Meklē blogā

Artistry Luxe Metallic kolekcija taviem svētkiem



Čaviņš, meitenes!

Kā jau minēju savā Video, kuru veidoju lai atrādītu šos produktus darbībā, esmu tos iecienījusi arī ikdienas makeup.
Kā jau visapkārt redzams, šajā rudens - ziemas periodā dominē metāliskie toņi un kosmētikas lauciņā tas nav nekāds izņēmums. Ir tik daudz iespēju lai izvēlētos sev vēlamo un tīkamo toni, kombināciju un tekstūru, uzklāšanas veidu, uzskatu, ka jebkura kosmētikas mīle veikalu plauktos atradīs sev tīkamo kosmētiku.


Tomēr ir kas interesants un kvalitatīvs ar ko vēlos iepazīstināt jūs manas lasītājas. Šis zīmols man saistās ar kvalitatīviem produktiem, kas darbojās un dekoratīvā kosmētika šeit nav izņēmums. Artistry piedāvā rudenīgo kolekciju mirdzumam, lai ielaistu savā dzīvē mazliet svētkus un spozmi, kurš uzlabos ikdienu un izgaismos ar saviem mirdzošajiem toņiem.
Man mirdzošie produkti vienmēr liek domāt par svētkiem, ballītēm un uzlabo garastāvokli.

Parunāsim  un iepazīsimies tuvāk ar Rudens kolekciju!

ARTISTRY Luxe Metallic acu ēnas drosmīgam un vilinošam acu skatienam
· Sulīgs un metālisks spīdums platīna, ametista un smaragda krāsu toņos
· Ilgnoturīgs, krēmīgs un maigs sastāvs vieglam un nevainojamam klājumam
· Lieliska alternatīva pūdera acu ēnām
· Piemērotas visiem ādas tipiem
Manas domas : uzskatu, ka šīs ēnas ir fantastiski skaistas un ļoti ērtas lietošanā, kaut ari, es neesmu šāda formāta ēnu fanāts, tomēr, viņas tik viegli iztušējās un labi turas uz plakstiņiem, ka bieži vien tās kombinēju ar klasiskām, puderveida ēnām, izmantojot šo mirdzošo ēnu, kā skaistu un gaumīgu akcentu, kas neliek vilties savā pigmentā, noturībā un efektā.

Ieteikumi to uzklāšanai: Uzskatu ,ka šīs ēnas var lietot dažādos veidos un kombinācijās, pats esošākais no variantiem ir lietot tās kā akcentu, klājot iekšējā kaktiņā lai izgaismotu un iepludinot uz ārējo kaktiņu tikai nepārkāpjot acs kustīgā plakstiņa robežu.

Ņemam lainera otu un pamērcējot ēnas klājam to kā laineru, pie jebkura grima, kurā vēlamies piedot mirdzumu un koķetīgumu, vēlams lietot sintētisko sariņu lainera otu , lai būtu vieglāk to atmazgāt, jo ka jau es minēju, produkts ir ļoti noturīgs.

Īpaši viegls variants, klājam ar aplikatoru tikai uz kustīgā plakstiņa daļas un iztušējam ar pirkstu vai muciņveida otu, tā lai pludinājumā uz augšu pazūd izteiktas robežas, bet rodas dūmakains, mazliet noslēpumains skatiens. Vienmēr cenšamies izpludināt pirms produkts ir nožuvis.

Tuvojās svētku laiks, tāpēc balītem un pasākumiem, kur ir nepieciešama izteikta kosmētikas līdzekļu noturība šis ir labs variants.

Par katru no toņiem:

Platīna tonis, kas skaisti izskatās gan siltā gan vēsā tonala cilvēkiem, kaut gan vairāk tomēr sliecās uz vēso tonālu labi pludinās, kā jau visas šis trio ēnas , tās var uzslāņot lai gūtu maksimālu efektu.

Ametista tonis – apveltīts ar dūmakainu, noslēpumainu oreolu pateicoties savam, pieklusinātam mirdzumam atdzīvinās acu skatienu, uzklājot un pludinot tomēr tonis mazāk ir kā violets drīzāk ka pelēcīgi violets.

Smaragda tonis – vairāk vēsi zaļš, kā silti , ar savu mirdzumu burvīgi izcels ne tikai zaļu un brūnu acu īpašnieces, bet arī pelēku un zilu, viens no mīļākajiem tonīšiem.

Visi šie toņi ir kombinējami savā starpā iegūstot interesantus efektus, tie izcel un pasvītro mirdzumu tavās acīs, uzskatu, ka viņi nav bezgaumīgi mirdzoši, bet piezemēti mirdzoši toņi ( vārda labākajā nozīmē).


Svarīgi : Uzklājot šos produktus to darīt ar sintētisku otu, jo tā būs vieglāk iztušēt un atmazgāt otu, var izmantot arī aplikatoru un iztušēt ar pirkstiem.  Produkts vislabāk noņemas ar līdzekli, kas domāts noturīgas kosmētikas noņemšanai ( parasti tie ir mix ar eļļu). 

ARTISTRY 3D Face Powder – Shimmering Nudes izsmalcinātam un dabiskam mirdzumam
· Seši dažādi toņi, sākot no pavisam gaiša līdz tumšākam
· Ilgstošs rezultāts ar vienu vienīgu klājumu
· Ideāli piemērots vaigu kaulu izcelšanai

Mans skatījums par šo produktu: Viegls un ļoti dabisks mirdzums, kombinējot visus toņus, vai izmantojot katru no tiem. Iespējams uzslāņot, lai iegūtu izteiktu efektu, universāls tonis, kas izskatīsies gaumīgi un glīti dažādos variantos. Ideāli piemērots arī dienas grimā, jo nav uzbāzīgs ar savu mirdzumu, bet ļoti delikāts un gaumīgs. Jāatceras, ka izgaismot mēs varam daudzus sejas punktus, tā izceļot sejas kontūras ( izgaismošana padara redzamākus tos rajonus kurus izgaismojam).Jāpiemin, ka produkts ir ražots Japānā, kas priekš manis ir pietiekams arguments, lai to uztvertu kā kvalitatīvu produktu.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ šķidrā acu kontūra – akcentē acis ar smalku pieskārienu

· Precīza un ātri žūstoša kontūra divos intensīvos toņos
· Viegli klājas
· Ilglaicīga krāsas noturība un aizsardzība pret mitrumu un karstumu, nenolobās
· Dermatologu un redzes speciālistu pārbaudīta – piemērota visiem ādas tipiem un kontaktlēcu lietotājiem

Mans skatījums : Burvīgs produkts, jo ir perfekta otiņa ar kuras palīdzību ir iespējams novilkt precīzu līniju, var uzslāņot un pielabot, produkts tiešām nelobās un turās sev paredzētā vietā. Iztur arī manus plakstiņus un to taukainību, tāpēc iesaku izmēģināt!
Vienīgais mīnuss ir tas, ka šo produktu nepieciešams kārtīgi sakratīt lai violetā pigmenta daļiņas sajaucās ar melnajām pigmenta daļām produktā. Klājās ļoti pigmentēti un viegli, labi žūst, esmu ieintriģēta ar šo laineri un gribētu tādas kvalitātes produktu redzēt visos varavīksnes toņos. Otiņa ir tik precīza, ka lainera uzklāšana nesagādā liekas galvas sāpes .

( bildē izmantoju violeto ēnu, kā laineru, kā redzat ļoti skaisti,  bet akcentē labi!)

Kopumā - ļoti tīkams zīmols, cik ir izmēģināts tas "paņem" ar kvalitāti, ļoti interesanti būtu izmēģināt arī viņu tonālos krēmus, par tiem ir labas atsauksmes no ārzemju youtuberēm.
Kur iegādāties?

Pie http://www.amway-latvia.com/  izplatītājiem.



Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma