Meklē blogā

NYX Favorīti ko ir vērts iegādāties

Es domāju, ka jūs jau esat ielūkojušās NYX Baltic lapā, vai caur manu Facebook lapu ieraudzījāt lielo paziņojumu, ka NYX  Oficiālais veikals tiks atvērts 22. Oktobrī pulksten 10:00!
 Jebkuram kosmētikas mīļotājam tā ir fantastiska ziņa, jo NYX produkti izceļas ar savu labo kvalitāti un izdevīgo cenu, kas savukārt ir laba kombinācija lai izpaustos caur dekoratīvo kosmētiku tā, kā sirds kāro.


Gribēju no savas puses ieteikt pāris produktus, kuri ir manā īpašumā, iegādāti ceļojumos, vai interneta lapās ārpus Latvijas,  jo līdz šim tas bija vienīgais oficiālais veids, ka iegūt šo foršo kosmētiku.
Manuprāt pāri visam  ir  NYX Pro Foundation Mixer! Tā ir pati vērtīgāka "fīča" ko jūs jebkad iegādāsities no NYX, protams, ja vien lietojat tonālos krēmus. 
Ļoti ceru, ka šis produkts būs pieejams ari Latvijas veikalā. Ideāls produkts, kurš ir sešos dažādos toņos, tāpēc var atrast jebkuru  toni, kurš ir nepieciešams, lai padarītu tonālo krēmu gaišāku - tumšāku vai piedodot tonālajam krēmam rozīgāku/ dzeltenāku toni pēc nepieciešamības. Ideāls produkts, kas ilgtermiņā ļauj izmantot visus tonālos krēmus ( kuri netīšām nopirkti ar nepiemērotu toni).
/ Maza atkāpe no tēmas, bet joprojām fascinējos cik ASV ir forša atgriešanas politika, zeļ ka mums LV nav tāda iespēja!/
Manā topā  pirmo vietu ieņem  NYX HD Studio Photogenic finishing powder  ideāls  100% minerālu pūderis, kas ir baltā, caurspīdīgā tonī, ar kura palīdzību perfekti nefiksējās kosmētika, ideāls un ekonomisks produkts, uz kura pusi būtu jāskatās, ja ir vajadzība pēc kāda fiksējošā pūdera, kas der visiem ādas toņiem.

Otrais produkts, kas bija revolūcija manā konturēšanas pasaulē  ir  NYX Highlight & Contour Pro Palette, kas izmaina konturēšanas pasauli jo tajā ir gan siltie, gan vēsie konturēšanas toņi,  lietoju vairākus jo vasarā  āda mainās,  mainās ari  tonāla gamma - lielisks ekonomisks produkts, kas labi izpludinās un neveido švīkas un pleķus. Kopumā ir  četri konturēšanas toņi un četri izgaismošanas.
Izgaismotajos ir divi  mirdzošie  - šampānieša,kas piemērots siltajam tonālam, bet  vēsajam tonālam perlamutrs, kas gan ir izteikti mirdzošs un tiešām piemērots ļoti gaišas ādas īpašniecēm. Atlikušie izgaismotaja toņi ir matēts baltais un matēts dzeltenbalts, ka jau minēju ļoti universāla palete, kuru ir vērts apskatīt, apčamdīt un izmēģināt.

Trešais pēc noderīguma ir NYX Matte Finish setting spray - lielisks produkts, lai nofiksētu kosmētiku uz sejas,  ļoti taukainai ādai var likties mazliet pārāk viegls, bet man lieliski darbojās, ļoti komfortabls un cena arī patīkama.

Noteikti uzmet aci arī  NYX Vivid Brights lainerīšiem, kas ir  fantastiskos, sulīgos toņos, ideāli lai izceltu savu grimu ar kādu izteiksmīgu akcentiņu!

NYX ir ļoti skaista mono acu ēnu sērija, kas ar savām skaistajām un mirdzošajām ēnām nevar atstāt mierā nevienu kosmētikas mīli, tā ir  "Prismatic Shadows" man ir tonis #Sirene, kas ir bezgala skaists zili zaļš tonis, kas maina savu nokrāsu mainoties gaismai - dienas gaismā tā ir zilāka, bet  dzeltenajā( iekštelpu) apgaismojumā iegūst zaļganu nokrāsu. Protams, šis ēnas ir ļoti mirdzošas, perlamutrīgas un lietojamas gan sausā, gan mitrā veidā. Metu acis arī uz Oranžo ēnu toni (nevaru sagaidīt, kā tās apčamdīt klātienē!).

Vaigu sārtumi! Gandrīz jau visi zin par slaveno #Taupe toni no NYX vaigu sārtumiem, kuru bieži izmanto kā konturēšanas toni, varu piekrist, ka tas ir diezgan veiksmīgs produkts gaišas ādas īpašniecēm. Tomēr no vaigu sārtumiem man ļoti patīk rozigi-persiku tonis, ar vēsu apakštoni #ethereal  ļoti skaists tonis, kā ari viegli klājās un izpludinās, dienas laikā nekur nepazūd no vaigiem.

Domāju, ka katrs no mums jau ir iepazinies, kaut vismaz virtuāli ar NYX Soft Matte Lip Cream, iesaku apskatīt tuvāk slaveno #Copenhagen naksnīgo toni, tomēr jāpiemin, ka katrs tonis atšķiras ar savu kvalitāti un tekstūru, tāpēc ieteiktu  izmēģināt katru vēlamo toni pirms pirkšanas. Runājot par toņu nosaukumiem,  tie ir  veltīti katrai galvaspilsētai, manuprāt forša ideja :)

Ir divi produkti, kuri varbūt nav tik izteikti ikdienas lietošanai, bet kuri man patīk, tā ir  šķidrā lūpu krāsa NYX Lquid Seude &  NYX Strobe of Genius izgaismotāju palete šie produkti vairāk interesēs  kosmētikas entuziastus, vizāžistus un tos, kuriem patīk izgaismotaji un piesātinātas krāsas.
Esmu lietojusi arī NYX Lip Lingerie bet .. Uf! lai arī cik skaisti ir toņi, tomēr viņas ir maksimāli sausinošas, to izjutu kad visu dienu nostaigāju ar šo lūpu krāsu, tonis, noturība man ļoti ļoti patika, bet notīrot lūpas likās kā tuksnesī pabijušas. Pazīstot sevi - gan jau gribēsies izmēģināt vel kādu Nude ar violetu apakštoni ( ak mana kaislība uz violeto) bet ir jārēķinās, ka mitrinoša sajuta nav tas, ko sagaidīt no šī produkta!

No kosmētikas otām īpaši iesaku NYX Pro Blending Brush #16 ideāla, perfekta ota, kas domāta acu ēnu pludināšanai -darbiņu paveic ļoti labi, viegli atmazgāt, viennozīmīgi labs produkts.

Protams, ir vel daudz kosmētikas par ko varētu runat un spriedelēt - ja ir interese par kādu konkrētu produktu padodiet ziņu komentāros, iespējams, man būs viedoklis ar ko padalīties ;)

Ko es gaidu ? Ah visu un neko, jo jā, man jau pietiek kosmētikas, arī pietiks pēc.. bet zinu.. ka nopirkšu ko skaistu, izdevīgu un ekstrēmu, jo tā esmu es.


Gaidot 22.Oktrobri

Ilze










5 komentāri

  1. Pūderis no massu piedāvājuma tiešām labs, dara savu darbu, bet man viens mīnuss bija tik spēcīgs, ka noteikti neatkārtošu, tie putekļi radīja diskomfotu maniem elpceļiem, ar ko saskāros pirmo reizi, pie tam, man nav astmas vai alerģiju.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņam tik smalks malums, ka tā mēdz uzvesties, es parasti aizturu elpu un tad uzklāju .. ir tas savādi, bet tā alrģijas neizsauca

      Dzēst
  2. Super,man ļoti patīk nyx, cerams tiešām cenas būs draudzīgākas nekā šobrīd! Vai zini,kur tieši šis veikals atvērsies?

    AtbildētDzēst
    Atbildes

    1. Aspazijas bulvāris 32 :) ļoti pat centrā ;)
      Cenām jābut labām, uzskatu, ka šis būs ļoti veiksmīgs veikals..

      Dzēst
  3. Mani favorīti ir Taupe vaigu sārtums un Butter Gloss.
    Bet Jumbo pencil lika vilties :(

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma