Meklē blogā

LOOK INCREDIBLE DELUXE BEAUTY BOX Novembris

Čaviņ meitenes!

Lookincredible delux kastīte ir tik forša, dikti priecājos par šo te kastītes saturu, jo tas man deva iespēju saņemt produktus, kurus patiešām gribēju iegādāties, bet nogaidīju līdz atnāks šī kastīte, vairākums no produktiem  gan nav domāti man, bet gan dāvātam, tāpēc varēšu ar tiem iepazīstināt tikai daļēji ;)

Produkti, kurus domāju lietot pati, kuri gan nav dekoratīvā kosmētika, tomēr manuprāt likās gana kvalitatīvi lai atrastu savu vietu šajā kastītē tie ir  Ahava Deadsea salt scrub, ar kokosriekstu eļļu, sezama eļļu un visādiem citiem labumiem, jā, tas ir klasisks sāls skrubis, bet cik esmu jau izmēģinājusi - man ļoti labi patīk, maigs ādai un lieliski noskrubē.

Spa Retreats softening hand & body lotion ar rožu eļļām  un vitamīnu E, ļoti ātri iesūcās, bet maiga, viegla sajūta, tiešām foršs ķermeņa produkts ar šo zīmolu nav nācies saskarties, bet cik skatījos, viņš būs ari nākamajā beautybox`ā

Nākamās lietiņas būs dāvanas, bet tomēr fantastiski veiksmīgas, Hi impact brows uzacu & acu palete, kura jau ir manā īpašumā, tieši tāpēc to vēlējos iegādāties kā dāvanu , bet foršs pārsteigums, ka saņēmu šo kastītē, varu apgalvot, ka šī ir ļoti laba palete priekš uzacīm, īpaši, ja  šo paleti pielieto priekš citiem , perfekti toņi, kas noderēs jebkurām uzacīm.  Četri dažādi toņi, cik esmu lietojusi perfekti aizpilda "tukšumus" starp uzacu matiņiem.

Nars Duo eyeshadow #nouveau monde 4g. ļoti skaisti toņi, zaļš ar violeti -pelēcīgu,  perfekts tonis, ēnu kvalitāte protams, ka ir ļoti laba un forša, prieks, ka varēšu kādu iepriecināt, tās uzdāvinot.

Marc Jacobs  new nudes #110 role play es gan nevaru iedomāties, ka lietošu tik ļoti nude lūpu krāsu, bet ir kārdinājums izmeģināt kaut ko no šī zīmola, tāpēc droši vien tuvākajā laikā izmeģināšu šo lūpu krāsu, iespējams iepatiksies. / man ar šāda toņa lūpu krasām ir viena problēma, manas dabiskās lūpas ir sārtākas, tāpēc izskatās mazliet savādi, kad tās spīd cauri/

Pagaidām šis kastītes turpina iepriecināt! ;) Jau tagad gaidu Janvāra kastīti, kā ne kā, tas ir mans dzimšanas dienas mēnesis.

Lai forša gada izskaņa!
Ilze

1 komentārs

  1. Tieši domāju jautāt, vai nebija jau LF kastītē tā uzacu palete. Es toreiz nepaņēmu.
    Saturs interesants, taču es tomēr esmu kopjošās kosmētikas fanāts, tāpēc turos pie LF un dusmojos katru reizi, kad tur iemet kādu dekoratīvo :D

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma