Meklē blogā

Algotherm Algo mask & Algo Essential Cleansing emulsion atsauksme

Sveicieni šodienā

Gribu padalīties ar diviem produktiem, kurus sāku testēt jau pagājušajā gadā. Jūs protams, ka ziniet, lai pilnvērtīgi izmēģinātu kopjošo kosmētiku ir nepieciešams zināms laiks,  jo tikai tā es varu spriest par tās efektivitāti. Šie abi produkti ir sejas ādas attīrīšanai. Nav jau tā, ka katru reizi noņemu kosmētiku ar vienu produktu ir dienas kad gribās kosmētikas noņemšanā pielietot attīrošās emulsijas, nu lūk, šī atsauksme ir tapusi par šīm dienām.


Algotherm Algo Essential Comfort cleansing emulsion produkts, kas paredzēts kosmētikas noņemšanai un ādas attīšanai, ļoti komfortablā veidā palīdz atbrīvoties no ikdienas kosmētikas slānīša.
Attīrošais pieniņš, kurš pārvēršas viegli noskalojamā emulsijā, palīdz attīrīt arī noturīgu kosmētiku, tikai tad tam ir nepieciešams veltīt pāris mirkļus vairāk. Lielisks ikdienas kosmētikas tīrītājs, jo nepārslogo ādu, nekairina  jutīgo acu zonu, viegli tiekot galā ar ikdienas skropstu tušas kārtiņu.

Aktīvās sastāvdaļas:
Codium Tomentosum aļģe - nodrošina šūnām mitrināšanu arī izžūšanas riska apstākļos (karstumā, saulē u.c.)
Chondrus Crispus aļģe – mitrina un atjauno ādu
Saldo mandeļu eļļa – baro un mīkstina sakairinātu ādu, mitrina, nomierina, aizsargā no izžūšanas
Camelia Sinensis baltās tējas koka lapu ekstrakts - uzlabo ādas krāsu, novērš apsārtumu

Lietošana:  Algotherm Algo Essential Comfort cleansing emulsion konsistence ir kā kosmētikas noņemšanas pieniņam, tāpēc iespiežu to plaukstās un apļveida kustībām iemasēju ādā, redzams, kā viņš izšķīdina kosmētikas kārtiņu. Ar pirkstu galiem uzklāju to uz acu zonas un mazliet pagaidu, vai arī paņemu vates disku, uzklāju pielieku pie plakstiņa - pagaidu kamēr iedarbojās, noņemu kosmētiku ar vates plāksnīti. Noskaloju seju ar siltu ūdeni, kur arī izšķīst pārējā, atlikusī kosmētika. Ja ir biezāks kosmētikas slānis ļauju produktam ilgāk iedarboties, jo pats pieniņš ir trekns, kaut arī nav eļļains - ļoti interesanta konsistence. Pēc noskalošanas ar ūdeni nav nedz velkošas, nedz eļļainas sajūtas, drīzāk svaiga sejas āda. Piemērots visiem ādas tipiem.

Otrs produkts, kam gribēju pievērst uzmanību ir ļoti noderīgs, ja tev ir taukains, kombinēts ādas tips vai arī cīnies ar paplašinātām poram.
Algotherm Algo Mask Purifying Exfoliating Mask maska kurai piemīt daudzu līmeņu iedarbība, jo aktīvo vielu sastāvs ir ļoti iespaidīgs! Pateicoties cinka sālim un mālu maisījumam tas lieliski attīra un nomierina ādu, AHA skābītes palīdz atbrīvoties no atmirušajām sūnām.

Aktīvās sastāvdaļas:
AlgoPure komplekss – (Tetraselmis Chui un Fucus Spiralis aļģes) samazina iekaisīgos ādas elementus, veicina normālu tauku dziedzeru darbību, mazina ādas kairinājumu un iekaisumu
Zaļais māls – absorbē tauku dziederu pārmērīgus izdalījumus
Kaolīns – gaišais māls, kam piemīt augsta absorbēšanas spēja, palīdz ādai izskatīties matētai
Cinka PCA jeb cinka sāls – samazina tauku sekrētu veidošanos
Jūrasūdenskoncentrāts – stiprina epidermu, kavē šūnu nogurumu un stimulē to enerģiskumu
AHA komplekss – mitrina, eksfoliē nekairinot, samazina krunku veidošanos un atjauno ādas mirdzumu
E vitamīns – aizsargā ādas šūnas, darbojas kā brīvo radikāļu savācējs - antioksidants
D-pantenols (Pro-vitamīns B5) – nomierina ādu, pretiekaisuma iedarbība
Aprikožu kauliņu pulveris – maigi notīra atmirušās ādas šūnas
Kā es lietoju šo produktu?
Man patika to lietot reizi nedēļā, jo neizjutu papildu nepieciešamību - ādu šī maska sakopa ļoti kvalitatīvi. Klāju uz attīrītas sejas ādas, turēju vidēji 10min, kas ir ieteicamais laiks, bet tā, kā man ir taukaina āda mēdzu aizmirst uz visām 20min, noskaloju seju ar siltu ūdeni, īpaši neaizrāvos ar skrubēšanu, jo jutu ka āda tiek attīrīta arī bez beršanas. Āda pēc maskas lietošanas mēdz būt viegli piesārtusi, bet tas nesaglabājās uz ilgu laiku, parasti pāriet nakts laikā ( es maskas klāju vakarā, man tāds paradums - patīk pamosties ar starojošu ādu). Kopumā esmu apmierināta ar šo sejas masku, pēdējā laikā izvēlējos to lietot vairāk T-zona, lai mazinātu  aizsprostotās poras un attīrītu ādu.

Algotherm produktus meklē lielākajās aptiekās

Lai skaista šī diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma