Meklē blogā

LFBeautybox The Runway Edition

Čaviņ, meitenes!

Šī #lfrunway kastīte ir vienkārši fantastiski labi nokomplektēta! Ideāls līdzsvars starp praktisko un skaisto, kā arī,  jaunumi, kuri mani uzrunā. Priekš manis ir trāpīts pilnīgā desmitniekā, gan ar dekoratīvo kosmētiku, gan savādu aroma- terapijas rullīti un citiem foršiem labumiem.

Protams, ka pirmajā vieta man ir dekoratīvās kosmētikas produkts Model co eyelites skaists šķidro ēnu produkts, rozā zelts izskatās fantastiski un atdzīvina jebkuru acu ēnu, tomēr šim produktam ir maziņš mīnuss, viņš sacietē ļoti ātri, kad sacietē tad veido tādu cietu kārtiņu, kas neizskatās glaimojoši ārpus kustīgā acs plakstiņa. Kopumā ļoti patika produkts

Otrais interesantais ir vitamīni, zinu, ka daudziem būtu bail dzert nezināmus vitamīnus, bet cik ir mēģināti cit My vitamins produkti tie darbojās gana labi, tāpēc Catwalk Queen vitamīni 30gab, domājams man noderēs šajā pavasara periodā, lai justos spēcīgāk un uzņemtu cinku, D vitamīnu un C vitamīnu, kopumā sastāvs tāds viegls, tieši  pavasara periodam.

Borghese Fango Mud Mask 25gr burvīga ķopsīša maska, man tika priekš sausas ādas, tas ir labi, jo nebūs tik traki kairinoša, kā šāda veida maskas mēdz būt..

Super interesants produkts, kuru varēšu patestēt, kad kāds no sejas krēmiem būs beidzies The Ordinary Natural Moisturizing Factors + Ha - viegls glicerīna hiāluronskābes krēms, kas sola lieliski mitrināt sejas ādu. Nu ko, redzēsim kā būs, bet uzskatu, ka ar 30ml ir pilnība pietiekami, lai saprastu vai šis produkts patīk.

Acu krēms  no Polaar Icy Magic Roll On , kā jau minēts nosaukumā, šis krēms ir ar metāla rulīti, kas lieliski atvēsina zem acu rajonu. Tā sastāvā redzēju mazus mirdzumiņus, kuri arī ir vaininieki un liek ādai mirdzēt un izskatīties svaigi - life hacks atklāts, bet tik un tā foršs produkts. Cik esmu pamēģinājusi ir ļoti svaiga un patīkama sajūta zem acu rajonā.

Savādā lietiņa This works aroma-terapija pret stresu 5ml stikla pudelīte ar rullīti, maigu augu aromātu ko var  uzklāt  pulsa punktiem un ieelpot aromterapiju jebkur kur vien atrodies, tā relaksējoties! Forša ideja, smaržu kompozīcija ir ļoti patīkama, tiešām relaksē!

Kopumā ļoti patika kastīte, ar nepacietību gaidu jaunāko Lookfantastic kastīti jo The Runaway  edition ir izdevusies uz visiem 100% !

Lai super- jauka diena
Ilze

3 komentāri

  1. Tie vitamīni maksā gan jau vairāk par tās kastītes cenu :) Izdevīgi, īpaši pavasarim

    AtbildētDzēst
  2. Ou, pat The Ordinary :O viens no šī brīža aprunātākajiem zīmoliem ;) Ļoti gaidīšu padziļinātu atsauksmi par to krēmu!

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma