Meklē blogā

Maybelline tuša, izgaismotājs un laineris

Čaviņš meitenes!

Jau kādu laiku lietoju  jauno Maybelline tušiņu ar vērtīgajām eļļām  Lash sensational  un man ir radies noteikts viedoklis par šo produktu.

Tušas birstīte ir gumijota un ļoti parocīga tušas uzklāšanai, vienīgais mīnuss tas ir vēlme paņemt diezgan daudz produkta, ko esmu iemanījusies pārvarēt notīrot lieko tušas daudzumu no birstītes.
Kopumā par sajūtām - uzklājot rodas interesanta sajūta, it kā tuša tiešām padarītu skropstas biezākas, mazliet smagākas, jūtama eļļu klātbūtne jo lietojot šo tušu skorpstas izskatās labi koptas, kas manuprāt ir baigais pluss.
Nēsājot šo produktu - tas ir ērts un nebirst, tikai ņemot vērā manu acu formu  ja es pārcenšos un uzkrāsoju vairāk tušas uz apakšējām skropstām tā mēdz mazliet pasmērēties.
Noturība tas ir liels pluss, bet arī noņemšanai izmantoju līdzekļus, kuri ir divfāžu jo tušas struktūra ļoti eļļaina tāpēc noņemt to ar putām vai micelāro ūdeni bez eļļas - ilgāks process, kas gan nav nekas neiespējams. Patīk arī tas, ka nav ilgi jāpiestrādā pie skropstām divas kārtas  un viss kārtībā, skaisti un atliekti, tik cik tas ir iespējams uz manām taisnajām skropstām.
Kairinājumu vai alerģisku reakciju nenovēroju.
Tušas tilpums 9,5 ml

Plusi:
Vērtīgās eļļas
Kuplina, rada biezāku skropstu sajūtu/ izskatu
Atliec
Noturīga
Ātri un efektīvi uzkrāso skropstas

Mīnusi:
Samērā slapja tuša
Kad izsmērējās traipi ļoti noturīgi, eļļaini, ar ūdeni grūti notīrāmi

Master Strobing Stick  Illuminating Highlighter 9.gr /100 tonis

Izgaismotājs kurš man lika lielas cerības, jo iztušējot to uz rokas , no krēma pārvetās pūderainā struktūrā, kas ideāli maigi, bēbīš - rozīgi un visādi citādi zīdaini klājās, iztušējās uz manas ādas.
Jāpiemin, ka krēmveida izgaismotāji nav mans ņemot vērā ādas specifiku, kura ir taukaina tāpēc visi produkti ,kuri ir krēmveida  liekās smagāki nekā pūdera produkti, kaut gan manai draudzenei tieši otrādāk, viņai ir normāla āda un krēmveida produkti liekās foršāki. Tieši tāpēc vienmēr ir jāatceras, kas der/ neder vienam otram der, jāņem vērā ādas specifika. Tieši tāpēc es šo produktu izvēlos, kad zinu, ka nenēsāju tonālos līdzekļus ilgāk par  piecām stundām, jo tas ir maksimums, kas labi izskatās dēļ krēmveida struktūras. Īsti nesaprotu niķi sadalīties un kļūt redzamam tajās vietās, kur tas ir uzklāts virs tonālā krēma un arī zem tā, bet arī tas notiek pēc liktenīgajām 5~ ( kariete pārvēršas par ķirbi, kā pasakās :) ). jāpiemin, ka lietojot bāzi viņš uzvedās labāk, ilgāk turas savā vietā un nesadalās gabalos. Iztušējot jūt maigo, slīdīgo sajūtu  -iespējams, ka tāpēc tonālais krēms negrib ilgi sadzīvot ar šo brīnumu.
Pieejams divos toņos, viens ir  ar rozā apakštoni, bet otrs ar zeltainu.

Plusi:
ērts stika formāts, kas neprasa otu lietošanu
Skaists pigments un formula
Lielāko dienas daļu izskatās ļoti skaisti un dabiski

Mīnusi:
Nepatīk sadarboties ar tonālajiem krēmiem
Pēc 5h sāk kļūt redzams  zem vai virs tonālā krēma ( kā nu kuro reizi lietoju )








Ergonomiska forma, skaists klasisks iepakojums un laineris ar kuru vienā vilcienā var izveidot bold līniju, nu dikti jaunu "trendā"  Master  Precise Curvy melnais laineris ar diezgan precīzu aplikatoru priekš biezākām līnijām un ģeometriskiem brīnumiem uz acu plakstiņiem.
Ja mēs pieņemam, ka ar šo brīnumu veidosim tikai biezākas acu līnijas tad viņš tam ir piemērots perfekti, tomēr, ja gribās arī ko smalkāku ir īpaši jāpiepūlas. Tādēļ iesaku smalkāku laineru mīļotājām skatīties uz citu laineru pusi, lai nebūtu vilšanās produktā.
Galviņa visu šo testa laiku nav izžuvusi un pigmentu atdod labi un pietiekami tumšu, lai izskatītos baudāmi un skaisti. Burvīgi aizpilda biezāko lainera astīti, labi sadzīvo ar acu ēnām un acu ēnu bāzēm. Nejūtu nekādu kairinājumu vai citu alerģisku reakciju.
( mazliet savāda gaisma bildēs, bet tušu un laineri var saprast, kā izskatās dabā)
Plusi:
Labi veido biezas, melnas līnijas
Noturīgs

Mīnusi: 
Grūti izveidot smalkāku līniju

Kopumā visvairāk no visa man patika tušiņa, izgaismotājs un laineris tomēr nebūtu mana pirmā izvēle no šiem visiem produktiem, ja nāktos izmēģināt tikai vienu no tiem!

Lai jauka  šī diena!
Ilze


*testa produkti

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma