Meklē blogā

L`Occitane roku & kāju krēmi ar shea sviestu

Čaviņ, meitnes!

Tieši šodien, kad termometra stabiņš  bija krietni zem 0 un rādija -14! Sapratu, ka roku krēms ko lietoju šādos mīnusos ir viens no nozīmīgākajiem aizsarglīdzekļiem šādā salā, īpaši, jā vēlies lietot  viedtālruni.  Diemžēl, es neesmu iepirkusi cimdiņus, kuri ir savietojami ar viedtālruņa lietošanu, kaut kad biju redzējusi tādus piedāvājumus, bet atliku šo pirkumu, līdz nu jau, nevaru  to atrast (varbūt Jūs zināt, kur tādus iegādāties?).
Tomēr, vēlme apskatīties telefonā ņem virsroku un cimdiņu novelkot plaukstu āda, pirksti  sajūt visu trako salu un ātri vien paliek apsārtuši. Ienākot iekštelpās  āda ir jūtami apsalusi, tieši tad ir nepieciešama papildus barošana un kopšana.

Kā dāvaniņu vēsā laikā saņemu šos abus ceļojuma izmēra produktus (10ml) apjomā, tomēr, jāsaka, ka ar L`Occitane roku un kāju krēmiem esmu "uz Tu" jau ilgu laiku.
Sezonāli, kopš iestājies vēsais laiks, no krājumiem nāk talkā  L`Occitane barojošais roku krēms ar 20% šī sviestu,  kuru lietoju rudens- ziemas periodus, tāpēc bija interesanti notestēt  roku krēmu ar 25% ši sviestu. Kā ieraudzīju šo ceļojuma formāta (10ml) roku krēmiņu, skaidri zināju, ka nesāšu to līdzi, tā atvieglojot savu somu no pilna izmēra produkta (30ml) L`Occitane Shea butter roku krēma.

Jaunajai 25 % koncentrācijai, kā plusu pieminēšu  biezo, bet patīkamo struktūru, kura viegli uzsūcās, pabaro rokas, ka arī, apveltī tās ar man jau ierasto silto, krēmīgo šī  sviesta krēma smaržu, kura ir līdzīga klasiskai krēma smaržai, tomēr mazliet intensīvāka, dziļāka, piesātinātāka. Šo krēmu var izmantot kā roku krēma masku, ko lietot 2x nedēļā, tā  atjaunojot ekstrēmi sausu roku ādu.
Krēma struktūra ir daudz biezāka nekā ierastais roku krēms, kaut arī  uzsūkšanās ir ļoti laba, neveidojot lipīgo kārtiņu, bet gan saglabājot savu  barojošo efektu dienas gaitā, arī pēc roku mazgāšanas.
Jāsaka, ka tomēr pieturēšos pie vecās formulas, jo tā man ir ierastāka, kaut arī, nav tik izteikti barojoša.
Otrs favorīts, kurš jau kādu laiku dzīvojās manā kosmētikas plauktā ir L`Occitane foot cream 15% šī sviestu, kuru izmantoju vienu reizi nedēļā, jo dēļ viņa bagātīgās, barojošās struktūras nav nepieciešamības lietot to biežāk. Tāpēc priecājos par mazo 10ml iepakojumu, kurš  noderēs priekš kāda ceļojuma, kad lielais iepakojums būs iztērējies. Es nepavisam sevi nepieskaitu pie kāju krēmu lietošanas faniem,  es zinu, ka ir cilvēki, kam tas ir ikdienas rituāls, man drīzāk tā ir nepieciešamība, bet nemēdzu lietot šos krēmus prieka pēc, drīzāk kad ir patiesa vajadzība - sausāka pēdu āda utt.
Šis pēdu krēms ir diezgan atsvaidzinošs, viņa smaržu kompozīcijā dominē svaigie aromāti, tādi kā kadiķu smarža kura savijās ar silto Šī sviesta aromātu. Šo krēmu varu iedalīt mitinošo krēmu kategorijā, ja mēs uz viņu skatāmies no absorbēšanās ātruma, jo viņš ļoti viegli uzsūcās, tomēr pēc efekta darbojās kā barojošais krēms. Sausumi uz pēdām nav tik jūtami un pēdiņas jūtās koptas un apčubinātas ;)

Saņemu paraudziņos 5% Šī sviesta sejas krēmu, kura  struktūra ir ļoti viegla, cik nu var spriest pēc  divām uzklāšanas reizēm, jo tieši tik daudz pietika 3ml paraudziņš, krēma tekstūra patīkama, samērā viegla.  Toties biezo 25% sejas krēma paraugu, klāju uz nakti, šeit ir izteikti bieza, barojuša struktūra un superīgs silts aromāts uz kuru  ir uzburts mans kaķis, jo kā atvēru paraudziņu, tā viņš kā apsēsts gribēja nogaršot šo sejas krēmu :)

Kopumā - ieteiktu uzmest aci uz roku un kāju krēmiem, jo tie ir tiešām kvalitatīvi produkti, kuri strādā.
Skotijas, ka viņu  veikalos šobrīd ir atlaides šī sviesta sērijai.

Ar sveicieniem
Ilze

1 komentārs

  1. Klasiskais šī sviesta roku krēms pavisam noteikti ir viens no labākajiem roku krēmiem kādu esmu lietojusi - lieliska iedarbība, kā arī ļoti patīkams aromāts :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma