Meklē blogā

Look incredible deluxe beauty box/October

Čaviņš meitenes,

Šo ikmēneša skaistuma kastīti piegādāja diezgan vēlu,  kas  mani pilnībā neapmierina, jo samaksu taču noskaita pirmajos datumos.. bet nu labi! Sākšu ar to, kas mazliet apbēdināja, tomēr  pilnīgi nejēdzīgi, ka viņi nevar sūtīt no UK sprejus caur pastu tāpēc  setting spray vietā saņēmu sejas krēmu.. hm.. hm.. labi, ka sejas krēms ir anti age un tuvojās svētki, savādāk justos pilnīgi apdalīta.
Kaut gan  esmu salasījusies par A retinola krēmiem, cik dikti tie atjauno utt.. bet baida anti age nosaukumā.  ( kāda jūsu pieredze?)

 MAC Upward lash  tušiņā 12ml  šo brīnumiņu labprāt izmēģināšu, kad būšu palietojusi savas pārējās tušas, tušas birstīte izskatās mazliet savādi, bet gan jau būs iespējams uzkrāsot ar to vismaz apakšējās skropstas.

Mīļotais Too Faced zīmols,  jauki, ka kāds no viņu produktiem ir atrodams šajā skaistuma kastītē,  šoreiz tas ir lūpu zīmulis, krēmīgs, matēts un ļoti skaisti rozīgs tonī  #perfect pink, kā arī, esmu iemīlējusies rozā ziedu & putnu rotātajā iepakojumā, manuprāt ļoti meitenīgs un gaisīgs.

Produkts, kurš man būtu noderējis maķenīt ātrāk nekā atnāca ši skaistuma kastīte. Interesants produkt,s kas aizņem klasiskās korejiešu zvaigznītes vietu.  Aromatherapy Associates Support Breathe Roller Ball  ēterisko eļļu maisījums, flakonā ar rullīti , iepakots dikti simpātiskā kastītē. Ēterisko eļļu maisījums - eikalipts, piparmētra , tējas koks un protams arī priežu eļļas aromāts atbrīvo elpošanu un mazina diskomfortu sakustēšanās gadījumā. Gluži, kā slaveno "Zvaigznīti" smērējam zem deguna, uz krūtīm  un pulsa punktiem. Jāpiemin, ka  šeit ir pievienota arī lavandas eļļa, kas ir viena no manām mīļākajām ēteriskajām eļļām - cik gan ātri viss mainās, jo pirms diviem gadiem man vel nepatika lavandas aromāts, bet tad  Hops! un patīk!
Jauks  produkts, lietoju lai atslābinātos un relaksētos pirms miega.

 Neutrogena Makeup Remover towelettes  divi iepakojumi pa 7 gab katrā - dalītas jūtas pie šī produkta, no vienas puses  prieks, jo nekad neesmu tādas lietojusi, bet no otras puses  nevar saprast  vai šis nav lieks produkts šāda tipa kastītē.

Kopumā -  patika, tikai  mazliet vīlos, ka nedabūju setting spray ko vēlējos izmēģināt.

Ar sveicieniem
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma