Meklē blogā

Oriflame Eco Beauty sērija

Čaviņ, meitenes!

Jau pagājušajā gadā vienā no loterijām vinnēju Oriflame Eco Beauty produktus, kas mani ļoti priecēja, jo manī ir degsme izmēģināt tieši Eko produktus, kaut kur iekšā, dziļi sirdī ir sajūta, ka tie ir tie produkti, kuri dabiskā ceļā nolīdzsvaros ādu un palīdzēs noturēt to veselīgā un starojošā izskatā.
Pārsteidza, ka arī Oriflame izlaidis šādu  Eko produkciju, tāpēc mans prieks bija dubults, ka to ieguvu izmēģināt.

Pirmo sāku lietot sejas krēmu un jāsaka, ka viņam bija viegla tekstūra to uzklājot, tomēr, priekš manas taukainās ādas viņš bija pārmērīgi smags, to atdevu draudzenei, kurai ir normāls ādas tips un viņai viņš patika, jo āda nebija ar taukainu mirdzumu, drīzāk svaigu, labi mitrinātu sajūtu.
Mana pirmā saskare ar krēmu bija šāda - krēmā patika  maigā tekstūra un foršā uzsūkšanās, lietojot nedēļu nejutu citu efektu, kā mitrināšanu, kas pēc nedēļas lietošanas pārauga taukainā spīdumā uz sejas ādas - tā arī sapratu, ka mana āda ir "pārbarota" un diemžēl es nebūšu mērķa auditorija šim produktam.
Produktam piemita aromāts, kas līdzīgs jasmīnu aromātam, kurš gan ir tāds slidens aromāts jo iesākumā, gluži kā moringa aromāts smaržo mazliet savādi ;) ( jums arī tā liekās?).

Sastāvs: AQUA, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, BENTONITE, TAPIOCA STARCH, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, STEARIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL, PHENETHYL ALCOHOL, CITRIC ACID, PARFUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL, LINALOOL, MALTODEXTRIN, ARACHIDIC ACID, LAURIC ACID, MYRISTIC ACID, SIGESBECKIA ORIENTALIS EXTRACT, LIMONENE, QUARTZ, SODIUM CARBONATE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT

Par zvaigžņu produktu šajā komplektā kļuva sejas eļļa 50ml ērtā iepakojumā ar pumpīti, kurš dozē pietiekama apjoma dozas, lai pilnībā pietiktu sejas / dekoltē ādai. Kopumā šo produktu lietoju gan sejai, gan  dekoltē rajonam, ļoti forši nomierināja sakairinātu ādu, smaržo pēc augiem, vairāk uz lavandas pusi.
Eļļu turpinu lietot joprojām,  jo tā ideāli iederas pēc sejas maskām, skrubjiem, lai nomierinātu sejas ādu, kā arī, ziemas periodā lietoju to periodiski uz nakti.
Manai ādai  tas deva - nomierinošu, līdzsvarojošu un uzmundrinošu  efektu, uzlaboja ādas krāsu, īpaši, kad lietoju to uz nakti. Eļļa brīnumainā kārtā nav pārāk smaga, tieši tāpēc man viņa iepatikās.


Eļļas sastāvs: COCOGLYCERIDES, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CORYLUS AVELLANA SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT, SESAMUM INDICUM SEED OIL, GOSSYPIUM HERBACEUM EXTRACT, PARFUM, LIMONENE, TOCOPHEROL, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE

Otrais, manuprāt man saderīgais prdukts ir  acu krēms 15ml, es īsti negaidīju nekādus brīnumus no šī acu krēma, bet lietojot to ikdienā, no rītiem, zem-acu rajons ir kopts un viegli mitrināts. 
Efekts to uzklājot ir sekojošs- āda tā kā mazliet nostiepjas un krunciņas nav tik izteiktas, lielāko dienas daļu tā jūtās mitrinātā, bet uz dienas izskaņu prasās uzklāt šo krēmu atkārtoti.


Ko man gribētos vairāk no ši krēma-  tā ir mitrināšana, kaut gan ir viegls anti age efekts, bet pietiekama mitrinašana izpaliek.

Acu krēma sastāvs: AQUA, GLYCERIN, BENTONITE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, COCOS NUCIFERA OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, TAPIOCA STARCH, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL, STEARIC ACID, PHENETHYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL, MALTODEXTRIN, QUARTZ, SIGESBECKIA ORIENTALIS EXTRACT, SODIUM CARBONATE, ARACHIDIC ACID, LAURIC ACID, MYRISTIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT
Ja man būtu jāizvēlas viens no šiem produktiem, tad noteikti tā būtu sejas eļļa, dēļ labā sastāva & foršā efekta.
Esat mēģinājuši šo Oriflame Eko sēriju? Kā patika?
Lai forša šī diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma