šis produkts atrisināja šo problēmu!


Šis ir inovatīvs produkts – tonim, kas būtu ideāli piemērots Tavam unikālajam sejas tonim. Ja tev ir gaiša vai vidēji gaiša āda, tavs tonālais krēms iespējams izskatās pārāk tumšs vai ar oranžu nokrāsu. Lai iegūtu ideāli piemērotu toni, izmanto gaišos pilienus. Šie pilieni satur baltus un rozā pigmentus, kas gaišanās un neitralizēs dzelteno nokrāsu. 

Produkta anatomija:  Skaists  stikla flakons ar pipetīti, dozējams pilienos, tā nekļūdoties ar daudzumu, tilpums 15ml, bez specifiskas smaržas, ar rozā apakštoni, sastāvā alveja un marula eļļa, kura gan nav jūtama un nepadara produktu smagu vai eļļainu.

Produkta fizioloģija: iespēja ar to atjaukt jebkuru tonālo krēmu, jo šis produkts ir uz ūdens bāzes, tonis ir  rozīgi balts, tāpēc ideāli nolīdzsvaro tieši dzeltenīgos tonālos krēmus, kas bieži vien mūsu platuma grādos ir īpaši nederīgi un kaitinoši, tomēr ja gribās  izlietot kādu  nepārāk veiksmīgu tonālo produktu tad šie gaisinošie pilieni būs īsti glābēji!
Produkta pigmentācija ir vidēja, bet ļoti pietiekama lai ikdienā atjauktu pa toni vai diviem tumšāku tonālo līdzekli  un padarītu to gaišāku – lietojamu uz ādas, jo nekāda veidā nav „redzams” piejauktais produkts pie vairākumam tonālo līdzekļu ar kuriem esmu to lietojusi.

Plusi:
Produkta pieejamība, jo bieži vien šāda tipa līdzekļi ir tikai profesionālajā kosmētikā
Alveja, kā bonuss tiem , kuriem patīk viņas mitrinošās īpašības

Mīnusi:
Fluīds ir vidēji šķidrs, tāpēc bieži vien to paņemt ar pipetīti pietiekamā daudzumā ir apgrūtinoši, bet tā jau ir piesiešanās detaļām J
15ml .. ai kā gribās lielāku tilpumu!

Sastāvs: Aqua (Solvent), Diheptyl Succinate (Skin Conditioning Agent - Emollient), Cyclohexasiloxane (Conditioning Agent), Octocrylene (Ultraviolet Light Absorber), PEG-30 Dipolyhydroxystearate (Emulsifying Agent), Ethylhexyl Methoxycinnamate (Ultraviolet Light Absorber), Silica (Absorbent), Cetyl Dimethicone (Emollient), Titanium Dioxide (Ultraviolet Light Absorber), Hydrogenated Polydecene (Skin Conditioning Agent), Magnesium Sulfate (Absorbent/Bulking Agent), Alcohol Denat. (Solvent), Glycerin (Humectant), Disteardimonium Hectorite (Stabiliser), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent - Emollient), Phenoxyethanol (Preservative), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Ammonium C6-16 Perfluoroalkylethyl Phosphate (Surfactant - Emulsifying Agent), Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (Film Former), Ethylhexylglycerin (Skin Conditioning Agent), Caprylhydroxamic Acid (Chelating Agent), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (Skin Conditioning Agent - Humectant), p-Anisic Acid (pH Adjuster), Parfum (Fragrance Ingredient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Propylene Glycol (Humectant), Sodium Hyaluronate (Humectant), Rosa Alba Flower Extract (Skin Conditioning Agent - Emollient), BHT (Antioxidant), Sodium Benzoate (Preservative), Sorbic Acid (Preservative). [+/- CI 77891 (Colorant), CI 77499 (Colour), CI 77492 (Colorant), CI 77491 (Colorant)].

Rezumē:
Labs produkts, kas darbojās un kuru mīlu, iesaku iegādāties, jo jau pus gadu viņš ir mans mazais glābējs.


Cena: 18 euro 

3 komentāri

  1. Cik viņam derīguma termiņš no atvēršanas brīža?

    AtbildētDzēst
  2. Gaishie pilieni ir super, bet tumshie padara visus manus tonaalos drumi brunaa krasa. :(

    thisissimplyme.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Brūnos neesmu mēģinājusi.. iespejams, ka tie ir domāti daudz tumšākas ādas īpašniecēm.. tā jau vieglāk piejaukt tumšāku tonālo, vai sakonturēt seju, ja prasās tumšaku ādu tieši ar dekoratīvās kosmētikas palīdzību :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma