Meklē blogā

Gosh Foundation plus 2in1 cover+conceal & Makeup Blender

Čaviņ, meitenes!

Jau kādu laiku ( kopš pagājušā gada decembra) manā testēšanā ir nonācis Gosh tonālais līdzeklis un konsīleris divi vienā / Gosh Foundation plus 2in1 cover+conceal 30ml/, interesants produkts, pēc savas koncepcijas kā tādas, kad sedzamība ir tik pietiekama, lai vienu produktu izmantotu diviem nolūkiem.

Sastāvs papildinats ar  e-vitamīnu, jūras zālēm, minerāliem , hiāluronskābi, kas jau vien nozīmē, ka viņš ir mitrinošs produkts, kura finišs ir vairāk dabisks, satīna. Jāpiemin, ka šim tonālajam līdzeklim ir arī Spf 15, kas ir vērtīgi, lai pasargātu no saules kaitīgās ietekmes.
Kopumā pieejami pieci toņi/002 Ivory; 004Natural ; 006 Honey; 008 Golden; 010 Tan/, pats gaišākais ir mans testa objekts, varu teikt, ka viņš labi derēs  ļoti gaišas ādas īpašniecēm, jo uz manis izskatās mazliet pēc spoka, bet to var labot ar labu bronzeri un konturēšanu.
Šīs tonālais krēms- konsīleris ir ļoti biezas konsistences, kā biezs krējums, ļoti blīvs produkts kuru vislabāk būtu jāuzklāj ar sūkli, tā izkliedējot tā blīvumu un labi iestrādājot ādā, jo ja klāsit ar pirkstiem, tad sedzamība būs kosmiska, tiešam ļoti liela, līdz beidzot atskārtīsit, ka staigājiet ar tonālā krēma masku.
Klājot ar otu to var iestrādāt ādā, bet tad arī otai ir jābūt mazliet samitrinātai ar zied-ūdeni vai termālo ūdeni, lai tā neuzņem pārāk daudz produkta. Vislabākais variants ir iestrādāt tonālo krēmu ādā tikai tajos rajonos kur tas ir nepieciešams, nepārklājot visu sejas ādu, tā panākot ļoti dabisku efektu.


iestrādāts ādā ar sūkli
Diezgan ilgi domāju, kā uztvert šo produktu līdz sapratu, ka viņa mērķauditorija nav taukainas ādas īpašnieces, tomēr, diemžēl nav - kaut ari sedzamība ir diezgan laba un ir iespējams to iestrādāt ādā līdz skaistas ādas efektam. Taukainais mirdzums parādās 3h pēc uzklāšanas, kas tomēr ir samērā ātri, bet cik noprotu, normālas, kombinētas ādas īpašniecēm šis produkts lieliski darbojās un nekādas pretenzijas nerada.

Ar manu taukaino ādu tas rādija nevēlamo spīdumu un smaguma sajūtu pēc 5h( uzskatu, ka jāņem vērā ka SPF saturošie produkti ir "smagāki") ja izmantoju šo produktu tikai kā konsīleri - viss bija ļoti labi, diezgan labi maskē gan pumpiņas, gan apsārtumus, gan lokus, protams, man nav diži ekstrēmie ādas defekti, bet ar esošajiem tika galā labi.
Runājot par iepakojumu, žēl, ka nav redzams cik daudz produkta iztērēts, tas ļoti noderētu. Pēc izmēriem iepakojums kompakts, var droši iemest somā jo diezgan labi aizskrūvējās un neizlīst.

Sūklītis tonālā krēma uzklāšanai /Gosh Makeup Blender - bez lateksa /, samitrinot, tas kļūst lielāks, gluži kā citi  līdzvērtīgi sūkļi, tomēr, tā konsistence ir vairāk uz gumijoto pusi, nevis švamīgo un mīksto, kas gan nav īsti manā gaumē. Iestrādā tonālos līdzekļus labi, bet tomēr, esmu pieradusi tik ļoti "nedauzīt" pa sejas ādu, bet gan maigi piespiežot iestrādāt līdzekli ādā. Šis sūklis labi noderēja konsīlera iestrādāšanai, kur nepieciešams mazliet intensīvāks pieskāriens.
samitrināts sūklis
Kopumā, manuprāt produkti ir labi, ja tos lieto piemērotam ādas tipam, klājums ir viegls līdz pilns, var uzslāņot.

sauss sūklis











































Lai forša diena!
Ilze

*testa produkti 

2 komentāri

  1. Kurš blenderis šobrīd tomēr ir vismīļākais taukainai ādai? Tik daudz sūkļi redzēti Tavā blogā :) Starpcitu, Inglot sūklis arī bija gumijots un sita pa seju. Neiesaku pat mēģināt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uu, līdz Inglotam neesmu tikusi :) paldies, ka pateci ;)
      Man sūkļi rotē, bet joprojām Dermosil, tad BB, tad RT sūkļi ir paši mīļākie

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma