Meklē blogā

Max Factor "Miracle workers" tonālo krēmu kolekcija & praimeris Smooth Miracle

 Čaviņš meitenes!

Guvu iespēju izpētīt  Max Factor  "Miracle workers" tonālo krēmu kolekciju ar kuras palīdzību ikkatra sieviete var atrast savu tonālo līdzekli šajā tonālo krēmu saimē, tāpēc, iekārtojaties ērti, uztaisiet sev tēju un ienirstam tonālo krēmu paradīzē kopā ar mani. Iepazīstināšu arī ar jauno tonālā krēma bāzi Max Factor Smooth Miracle, kas lieliski sadarbojās ar šiem tonālajiem krēmiem, bet par to tālāk apskatā..
Iespēja atrast sev piemērotu tonālo krēmu tas ir izaicinājums, bet ir pāris lietas, kas man patīk Max Factor tonālajos krēmus- tā ir ideāla toņu variācija, tie lieliski pielāgojas ādai un  nav jāmeklē  kārtējais pustonis starp toņiem.

Meklējot un izvēloties sev tonālo krēmu vienmēr ir jādomā par savu ādu un to, kāda līmeņa sedzamības produkts tev ir nepieciešams, es esmu iemīļojusi augstas sedzamības produktus, jo man patīk tos uzklāt ļoti plānā kārtiņā ar BB vai RT sūkļiem, kas savukārt sniedz  ļoti labu sedzamību, bet neveidojās maskas efekts. Tieši tāpēc ne vienmēr ir jāņem zemas sedzamības produkti, lai radītu dabisku efektu.
.
Ādas izlīdzinātājs: Miracle Touchādu izlīdzinošs tonālais krēms, kas saskarē ar ādu no bieza kļūst par šķidru, vizuāli nogludinot ādas tekstūru un neuzkrājoties rieviņās, lai sejas āda izskatītos nevainojama un līdzena. Ideāli piemērots sievietēm, kuru āda izskatās nelīdzena. 
Mazumtirdzniecības cena  14.89 EUR.

Mans skatījums:
Viens no maniem mīļākajiem tonālajiem līdzekļiem, ļoti augsta sedzamība, kas ir ideāls prieks noturīga grima, īpaši, kad āda "niķojās" un ir nelīdzena, kā man vasaras periodā, šis produkts ideāli uzklājās ar sūkli, es gan izmantoju RT vai BB sūkli uzklāšanai, bet komplektā esošais sūklītis gana labs lai padarītu savu darbiņu.
.
Produkta plusi

+ bieza tekstūra- laba sedzamība
+ kompakts iepakojums
+ laba noturība uz ādas arī siltā laikā
+ nesaiet rieviņās

Produkta mīnusi

- klājot ar sausu sūkli var  uzklāt pārāk daudz
- smags tonālais līdzeklis, ja to  uzklāj divās kārtās

.
Toņa uzlabotājs: Miracle Match – tonālais krēms ar miglainības efektu, lai saskanētu ar ādas toni, veidojot pilnībā dabiska izskata klājumu ar lieliski pieskaņotu toni. Ideāli piemērots sievietēm, kas vēlas mainīt ādas izskatu ar nevainojami pieskaņotu tonālā krēma toni.
Mazumtirdzniecības cena 15.49 EUR

Mans skatījums:
Viegls, ļoti konfortabls  tonālais krēms, kas vairāk paredzēts meitenēm, kurām patīk  MUFE Face & body tipa līdzekļi, kas ir gana viegli un nemanāmi, izgaismojošs efekts padara sejas ādu dzīvīgu un starojošu, ļoti labi piemērojās ādas tonim. Jāpiemin, ka šim tonālajam krēmam ir marcipāna smarža - mandeļu smarža, viņa gan ātri izvējo un netraucē, vismaz man.
.
Produkta plusi

+viegla tekstūra
+ blur efekts - svaigas ādas efekts
+ atstajošs, bet ne spīdīgs
+ komfortabli nēsāt
+ normālai ādai ideāls ikdienas produkts

Produkta mīnusi
- taukainas ādas īpašniecēm nebūs pirmā izvēle
- būs jānostiprina ar pūderi ja tev ir kombinēta/ taukaina āda

.
Mirdzuma radītājs: Skin Luminizer Miracletonālais krēms, kas ar sastāvā esošajām gaismu atstarojošajām daļiņām piešķir ādai pievilcīgu veselīgu mirdzumu, vienlaikus nodrošinot ilgstošu mitrināšanu. Ideāli piemērots sievietēm, kurām ir nespodra un blāva āda. 
Mazumtirdzniecības cena 15.99 EUR.
.
Mans skatījums:
Ļoti interesants tonālais krēms, ļoti bieza struktūra, blīva, mazliet gelveidīga, bet  klājums ir ļoti sedzošs, bet ne smags, labi piemērojās ādas tonim. Gēlveidīgā sajūta, kas iztušējot pārvēršas labā pūderkrēmā, kurš burtiski pielīmējās pie ādas, gluži kā to mēdz darīt konsileri, tāpēc šis produkts mani ļoti pārsteidza pozitīvā ziņā. Kad skatās pret  sauli vai labā apgaismojumā ir redzami mazie mirdzumiņi, kas gan nav  traucējoši, tomēr ir labāk redzami nekā Miracle match tonalajā līdzeklī

Produkta plusi

+  laba sedzamība
+ komfortabls savā nēsāšanā
+  pūdera finišs 
+ sastāvā pantenols

Produkta mīnusi
-  samērā sausinošs, nezinu vai patiks sausai/ kombinētai ādai


Novecošanās novērsējs: tonālais krēms Ageless Elixir Miracle“divi vienā” tipa sastāvs, kas, radot gan tūlītēju, gan ilgstošu efektu, nodrošina nevainojamu klājumu un aizsardzību pret ultravioleto staru izraisītām novecošanās pazīmēm. Ideāli piemērots sievietēm, kuru āda ir novecojusi un ar noguruma pazīmēm.
Mazumtirdzniecības cena 15.99 EUR.

Pilnas sedzamības tonālais līdzeklis, kas lieliski izskatās uz ādas visos vecumos. Cik noprotu sastāvā  ir Spf 15, pantenols, glicerīns,  kamēlijas ekstrakts,  kas palīdz savākt un uzfrišināt ādu, padarīt to dzīvīgāku. šis produkts  ir vairāk mitrinošs, bet saglabā augsto sedzamības pakāpi. Ir iespējams uzslāņot produktu. Noturība uz manas taukainās ādas ir diezgan normāla, bet prasās piepūderēt.
.
Produkta plusi:

+spf 
+pret-novecošanas komponenti
+ laba sedzamība
+komfortabli nēsājās
+ uz  +40 vecuma grupā nēsājās ļoti labi un iesaku

Produkta mīnusi:
- priekš manis pārāk "smags" un blīvs tonālais līdzeklis, iespējams sevi atklās ziemas periodā, kad prasās ko treknāku un ādas tips būs vairāk  kombinēts nekā taukains.





Max Factor Smooth Miracle primeris/ bāze

Sastāvā ir silikona elastomēri un lodītes, kas, radot maigās izkliedes efektu, aizpilda ādas negludumus un optiski izpludina rieviņas, grumbas un citas nepilnības. Praimeris satur arī tādas sastāvdaļas ādas kopšanai kā glicerīns, niacīnamīds un N-acetilglikozamīns, kas mitrina un kopj ādu, gādājot, lai tās virsma būtu īpaši gluda. Spēcīgo antioksidantu – E vitamīna, niacīnamīda, pantenola un zaļās tējas ekstrakta – iedarbībā āda kļūst veselīgāka un izskatās jauneklīgāka.
Mazumtirdzniecības cena 15.99 EUR

Jāpiekrīt pie katra vārda, jo tiešam viņš lieliski aizpilda grumbiņas un veido labu blur efektu, komfortabli izveidojot  labu bāzi labam grimam, kas nēsāsies pietiekami ilgi, bet arī pietiekami komfortabli, lai es nevēlētos to tīrīt nost pie pirmās izdevības.
Bieži vien šāda veida silikona bāzes tik traki salien porās, ka pēcāk to ir ļoti grūti izdabūt ārā no porām, bet varu teikt, ka šis nav tas variants. Nēsājās un klājās ideāli , tāpat arī nav grūtības ar tā  notīrīšanu no sejas ādas- poras neaizsprosto, kas manā gadījumā ir galvenais un svarīgākais faktors.
Jā, ja tev ir izteikti taukaina āda tad šis produkts tomēr peldēs kopā ar  tonālo līdzekli, bet tā dara visi (VISI)  līdzekļi pēc  4-5h  uz manas ādas. Šajā gadījumā tas ir  pēc 6h nēsāšanas un uz izteiktajām zonām, tādām kā deguns un zods, manuprāt, ja izmanto matējošos papīrīšus šī problēma tiek atrisināta.
Tomēr uzskatu, ka šī ir ļoti laba  "Drogu" bāze, kuru  ir vērts iegādāties.
Ja tev ir normāla, kombinēta, vai sausa āda - šis ir ideālais līdzeklis priekš tevis. Ļoti labi izskatās uz sievietēm +40 vecuma grupā, ideāli izlīdzina! Palīdzēs noturēt  grimu lielāko dienas daļu, ļaujot ādai justies konfortabli.

Sadarbība ar tonālajiem līdzekļiem
Ar tonālo krēmu Miracle Match  ieguvu ļoti vieglu un spēcīgu kombināciju, kad grims ir viegls , bet ļoti noturīgs. Piemērots tām, kurām nepatīk pilnas sedzamības tonālie līdzekļi.
Ageless Elixir Miracle kopā ar bāzi  ilgāk turējās uz sejas un nelikās tik "trekns" 
Skin Luminizer Miracle  & Miracle Touch  visideālāk sadarbojās ar manu ādu, turējās visu dienu un nodrošināja labu sedzamību un augstu komfortu, bez lieka smaguma sajūtas uz ādas, tāpēc šie abi ir mani favorīti, kurus lietoju ikdienā.
Jāpiemin, ka tonālais krēms un bāze ir jālieto  pirms tam uzklājot atbilstošu sejas krēmu -  pat ja tev ir taukaina āda, pirms tonalā krēma tev ir jāļieto atbilstošs krēms, kurš palīdzēs kopt ādu, par to nevajadzētu piemirst.
Šeit radīju tabuliņu, balstītu uz saviem secinājumiem par šiem tonālajiem krēmiem.

Produkts
Sedzamība
& sadarbība ar bāzi
Taukaina āda
Kombinēta āda
Normāla āda
Sausa āda
Miracle Touch

Ideāla pilna sedzamība, var uzslāņot, sadarbojās ar bāzi labi
 Darbojās labi arī taukainai ādai
Labi sadarbojās
Var lietot, bet ne ikdienas produkts
Var likties pārāk sausinošs
Miracle Match

Viegla sedzamība, ideāls kopā ar bāzi, otras ādas efekts. Var uzslāņot plānā kārtiņā.
Kopā ar bāzi darbojās labi, piemērots ādai bez izteiktām nepilnībām
Ādai bez nepilnībām darbojās labi, neizceļ sausos pleķus, noturībai jālieto bāze uz taukainākiem rajoniem (T-zona)
Loti piemērots, viegls, pietiekami mitrinošs
Piemērots, neizceļ sausos rajonus. 
Skin Luminizer Miracle
 Vidēja līdz pilna sedzamība, var uzslāņot.
Kopā ar bāzi burtiski pielīmē pie sejas ādas
Piemērots arī taukainai ādai, laba noturība
Piemērots, jo neizceļ sausos pleķīšus
Lietojams kopā ar bāzi, jo ir samērā sausinošs
Var likties pārāk sausinošs
Ageless Elixir Miracle

Pilna sedzamība + SPF faktos.Baze to padara mazāk „treknu”
Lietojams kopā ar bāzi
Var mēģināt, ja lieto kopā ar bāzi
Piemērots produkts
Loti piemērots


Ceru, ka izturējāt līdz raksta beigam ;) Par to jau vien paldies :)
Lai forša diena!

Ilzux


*testa produkti

3 komentāri

  1. Paldies par tik detalizētu apskatu, bija ļoti interesanti palasīt!
    Man Miracle Match sākumā nepatika, domāju, ka būs vilšanās, bet pēc kāda laika 'sapratu' viņu un tagad lietoju ļoti bieži. Tagad ļoti gribas izmēģināt Miracle Touch, jo nekad nebiju lietojusi tāda tipa tonālos.

    Bāzē esmu izmīlējusies <3 Viņa ir perfekta! Es pat nedomāju, ka par 15 eiro var būt kaut kas tik foršs!:)

    AtbildētDzēst
  2. Par cik man ļoti patīk Rimmel Lasting Finish tonālais ar serumu sastāvā, labprāt izmēģinātu arī MF variantu - pēc apraksta izklausās, ka man varētu patikt :)

    AtbildētDzēst
  3. Man ir Ageless elixir. Ar savu sauso, uz apsārtumu tendēto ādu esmu sajūsmā. Klājas viegli un ir pat ļoti nemanāms uz sejas. Tā kā esmu diezgan pēc vasaras izbalējusi, tad jaucu šo tonālo ar MF Colour adapt pašu gaišāko toni. Vienkārši super efekts.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma