Meklē blogā

Ikoo matu ķemme

Čaviņ meitenes ;)

Kādu laiciņu atpakaļ guvu iespēju iepazīties ar  Ikko matu ķemmīti, kas ne tikai  skaista savā dizainā, bet arī ļoti praktiska ķemme, lai atšķetinātu manus matus.
Šī ķemme kā mazs  ikdienas aksesuārs viegli ietilps somiņā, nav jābaidās par stariņiem kuri deformēsies, jo arī par to ir padomāts - vāciņš nofiksē sariņus un neļauj tiem deformēties.

Mani piesaistīja krāsu dažādība, šī ķemme ir burvīgas dzīvespriecīgas krāsas, sākot no metāliskās kolekcijas, līdz pat klasiski melnai un baltai un pat matētai ķemmei.
Īpaši mani ieintriģēja ķemme, kura ir paredzēta matu veidošanai. Liela plakana ķemme  ar rokturi un  X veida caurumu, kas paredzēta lai kontrolētu karstuma plūsmu , kad mati tiek veidot, tādējādi saudzējot matus, kā arī veiksmīgi tos ieveidojot.
Superzvaigzne šajā kolekcijā ir elektroniskā ķemme, kas pildīs matu taisnotāja funkciju, ļoti interesants produkts, kurš mani uzrunāja, jo sola noņemt “pūciņu” nepārkarsējot matus.
Interesanti pieminēt, ka šīs ķemmes ražo Vācijā,tāpēc  jāsaka, ka par preces kvalitāti nešaubījos, jau tad, kad paņēmu to rokās uz izmēģināju. Manās rokās nonāca ķemmīte no metāliskās kolekcijas zelta krāsā.

 Neteiktu, ka viņa uzreiz un tagad- vienā minūtē atšķetinātu manus matus, bet pēc pāris minūtēm jau mati bija izķemmēti. Testēju gan uz  slapjiem, gan sausiem matiem, tāpēc varu teikt, ka šī ķemmīte der arī slapju matu ķemmēšanai, kaut gan vieglāk tā atšķetina sausus matus.
Jāpiemin, ka pluss ir arī sajūtās, ka mati ir kārtīgi izķemmēti, kas parasti pietrūkst šāda veida  ķemmēs, kuru stariņi rindojās gari-īsi-gari - klasiskām atšķetināšanas ķemmēm.
Galvas ādas masāža ir jūtama un man patīk, kā arī, nav sajūta, ka mati ir pieplacināti pie galvas, kā man mēdza būt ar citām šādā veida ķemmītēm.
Kopumā,  iepazīšanos vērtēju kā pozitīvu un produktu, kā labu.

Lai forša diena!
Ilze

*Testa produkts


3 komentāri

  1. Gadījumā ne izstādes pirkums? Ļoti ieinteresēja. Kur tādas pie mums var nopirkt? Neesmu veikalos redzējusi, tikai šad tad blogos vai instagram redzēta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es biju izstādē uzaicināta uz prezentāciju, tāpēc bija interesanti praksē apskatīt, kā viņa darbojās arī citu cilvēku matos ;) visvairāk mani fascinēja tā veidošanas ķemme, likās nenormāli forša. Cik saprotu https://www.facebook.com/IkooLV/?fref=ts seit viņu FB lapa, kurā vari uzjautāt, kur precīzi var iegādāties, cik saprotu izmaksas ~20 kā jau visām atšķetināšanas ķemmēm.

      Dzēst
    2. IKOO ķemmes šobrīd ir pieejamas Rīgas friziersalonos Maija de Luxe un Kitchen HairLab :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma