Meklē blogā

NYX veikala atklāšana!

Vakar guvu iespēju klātnē apmeklēt pirmo NYX zīmola veikalu Latvijā!
Atrašanas vieta  ļoti viegli atrodama, netālu no Narvesen un Galerija Centrs veikala ( Aspazijas bulvāris 32 ), domāju, ka šo veikalu nevar nepamanīt - tas ir košs, izaicinošs, bet ar savu īpašo stilu un noskaņu, tā ir LA garša Rīgas sirdī, ko var izbaudīt sevi palutinot ar kādu košu akcentiņu  no dekoratīvās kosmētikas.
Vairāk par  atklāšanu un bonusiem, kuri nāk līdzi ar to lasiet šeit atklāšana būs 22. Oktobrī pulksten 10:00 !!

1. Tas ko es redzēju ir LABAS cenas,  gan lūpu produktiem ar kuriem noteikti vajadzētu iepazīties sākot no lūpu spīdumiem, beidzot ar balzamiem ar toni( nezināju, ka viņiem ir šāds produkts!), matētām lūpu krāsām - tā ir lūpu līdzekļu paradīze!

2. Labi izvietotas un organizētas preces , lūpu produkti  savā pusē, ēnas, zīmuļi un tonālie līdzekļi pārskatāmi un viegli atrodami, liels pluss lai nepajuktu produktu daudzveidībā.

3. Konsultanti - cilvēki kuri mīl kosmētiku, jo tas ir ļoti svarīgi, lai pilnvērtīgi varētu sniegt konsultāciju, vakar iepērkoties pilnībā jutu kā uztver manas domas, idejas un spēj sniegt kosultāciju, kas man ir aktuāla par konkrētiem produktiem, tāpēc malači par trāpīgo konsultantu izvēli.

Tas ko es iegādājos:  Gliterus, jo esmu atskatījusies youtube video ar šiem fantastiski smalkajiem, skaistajiem gliteriem dažādos meikapos, matētu lūpu krāsu un lūpu zīmuli  violetā krāsā ( vājība uz violeto toni).
Tas ko  būtu vērts iegādāties jau izteicu savas domas šajā rakstā!


Diemžēl rīt neiznāks pievienoties uz atklāšanu, bet tas neizslēdz ideju, ka mēs varam kādreiz noorganizēt kādu satikšanos, lai parunātu par dzīvi, kosmētiku un visu skaisto ;)

Lai forši!
Ilze




3 komentāri

  1. Nu tad jācep video ar kādu make-up tutorial :D īpaši ar glitteriem

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. huh :D Jāpadomā par to ;) Vispār gliteri tā ir atsevišķa tēma ;)

      Dzēst
  2. Izskatāsm ka bija super jauks pasākums :) Un izskaties ļoooti labi! Cerams, kādreiz sanāks paciemoties šajā veikalā, vēlams uzreiz pēc algas ;)

    http://modesmusli.blogspot.com/

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma