Meklē blogā

Dermosil Spa & Sauna produkti - ziepes, skrubis, ķermeņa krēms

Čaviņ, meitenes!

Šodien gribu ar jums parunāt par  kārtējiem Dermosil produktiem ar kuriem guvu iespēju iepazīties, iz-testēt un padalīties ar secinājumiem un sajūtām.
Visvairāk man patīk testēt dažādus ķermeņa produktus, jo tie vienmēr ir sajūtu produkti, pieskāriens, smarža un pozitīvās emocijas, kuras gūstu ikdienā, tas ir svarīgs laba garastāvokļa uzturētājs, īpaši šajā pelēkajā laikā. Jums arī?
Jāsaka, jo vairāk iepazīstu šo zīmolu, jo interesantāk kļūst - jo  redzu tajā aromātus, konsistences un diezgan labu sastāvu par labu cenu, kas mani priecē.

Dermosil Spa & Sauna roku ziepes 300ml
Produkta tekstūra ļoti forša, labi putojās, maigs un silti atsvaidzinošs aromāts, ādu pēc lietošanas nevelk, tā ir maiga un jauki smaržojoša! Es uzskatu, ka Dermosil ir ļoti labi dušas produkti kopumā, tāpēc ziepītes ir viens no favorītiem, dēļ ērtā iepakojuma un interesantajiem aromātiem, kā arī, kopjošajām īpašībām.

Dermosil Spa & Sauna ķermeņa sviests/ krēms 200ml

Krēma tesktūra/ īpatnības: Barojoša, bet tiklīdz saskarās ar ādu tas burtiski izkust un no bieza krēma pārvēršas maigā plūstošā losjonam līdzīgā struktūrā, kurā var just eļļas un šī sviesta klātbūtni. Krēmam ir raksturīgās glicerīna mitrinošās īpašības, tiem, kuriem patīk tā  mitrinošā sajūta, domāju patiks arī šis krēms. tomēr, tas ka viņš ir barojošs vairāk kā mitrinošs var pamanīt pēc mirdzošās ādas, tāpēc kombinētas un normālas ādas īpašniecēm šis varētu būt mērķa produkts.
Man ir jāpagaida kādas  5~ min lai krēms pilnībā uzsūktos un vel pāris, lai pazustu spīdums.
Ja esat lietojuši biezākus sviest-krēmus tad viņš viennozīmīgi nav smags un pārmērīgi biezs savā tekstūrā.

Spa & Sauna pīlinga krēms/ skrubis 200ml

Ķermeņa pīlinga krēma Senses sastāvā ietilpst bagātīgs glicerīna un šī sviesta daudzums. Skrubējošā sastāvdaļa ir sasmalcināti rīsu graudi un samalta šī riekstu čaula. Kad ar apļveida kustībām uzklāsiet pīlinga krēmu uz mitras ādas un noskalosiet to ar siltu ūdeni, pamanīsiet izmaiņas. Āda būs samtaini maiga.

Pīlinga krēms/ Skrubis manās sajūtas: Ļoti krēmīgs skrubis, sajūta, ka pēc viņa lietošanas āda ir ne tikai maigi attīrīta, bet ari kopta un zīdaina. Ir divu veidu skrubējošās daļiņas, rīsu graudi ir samalti diezgan smalkā pulverī un veic smalkos pulēšanas darbus, kad riekstu čaulas gabaliņi, kuri ir daudz  lielāki rada tipisko skrubīša noskaņu.
Uzskatu, ka šis produkts ir piemērots arī jutīgai ādai, jo nav pārmērīgi agresīvs, drīzāk maigs un kopjoši barojošs pateicoties jūtamajam ši sviesta & glicerīna apvienojumam.

Kopējais šajos abos produktos tas ir armāts-  citursu - ziedu aromāts, svaigs, bet ar siltām apakšnotīm, gluži kā karkadē tejas aromāts, kurā ir siltās un svaigās notis.
Man šie produkti saistās ar kārtīgiem ziemas produktiem, skrubītis varēja būt vairāk abrazīvāks, bet tā kopumā  vel viens "+" par labu Dermosil.

Produktu cenas: 6euro  par krēmu un skrubi, bet  5euro par ziepēm :)
Nopērkami : dermoshop.com  līdz 19.02 Dermosil ir lielās atlaides līdz 70% iečeko, varbūt kaut kas uzrunā

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkti

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma