Meklē blogā

Ieskats konsīleros- zem acu, sejas, krāsu koriģējošie konsīleri + TOPS

Čaviņš, meitenes!

Šodien gribēju ar jums papļāpāt par tādu lietu kā konsīleri, kas daudzām no mums, bieži vien visām ir ikdienas sastāvdaļa, lai nomaskētu zilos riņķus, vai kādu nesmuku pumpiņu - tas ir labs palīgs ikdienas kosmētikas maciņā.
Lai runātu par konsīleriem ir jāsaprot to uzdevums,  kā arī tas, ko vēlies panākt lietojot šos mazos kosmētikas palīgus.

Pirms sākam to iztirzāt gribēju aicināt piedalīties manis rīkotajā konkursā, kur balvā ir forši kosmētikas produkti! Arī izslavēts konsīlers! Seko instrukcijai  spiežot  ŠEIT
Vai tas ko vēlies  ir izgaismot zem acu rajonu un viegli slēpt noguruma pēdas, vai  gluži vienkārši kārtīgi aizmālēt ciet zilos riņķus, brūnos lokus, lai iegūtu veselīgu, svaigu skatienu.
Vai tavs mērķis ir nomaskēt kādu pumpu vai ādas nesmukumu.
Vienmēr jāuzdod šis jautājums - kam ir nepieciešams konsilers, tad arī spēsi atrast sev pašu piemērotāko, jo uzskatu, ka nav nepiemērotu vai nelietojamu konsileru, tikai nepiemēroti lietoti produkti  klājot tos tur, kur labāk neklāt.( jā, jā, reklāma saka, ka ar vienu var aizklāt visu, bet visam jau nav jātic :) )

Ķeršos klāt pie man aktuālākā konsīlera veida: Konsīleris, lai izgaismotu zem acu rajonu, slēptu minimālus defektus šajā rajonā ( mazliet zilganums, jo plāna āda un tuvu asinsvadi)

Man ir svarīgi, lai  konsīlers nesaietu rieviņās zem -acu rajonā, tāpēc  tas ir vel viens punkts pie kā pieturējos meklējot savu ideālo produktu.

1. Pats labākais no visiem Maybelline Instant Anti age The Eraser eye - fantastisks jo nesalien rieviņas, tik cik vien tas ir iespējams, jo jebkurš konsileris to darīs tā vai tā!
Šim ir fantastiska struktūra, viegla, bet sedzoša, pielīmējās pie ādas - ļoti ļoti labs, jo nesausina acu rajonu, kas ir īpaši svarīgi priekš produkta šajā delikātajā rajonā, kur tā jau ir ļoti plāna āda.

2. Dermosil šķidrais konsīleris - liels atklājums, šis vidēji biezais konsīleris klājās ļoti plānā kārtiņā un labi pielīmējās pie ādas arī zem acu rajonā, neradot smago sajūtu, tas nesadalās un nelien rieviņās, kaut arī piepilda tās vienmērīgi, līdzvērtīgs Maybelline Fit me konsīlerim.

3. Šeit bija ļoti grūti izvēlēties, bet izvēlējos vasaras versiju, kas gan vairāk ir izgaismotājs, nevis konsīlers  no The Body Shop  Lightening touch - šo izmantoju vasarā, vai tad, kad ir ļoti labi gulētas naktis, zilo loku nav un viss ir forši, brīži , kad nepieciešams mazliet izgaismošanas, lai izskatītos labi un priekš tā ši ūdeņainā, mitrinošā, izgaismojošā struktūra ir perfekta. Alternatīva šim produktam ir  LOreal  Lumi Magique Concealer kurš man  ļoti patika  dēļ vieglās struktūras, izgaismošanas un to lietoju, kā ikdienas zem acu rajona konsīleri vairākus gadus

Tips & Tricks: ja zem acu rajonā ir  grumbiņas , īpaši paralēli ejošās acu formai ( horizontālās) , klājam pēc iespējas tālāk no grumbiņām(zem acu lokā) un izpludinām virzienā uz augšu, klājam ar otiņu un selektīvi tap- tap veidā nomaskējam nepilnības atstājot pēc iespējas  vairāk nenoklāta laukuma, tur kur nav nepieciešamība lietot sedzošo produktu. Tā tu būsi nomaskējusi nepilnības , bet nepievērsusi lieku uzmanību grumbiņām.

Konsīleris sejas ādai un citiem defektiem:

 1. Catrice Liquid Camouflage consiler - burvīgs konsīleris dažādu ādas defektu maskēšanai, labi turas uz ādas, nekur neaizpeld, augsta sedzamība, elastīga, maiga struktūra, kas labi sadarbojās ar tonālajiem krēmiem, vajadzības gadījumā ir iespējams lietot arī zem acu rajonā, kaut ir viegli sausinošs.
2 Model Launcher - Dual Action Concealer- šis ir domāts zem acu rajonam, bet nu nē! Viņš ir pārāk sausinošs šim rajonam, vairāk piemērots sejai un dažādu defektu korekcijai, ļoti labi iestrādājās ādā,  ar ļoti mazu daudzumu iespējams noklāt vajadzīgos rajonus, labi sadarbojās ar tonālajiem krēmiem laba pigmentācija ( pieminēju šajā rakstā).
3. Makeup Revolution konsīleru palete kūst kā sviests, kad saskaras ar ādu, bet nav smaga, lietojama arī sejas konturēšanā, jo produkta apjoms un klājums ir iespaidīgs pigmentācijas ziņā, labs palīgs ikdienas makeup, bet tomēr , smagāka nekā Model Launcher konsīleris, kā arī,  vairāk piemērota kombinētai, normālai ādai, uz manas taukainās ādas mīl aizpeldēt pēc kāda laika ( vairāk šajā rakstā).




Krāsu koriģējošie konsīleri 
Šeit ir nepieciešams maziņš ievads, noteikti esat manījušas paletītes ar dažādu krāsu konsileriem, daudzas no jums jau ir informētas, ka tie ir priekš krāsu korekcijas, piemēram-  ja ir zilie loki ( ar violetu apakštoni )ir nepieciešams dzeltenīgs konsīlers, tad viņš viņus dzēsis un acu zona izskatīsies ļoti svaiga utt.

Ir ļoti daudz krāsu, bet  arī šeit  varu jums pateikt pašas esošākās kombinācijas, vismaz mūsu platuma grādos un ar mūsu ādas krāsām, kas bieži vien ir ļoti, ļoti gaišas.

 Ja izmantojam zem acu rajonam, lai koriģētu tumšos lokus.

* Ja tumšie loki ir ar zilu apakštoni, zilgani, jālieto konsīleris kura bāzes krāsa  ir oranža, oranžīga, kas neitralizēs šo toni.
* Ja tumšie loki ir ar Violetu apakštoni jālieto  dzeltens konsīlers ( dzeltenīgs)
* Ja šie loki ir Violetu un Zilganu toni  ideāls ir  persiku krāsas konsīlers ( ko vari iegūt sajaucot dzelteno ar oranžo)

Visejošākais konsīlers mūsu adām ir  Persiku! Tas ir īsts brīnums, lai atsvaidzinātu acu rajonu jebkurā vecumā! Izmēģini!

Krāsas korekcija lielākiem laukumiem: Seja

Šeit jau ieslēdzās dažādi triki, jo principā visi ir informēti par zaļo konsileri, bet es informēšu vel reizīti.
* Zaļais konsīleris  neitralizē sārto ( jūs nodomājāt, ka to jau zinājāt) BET, vēlams to lietot TIKAI uz sārtajiem laukumiem, savādāk staigāsiet ar šreka seju, jo zaļais pigments ļoti skaisti izceļās uz ādas, kura nav iesarkana.
* Violetais padara ādu mazāk dzeltenu ( jā vairumā mēs nesam aziāti ) BET Viņu var izmantot lai gaišinātu tonālo krēmu, veidotu dabisko gaismu klājot zem tonālā krēma ( slavenajā izgaismošanas trijstūrī ).
* Rozā ( sarkanais)  burvīgi noņem brūnos lokus
*Dzeltenais mazina sārto ādas toni ( bet ne sarkano seju ).

Mani favorīti, krāsu korekcijai:

1. NYX HD concealer / Lavander/ burvīgs konsīleris pēc struktūras, ļoti maigs, labi klājās, lieliska noturība un labi izgaismo, lietoju zem tonālā krēma, kā izgaismotāju.

2. Essence All I need  konsīleru palete - tikai un vienīgi dēļ skaistā persik-sārtā toņa! Burvīgs! Zaļais ari ir lietojams, kad ir nepieciešams. Diezgan pasausa palete, nepieciešams uzklāt ar pirkstiem.

3. Catrice konsīleru palete - diemžēl jau beigusies, bet ideāls sarkanais tonis, iespējams atjaukt ar dzelteno un iegūsti skaistu persiku! Diezgan krēmveidīga palete, obligāti jānostiprina ar tonālo krēmu, jo mīl viegli "staigāt" bet ir  pietiekami laba, lai to lietotu ikdienā.


Tips & Tricks: Izmanto Violeto konsīleri, lai gaišinātu ādu zem tonālā krēma, kas ir pārāk dzeltenīgs, tas padarīs  tonālo līdzekli gaišāku, būsi nošāvusi divus zaķus - gan  zem acu rajons gaišināts, gan tonālais līdzeklis, ko  uzklāsi virs konsilera veidos dabisku gaismu ( izgaismos rajonu, kur būsi to uzklājusi).
Ja konsīlers ir pārāk ciets - klāj to ar pirkstiem, ķermeņa siltums izkausēs to  un padarīs daudz elastīgāku.
Izteikti biezu un pigmentētu konsīleri klāj ar samitrinātu sūkli, tā klājums saglabās savu pigmentāciju un intensitāti, bet uzklāšana  būs daudz vieglāka, kā arī, neizskatīsies, ka staigā "tonu kosmētikas uz sejas"..
Biezāku konsīleri vari atsevišķi sajaukt ar tonālo krēmu, tā padarot tā struktūru elastīgāku, tāpat arī  ar krāsainajiem krāsu korekcijas konsīleriem, iejaucot tos tonālajos līdzekļos vari panākt vieglu krāsu korekciju & iespaidīgu sedzamību.

Es personīgi nemīlu "cept" zem acu rajonu, jo pēc tā - mana zem acu āda kļūst briesmīga, sausa un krunkas izskatās vel trakāk nekā iepriekš. Zinu, ka ir cilvēki, kam tas ļoti patīk, bet uzskatu, ka tādu izklaidi var darīt ja tev ir 20 gadu, jo tad āda tā vai ta izskatās fantastiski, pie  30 gadiem jau šī procedūra ir pārāk sausinoša.

Tas ir manuprāt svarīgākais, ko varu teikt par konsīleriem, protams, vienmēr ir nianses, kas ir tieši jūsu ādai, bet es vēlējos dalīties ar savu pieredzi, ceru, ka tā bija noderīga.

Lai brīnumjauka diena!
Ilze

6 komentāri

  1. Cik dzirdēju, tad Drogu plauktos parādās make up revolution kosmētika. Varētu uztaisīt video vai aprakstu ar bildēm par to, kādus produktus viņi piedāvā un to kvalitāti/ noturību ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būtu jauki, ja man rastos tāda iespēja, bet cik es pati esmu sūtijusi no Makeup Revolution kvalitāte liekas laba, ņemot vērā zemo cenu un toņu daudzveidību ( acu ēnās) korektoru palete ari ir ok.. par pārējo nezinu, cerams, ka izdosies iespēja izmēģināt!

      Dzēst
  2. Šis būs ļoti noderīgs raksts daudzām :) Lielākā mūsu sieviešu problēma ir tas, ka viņi gaida no konsilera kaut kādu brīnumu. Mans favorīts ir MF, savukārt MAC kaut kā neiepriecināja.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu vel mēģinājusi MF konsīleri, būtu interesanti izmēginat un salīdzināt ;)

      Dzēst
  3. Ar to cepšanu ir tā, ka ļoti no svara kāds pūderis tiek lietots. Smalkāks pūderis neradīs tik traģisku efektu,un ja ap 30, tad jāņem tāds kas ir nevis pilnībā matēts, bet kaut nedaudz, nedaudz ar satīnu. Tas tāpat kā izsgaismot mature skin, nevar izmantot visus frosty un in your face izgaismotājus, tur vajag nedaudz maigākus, lai efekts nepārvēršas par defektu.
    No savas pieredzes, jo ar cepšanu aizraujos vismaz pāris reizes nedēlā, ne ar visiem konsīleriem šī metode darbojas. Ir tādi, kuri tik un tā neklausa un dienas beigās izskatās atbaidoši. Citi patiešām nofiksējas tik perfekti, un pietam bildēs ar zibspuldzi dod blurēto efektu. Tikai mēģinot var saprast patīk vai nepatīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu es jau varu dalīties tikai ar savu pieredzi, man izskatās atbaidoši un krunkas vel vairāk redzamas, skoliņā man arī neticēja, līdz parādīju uz sevis :D Pat pasniedzēja centas man "ierādīt" kā ir pareizi, bet otrai acij ko viņa taisīja skats bija tikpat nebaudāms, tomēr, jāsaka , ka tas ir atkarīgs no cilvēka ( varbūt arī no tā, ka man horizontālās krunkas ir jau no 19 gadiem- laikam pie mimikas krunkam & manas sejas īpatnība ), jo ir arī tādi kam tas vienk neder.. Es ticu ka Tev ir laba pieredze sajā jautājumā, bet nu - Tev aŗī nav krunku :D
      Redzēju ka draudzene cepinaja un ari labi izskatījās, tomēr, vienalga teātra makeup ir un paliek teātra makeup, mani stindzina tie paši stiki ko lieto Nikija savos video :D Viņi ir ellīgi smagi un ikdienā tādus nelietotu..

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma