Meklē blogā

Look Incredible Deluxe Septembra beauty box

Čaviņš meitenes! ;)

 Look Incredible Deluxe Septembra beauty box ir klāt, beidzot varu to jums atrādīt, šis tiešām ir labāks nekā iepriekšējie vismaz man likās ļoti noderīgs un foršs!
Es katru reizi priecājos, kad ieraugu kastītē kaut ko no zīmoliem, kurus LV nav iespējams iegādāties, īpaši priecē Too Faced produkti. Iedomājaties kāds bija mans prieks un sajūsma ka šajā kastītē tie ir veseli divi. Protams,  vienmēr ir risks, ka produktu toņi nederēs utt, bet  uzskatu, ka tad jau to var izmantot kā labu dāvanu priekš tiem, kuriem šie toņi izskatās dabiski un skaisti.
,
Too Faced Bulletproof eyeliner #silver lining - viens kosmiski noturīgs laineris / ēnas, vienkārši nenormāli noturīgs produkts, kurš darbojās perfekti un ļoti ātri "pielīmējās" kad centos notīrīt pirms mirkļa uzvilkto līniju - bija diezgan grūti, tas ir gan pluss gan mīnuss jo ir jārīkojas diezgan ātri.
Pats tonis ir ļoti, ļoti skaists kārtīgs sudrabs, es šo produktu izmantošu lai izceltu kustīgo plakstiņu, esmu droša, ka viņš nesaies rieviņās un turēsies uz vietas.

Otrais Too Faced produkts, kas ir tik mīlīgs savā dizainā #TFNofilter Selfie Powders īsti vel neesmu pārliecināta par šī produkta efektivitāti, bet idejiskā daļa ir par to , ka katrs no pūderiem aizvieto kādu no filtriem, kurus izmantojam instagram vietnē lai uzlabotu savu ādas toni ir ļoti oriģināla un jautra ideja.  Šeit ir trīs toņi, viens ir  bronzas tonis , kas piešķir siltu mirdzumu, dzeltenīgais zelts izgaismo ar siltu noskaņu, bet lavandas tonis izgaismo ar vēsu noskanu.Atzīšos, ka speciāli piebremzēju šo rakstu un pēc sajūtām lietojot šo produktu tomēr redzu "krāsu korekcijas" efektivitāti! Interesants produkts!

Tarte LipSurgence Natural Mate Lip Stain - jaukā rozīgā tonī, kurš  sola matējošu efektu, bet arī mitrinošu un visus  citus labumus, kuriem es pārāk neticu. Smaržo pēc piparmētrām, kas laikam ir interesantākais šajā produktā, iespējams viņu nenovērtēju - varbūt Jūs esat saskārušās ar viņu darbībā?

Ne dekoratīvās kosmētikas produkts kastītē par kuru priecājos, jo man patīk šis zīmols, viņa sejas serums ļoti patika manai mātei, tāpēc secinu ka šis BareMinerals Deep Cleansing Foam  varētu patikt arī man, ar laiku to varētu iekļaut sejas attīrīšanas rutīnā. Katrā ziņā šī zīmola produkti mani nav pievīluši.

Rezumē: Kastīte ir un paliek ļoti laba! Ceru, ka drīzumā  atnāks jaunā kastīte, kā arī,  ļoti interesē kādas būs svētku kastītes šajā servisā.

Ilze

3 komentāri

  1. Ļoti laba kastīte! Man gribējās izmēģināt Too Faced Selfie pūderus, kad tie iznāca, bet tā arī nesanāca! Visi pārējie produkti arī izskatās ļoti labi.

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
  2. Šoreiz laba kastīte. Gan atradīsies pielietojums tiem pūderiem.

    AtbildētDzēst
  3. Izskatās ļoti laba kastīte ar foršu saturu:)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma