Meklē blogā

Attirance - mati, āda un rokas vasaras kārumi!

Saskare ar Attirances produktiem ir bijusi arī iepriekš manā blogā, kad iegādājos ķermeņa skrubi un vel paris lietas, par kurām jau top atsauksmes, bet bija interesanti tuvāk iepazīties ar šiem produktiem, kurus nebiju izmēginājusi. Jā un šie ir Latvijā ražoti produkti!

Iepriekš nebiju mēģinājusi Attirances matu produktus, tāpēc īpaši interesanti bija izmēģināt matu balzāmus, jo tie ir vieni no svarīgākajiem produktiem manu daļēji krāsoto matu kopšanā, kad gali vel ir sausi, bet tuvāk pie galvas ādas jau ir ataugusi „savi mati” kuri nav krāsoti. Tā matu kopšana ir mazliet apgrūtinoša, bet savā ziņā varu veiksmīgi iztestēt produktus, kas saderīgi gan ar krāsotiem, gan nekrāsotiem matiem.

Sajūtās & novērojumos saskarē ar šiem produktiem, maniem krāsotajiem matiem vairāk patika  Medus un mandeles kondicionieris, tas perfekti nogludināja matus, padarīja tos mirdzošus un stiprus, liekot aizmirst par krāsošanas un balināšanas sekām.
Aromāti ļoti baudāmi, sajūtami un patīkami pārvērš matu mazgāšanu par mazo Spa, toties Rožu kondicionieris vairāk patika maniem dabiskajiem, nekrāsotajiem matiem, piepildīja un padarīja tos kuplākus, savukārt krāsotie gribēja vel mazliet ko barojošāku un tik pabaroti nelikās, drīzāk vairāk kuplināti. Ja man būtu jāizvēlas kādu produktu ņemt, laikam jau  izvēlētos Medus un Mandeles, jo tie vairāk pabaroja sausos galus, kā arī siltā, maigā smarža likās ļoti pat baudāma.
No dušas  eļļām visvairāk patika  Argana eļļa, tieši pēc smaržas, par citiem efektiem, ļoti mīkstina ādu, neprasās pēc dušas uzklāt krēmu, jo āda ir lieliski pabarota. Ari citas dušas eļļas pildīja savu funkciju, kā jau dušas eļļas tās mazliet mazāk putoja, bet ādu attīrīja labi. Otrais favorīts ir ar Lavandas smaržu, tik atsvaidzinoši, dzidri un uzmundrinoši, ka šo produktu noteikti iegādāšos pilnajā izmērā.
Roku krēmi ir mana kaislība, ieradums un nepieciešamība, jo roku āda mēdz būt diezgan sausa, īpaši, kad nākas biežāk mazgāt rokas, tāpēc Attirance roku krēmi ir mani mīluļi jau sen, esmu mēģinājusi gandrīz visu kolekciju, īpaši iepatikās ar medus smaržu un kivi.  Šis konkrētais produkts ar Bambusu ļoti veiksmīgi pabaro  pat pašu prasīgāko roku ādu, liekot tai kļūt maigai un lieliski noder ikdienas lietošanai. Smarža ir neitrāla bet patīkama, satur vērtīgās eļļas, kas baro ādu.
Iesūcās diezgan ātri un neatstāj taukaino kārtiņu uz rokām, kas ir liels pluss, laikam vienīgais mīnuss ir tas, ka iepakojums ir no metāla, protams, dizainīgi šiki, bet somiņā līdzi ņemot ļoti jāuzmanās.
Formāts un tilpums ļoti pat ņemams līdzi,  dienas laikā patīkami un baudāmi atjaunojams jo smarža ir superīga, kopumā patik.


Vari iegādāties Attirances veikalā Tērbatas ielā vai interneta veikalā ( kurā bieži vien ir superīgas akcijas, šobrīd vari saņemt kopā ar pirkumu sejas skrubi!! )

Ilzux


*testa produkti

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma