Meklē blogā

Dove Dry oil produkti ar Argāna eļļu

Čaviņš, meitenes ;)

Ārā tāda Ziema! Vienkārši fantastiska, ja vel kājas neslīdētu un būtu piemērotāki apavi, tad tiešām izdevies ziemas sākums, jāvelk ārā  kažoki un jāiet staigāties,  baudīt dabu un skaistumu, bet atgriežoties mājās jāsasildās ar zāļu tēju un kādu karstu dušu. Šeit par palīgu nāk jaunumi no Dove, ar fantastiski smaržīgu, austrumnieciska aromāta apveltītu dušas produktu kopumu - Dušas eļļu, dušas krēmu un ziepītēm, kuras ne vien ietin tevi smaržu mutulī , bet arī, apveltī tavu ādu ar kopšanu un mitrināšanu.



Ja Jūs esat lasījušas, kādi ir mani produktu vērtēšanas kritēriji, tad viens no punktiem ir vai produkta apraksts atbilst norādītajam sastāvam, tas ir viens no svarīgākajiem vērtēšanas kritērijiem, lai ieraudzītu vai ražotājs ir godīgs vai tomēr izpušķo "patiesību" , tomēr, man vienmēr ir prieks, par godīgajiem ražotājiem.
Skatoties uz Dove nourishing care & oil sēriju, jāpiemin, ka  ražotājs saka tīru patiesību, šajos produktos ir pievienotas vērtīgās eļļas, tai skaitā argāna eļļa, kas mani ļoti priecē, ka budžetam draudzīgos produktos ir iespējama laba kvalitātes & cenas attiecība.
Viss kas šajos produktos ir vienojošs - tā ir zīdaina āda pēc produktu lietošanas, laba pašsajūta un garastāvoklis jo aroma kompozīcija ir ļoti ziemīga, silta un man tīkama.  Ādai tiek kopšana un barošana, bet nekādas alerģijas nenovēroju, tā kā  šie produkti priecē, īpaši, ka beidzot dušas eļļa  ir par tik saprātīgu cenu!

Pāris novērojumi par katru no Dry Oil produktiem:

Nourshing care shower oil - dušas eļļa,  kura ļoti forši kopj ādu,  sākumā  ir mazliet neierasti, ka šis dušas produkts neveido tādas klasiskas, apjomīgas putas, bet drīzāk smalkas, biezas putiņas. Tāpēc izvēlos to lietot bez švames palīdzības, iespiežot mazu apjomu plaukstas un saziepējoties. Āda attīrās labi un šīs produkts  ir klasiski eļļains, varētu būt superīgs sausu ādu īpašniecēm.

Nourshing care & oil 250ml  - dušas krēmveidīga želeja, kas jau ir ierasts formāts, ar visiem no tā izrietošajiem bonusiem - krēmveidīgas putas, laba ādas attīrīšana, foršs aromāts un skaista āda, visierastākais priekš manis. Ko lai saka, šīs produkts stāda labi, jo ir svaigas, tīras ādas sajūta, bet bez sausuma un velkošām sajūtām, pat ja nelietoju ķermeņa krēmu.

Cream oil  - ziepju gabaliņš, lielisks papildinājums, lai ikdienā lietotu vannasistabā, zinu , ka daudziem patīk mazgāties ar ziepītēm, bet es esmu dušas želeju un eļļu cilvēks, ziepes atstāju ikdienas roku mazgāšanai. Jāpiemin, ka āda ir ļoti maiga pēc šo ziepīšu lietošanas un nav savelkošas  sausuma sajūtas.

Dry Oil Nourishing Care dušas eļļa – 5,99 eiro
Dry Oil Nourishing Care&Oil dušas želeja – 3,51 eiro
Dry Oil krēmveida ziepes – 1,05 eiro

Rezumē:  Manuprāt labi produkti, īpaši kaifoju no Dušas eļļas, kura tiešām ir labas cenas un kvalitātes kombinācija!

Lai silti, šajā ziemīgā laikā!
Ilze

*testa produkti

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma