Meklē blogā

Schwarzkopf Essence Ultime Caviar+ kolekcija matu atjaunošanai

Kādu laiku atpakaļ, kopā ar draudzeni vinnējām testēšanai
Schwarzkopf Essence Ultime Caviar + Hair Renew produktus, kas deva iespēju paskatīties uz šo zīmolu, jo jau kādu laiku nebiju neko lietojusi no Schwarzkopf matu šampūniem/ balzamiem.

Pirmā sajūta, kas nepameta visu lietošanas laiku -  smarža! Ļoti spēcīgs aromāts, pie kura jau esmu pieradusi, bet pirmā saskarē- pat man likās pārmērīgi smaržīgs produkts. Smarža salda, stipra, asociatīvi saistās ar friziera apmeklējumu un frizētavām, kur dažādu kopšanas līdzekļu smaržas savijās vienā veidojot ko saldenu un spēcīgi smaržojošu, bet savā ziņā patīkamu. Atzīšos, ka šis spēcīgais aromāts pirmajā mirklī radija skepsi par to, kas gan ir šajā smaržojošajā brīnumā sapildīts, tāpēc  lietojot šos produktus negaidīju neko īpašu. Tomēr, mans viedoklis mainījās pēc pirmās mazgāšanas reizes.

Schwarzkopf Essence Ultime Caviar + Hair Renew Shampoo 250ml

Matu šampūns -  puto ļoti labi, attīra ādu/ matus  ļoti labi, mati paliek spīdīgāki, vizuāli veselāki un kas priekš manis ir pats aktuālākais, tie kļūst kuplāki! Mati, kaut arī ir labi izmazgāti, tie nepukojās, bet ir piepacelti pie matu saknēm.
Jāpiemin, ka mani ļoti uzrunāja produkta dizains un krāsu kompozīcija *Mīlu violetos toņus.

Schwarzkopf Essence Ultime Caviar + Hair Renew Conditioner 250ml

Matu kondicionieris  vidēji biezas konsistences produkts,  nav pārāk "smags" ieklājot matos  sākotnēji grūti uzķert cik daudz viņu vajadzēs, jo mati to "apēd" diezgan ātri. Pēc produkta izskalošanas mati nezaudē kuplumu, bet iegūst biezāku matu efektu, tie kļūst labi pabaroti un vijīgi. Labs līdzeklis, ja tev ir  smalki mati,gluži kā man, jo pēc šī produkta tie iegūst nogludinātu matu efektu, bet nezaudē kuplumu, vieglāk ķemmējās.

Schwarzkopf Essence Ultime Caviar + Cell Renew Intensive Hair Mask 200ml

Matu maska - konsistence vidēji bieza, krēmveidīga matu maska,  diezgan ekonomiska, klāju tikai bojātajos matu galos ( puse matu garuma ir krāsotie mati, kuros klāju šo produktu). Patīkama iztaisnotu matu sajūta, pat bez seruma lietošanas. Mati ir pabaroti un atguvuši veselīgo matu spozmi, pat nepateiksi, ka iepriekš tos bija grūti izķemmēt un tie ļoti ķērās.
Labs produkts, ja man būtu jāizvēlas no visiem šiem produktiem izvēlētos tieši matu masku, ko domājams iegādāšos arī atkārtoti.
Patīkami pārsteidza produktu  draudzīgās cenas! Šajā cenu kategorijā labi produkti!
Jūtīgiem deguniem šie produkti būs pārāk stipri - dēļ savas smaržas kompozīcijas, kas arī ir vienīgais produkta mīnuss, jo solīto uzdevumu tie paveic godam.

Manas draudzenes viedoklis bija šāds :maniem matiem piešķīra nedaudz apjomu, likās, ka matu ir vairāk. Mati kļuva zīdaini, viegli ķemmējami ar skaisti veselīgu  spīdumu. Kas man nebija pieņemams? Aromāts ļoti spēcīgs un traucējošs man, bet pēc pāris mazgāšanas reizēm pieradu arī pie tā. Produkti rada atkarību! 

Rezumē: Mums abām šis produkts patika! Laba cenas un kvalitātes attiecība!

Ar sveicieniem
Ilze & Dace 

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma