Meklē blogā

Baby Lips & Vivid Matte Liquid

Čaviņš  meitenes!
Laiks papļāpāt par pāris kulta produktiem, par kuriem lasīts jau daudzos ārzemju blogos, līdz tas ir atnācis arī līdz mums, klausoties, kā  Tati slavināja, cik šie produkti ir fantastiski arī man gribējās tos izmēgināt, saprast, kāda ir mana pieredze un sajutas šo produktu sakarā.
.
Foto www.fotolikums.lv

Color Sensational Vivid Matte šķidrajai lūpu krāsai ir krēmīga bāze, kas rada neiedomājami mīkstu sajūtu. Spilgti, piesātināti toņi ar matējošo efektu.
Pieejama 8 toņos.

Īpašības:
• Spilgtas, matētas lūpas
• Piesātināti krāsas pigmenti
• Viegli, gludi klājas un rada mitrinātu lūpu sajūtu

Jāsāk ar to, ka šī matētā lūpu krāsa  nav klasiski matēta, bet vairāk satīna matēta un tā pavisam nav skūpstu noturīga lūpu krāsa, kas arī radija man sākotnējo vēlmi to novērtēt diezgan viduvēji.
Bet tomēr zinot spēles noteikumus kļūst skaidrāk kā to lietot un tad jau, ja mēs viņu ievietojam satīna finiša matēto lūpu krāsu grupā  tā ir samērā forša.
Personīgi man smarža likās ļoti specifiska.. (Kā jums? Patīka?) Uzklājot jāievēro tas, ka tomēr, vislabāk tā izskatās klāta plānā kārtā, to  bagātīgi uzslāņojot tā viegli nonāk uz zobiem ( vismaz man un draudzenei, kas mēģināja kopā ar mani) .
Tagad pievēršoties pie plusiem - tie viennozīmīgi ir bagātīgie, piesātinātie toņi, maiga un mitrinoša sajūta uz lūpām, diezgan vieglais klājums un ar šiem maniem testētajiem nr   50nude thrill  40 Berry boost  pigmentācija ir laba un pietiekama. Labprāt izmēģinātu ari  pink toni, jo toņa piesātinājums ir fantastisks! ;)
Ļoti negaidīti ir iepaticies tieši #50 numuriņš, kaut kas tomēr ir arī tajā brūnganajās nokrāsās ( negaidīts secinājums no manas puses) bieži roka pastiepjas tieši pēc šī tonīša.
Lūpu krēms noēdās pakāpeniski, par super noturīgu to nedēvēšu, bet ļoti komfortablu gan!

Plusi:
*komfortabls uz lūpām
* košas krāsas
*viegli klājās
* samērā liels, bet ērts aplikātors

Mīnusi:
*savāds upeņu aromāts ( man personīgi bikucīt nepatīk)
* nevar uzslāņot jo tad nokļūst uz zobiem

Lūpu balzāmiņi Baby Lips  Dr. rescue ,kas esot intensīvas kopšanas balzāmi ar eikalipta eļļu un šea sviestu, mazliet atvēsinoši un svaigi balzāmi, kas diezgan labi mitrina lūpas, izteikti ikdienas produkti, ja ir īpaša patika pret eikalipta smaržu. Parasti tos lietoju uz nakti, kad no rīta gribās svaigākas, maigākas lūpas, tomēr atvēsinošais efekts ir diezgan jūtams, šajā drēgnajā laikā vairāk pilda dziedējošā lūpu balzāma pozīciju, nekā ikdienas produkta vietu.
Vai šie produkti atjauno lūpu ādu ? Manām lūpām jā, izjutu labu mitrinošu efektu, bet jāpiemin, ka manas lūpas vel ir labā stāvoklī jo nav sācies īsti aukstais laiks. Uztveru šo produktu kā ikdienas lūpu balzamu, bez lielām ekstrām.
Pieejami trijos toņos, no kuriem mani ir  caurspīdīgais #Too cool  & krāsainais #Colar Crave kura tonis nav īsti pamanāms uz manām lūpām.

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkti


5 komentāri

  1. Man jau sen iepatikās tieši 50.tonis. Uz tavām lūpām izskatās super! Laikam būs tomēr jānopērk

    AtbildētDzēst
  2. Gadu atpakaļ pirku Grieķijā Dr. Rescue - ir daudz labāks nekā parastais Baby Lips :) Tomēr, nepārspēj Carmex vai Dzintaru

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ikdenas balzāmiņš ja īpaši nesprēgā lūpas ;) Protams, interesanti, cik tomēr Baby lips ir daudzveidīgi ;)

      Dzēst
  3. 50 tonis arī ir mans favorīts. Aromāts man patika, bet, pie kņudinošās sajūtas uzklājot, gan vajadzēja nedaudz pierast.

    Anita,
    http://anitasdiaries.com/

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma