Meklē blogā

Lookincredible delux December

Čaviņš, meitenes!
 Esmu safanojusies par šo #lookincredible delux kastīti, īpaši šo jo ir visi produkti, kas man pilnībā apmierina un kurus es lietošu priekš sevis, noteikti atrādot arī Jums, par to pastāstot un izstāstot savas sajūtas.

Pirmais produkts, kas man ir  wow wow tā ir Too Faced Cat eyes palette, tas dizains  ir īsta bomba, tāds gepardiņš un vel tie toņu nosaukumu riktīgi mīlīgi, pietiekami pārdomāti, lai izveidotu vienkāršus bet efektīgus makeup look. Ir gan violetie, gan brūnie toņi, gan dažādi gaišie tonīši pamatam. Paletei pievienota instrukcija, kā  izveidot trīs dažādus makeup`us ar šo paleti, kas daudziem var kalpot kā iedvesma, lai izveidotu savu makeupu ārpus ierastā rāmīša.

Smashbox Photo Angle Gel Liner - jā! Laineris izskatās vienkārši ideāls, ceru ,ka ideāla būs arī kvalitāte, melns un ļoti patīkams sajūtās, cik nu ir izmēgināts uz rokas.

Par šo produktu es  izteikti priecājos   Laura Mercier Lip Colour #maya tonī, kas ir sarkans bet ar mazliet siltu apakštoni, zeltainiem mirdzumiem, kuri nav redzami un neizskatās, kā gliteri, drīzāk kā atspīdums un noskaņa, krēmīga, vidēji noturīga lūpu krāsa.

Spa Retreats Signature Nourishing Hand cream 75ml   roku krēms, kas smaržo pēc ķelnes ūdens smaržām, tiem kuri atcerās tādas, bet iespējams, man viss, kam svaigais un jasmīnu aromāts smaržo pēc ķelnes ūdens. Krēms samērā labs, ātri iesūcās, nevaru saprast vai ir wow efekts.

Elemis PRo  Collagen Hydra gel eye masks 2gab  - ļoti labas acu maskas, kas ideāli mitrina acu zonu, tomēr, ir mazliet savādi lietot šādas drāniņ- maskas zem acu rajonā.

Kopumā kastīte ir ļoti laba! Patīk visi produkti, ļoti gaidu sī gada kastīti! ;)))
Jāsaka, ka esmu mazliet pazudusi, jo visiem dzimšanas dienu mēnesis ( gan es, gan mani draugi ir mežāži pēc horoskopa, tā nu laiks aiziet dāvanu meklēšanai, saiņošanai un tusēšanai :) )

Lai forša diena

2 komentāri

  1. Ļoti foršs kastītes pildījums. Skatos tagad mājaslapā, nekur nevaru atrast info par sūtīšanu uz LV. Saki, cik apmēram viss kopā izmaksā? Tās acu ēnas jau vien Too Faced korneros ārzemēs izmaksā ap 30 EUR.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kopā ar sūtīšanu 44 mārciņas.. nu lēti nav, bet vismaz visi pilna izmēra produkti..tā palete ir ļoti forša, nebist un labs pigments, viegla sajūta uz plakstiņiem :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma