Meklē blogā

Burt's Bees Sensitive Eye Cream

Burt's Bees Sensitive Eye Cream

Produkts, kurš sevi piesaka kā dabisku un burvīgu jutīgas acu ādas un acu zonas mitrinātāju ar dabiskajiem ekstraktiem, tādiem kā kokvilnas ekstrakts, rīsu ekstrakts un alveja, sastāvā pavīd arī foršā koksa eļļa un viss prieks varētu būt patiesi pilnīgs.. ja vien?.. 


Ražotājs sevi prezentē kā dabisku eko firmu, kura rūpējās par dabu un cilvēkiem, savus produktus nepiemēslojot ar tik ierastiem parabēniem, sulfātiem un citiem naftas produktiem, kuri gan bieži vien jau ir kļuvuši par normu daudzos top produktos. Tieši tāpēc vienmēr iesaku apskatīt sastāvu un to, ko tas par sevi stāsta, pievēršot uzmanību kaut tādai niansei kā silikoni, prieks, ka šajā produktā viss ir tīrs un balts!

Krēms ir hipoalerģisks, paredzēts jutīgām acīm un bez smaržas.. Bet es jūtu smaržu un viņa viņam ir diezgan specifiska, bet patiešām ļoti patīkama, maiga, samtaina.
Ražotājs sola dziļu mitrināšanu neradot kairinājumu, mazināt pietūkumu, sausumu apkārt jutīgajai acu zonai.

Mans skatījums : uzklājot rodas tā foršā, mitrinošā sajūta, viegls atvēsinošs efekts, nezinu ko gan tā, bet dienas vidū jau krēms ir beidzis strādāt un prasās to atjaunot, lai gūtu papildus mitrināšanu.

Grumbas
– īsti nekādā veidā neietekmēja, bet to jau ari nesolīja.


Pietūkums - mazliet mazināja, zilie loki kļuva nemanāmāki.

Pēc gandrīz visa iepakojuma izlietošanas jutu, ka āda nav pietiekami mitrināta, kā arī, jutu vieglu kairinājumu, manām acīm kaut kā viņš nepatika, nezinu, kas tieši tur kairināja, bet kā jau bieži gadās, ka pēc ilgākas testēšanas atklājās produkta ēnas puses un šim produktam tas ir mitrināšanas trūkums.

Mazas problēmas sagādāja ari uzsūkšanās, kas bija diezgan lēna un ilgi nācās tap-tap veida iedabūt produktu ādā, protams, mikrocirkulācija ir labi, bet ne katru rītu tam ir pietiekami laiks.

Secinājumi:

Uzskatu, ka produkts ir labs kā viens no pirmajiem acu krēmiem, kad prasās mazliet mitrināšanas un negribas lietot neko, kas ir sintētisks. Vecuma grupa ap 22~ varētu būt mērķauditorija šim produktam.


Sastavs: Aqua (Water, Eau), Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ci 77947 (Zinc Oxide), Alcohol Denat., Kaolin, Coco-Glucoside, Gossypium Herbaceum (Cotton) Flower Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Beta Vulgaris (Beet, Extrait De Racine De Betterave) Root Extract, Artemisia Umbelliformis Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Saccharum Officinarum (Sugar Cane, Extrait De Canne A Sucre) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chondrus Crispus (Carrageenan), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Sucrose, Fructose, Glucose, Inositol, Citric Acid, Benzoic Acid, Lactic Acid, Trehalose, Xanthan Gum Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Pca, Phenoxyethanol.



Principā ieinteresēja ari citi ši zīmola produkti, kad sanāks iespēja nopirkšu ko notestēt, jo mani uzrunāja Eko filozofija.

Esat jau mēģinājušas kādus ši zīmola produktus? Varbūt varat ko ieteikt?



Ar sveicieniem

Ilzux



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma