Meklē blogā

Glister zobu pasta un zobu diegs

Sveicieni šodienā

Diezgan daudz pozitīvu atsauksmi biju dzirdējusi par Amway mutes dobuma kopšanas produktiem, slaveno Glister zobu pastu un zobu diegu, tāpēc izlēmu, ka ir īstais laiks lai to izmēģinātu. Jau veselu mēnesi mani ikdienas zobu higiēnas produkti ir Glister zobu pasta un zobu diegs, tāpēc ir radies viedoklis ar kuru vēlos padalīties.


Zobu diegs GLISTER™

Izgatavota no tievas šķiedras, kas nepūkojas. Piparmētru aromāts atsvaidzina mutes dobumu. Īpaši maigs smaganām.


Atsauksme:  Zobu diegs ir neierasti plāns un smalks, sākumā tas radīja neierastas sajūtas, bet tad pamanīju, ka to lietojot ir iespējams iekļūt visās zobu spraugās neradot lieku piepūli. Svaigs, vaskots diegs ar patīkamu mentola garšu. Tomēr tur kur ir lielākas zobu spraugas labāk tiek galā klasiskie zobu diegi ar raupjāku struktūru. Šo iesaku, ja ir ļoti maziņas zobu spraugas un ierastie zobu diegi liekās pārāk masīvi un traucējoši.

Zobu pasta  GLISTER™
Pateicoties sastāvā ietilpstošajam fluoram, remineralizācijas process norit intensīvāk, kas izpaužas minerālu atdošanā zobu molekulārajai struktūrai.
Pasta satur SYLODENTTM, patentētu maigu tīrīšanas sastāvdaļu LS928, kas notīra traipus no virsmas un novērš izbalošanu, neskrāpējot zobus.
Formula REMICANTTM atjauno zobu emalju, atdodot atpakaļ pašus svarīgākos minerālus, tāpēc zobi kļūst daudz izturīgāki pret kariesa rašanos.
Satur unikālas formas mikrodaļiņas, kas efektīvi tīra un balina.
Pastai ir piparmētru garša.

Atsauksme Amway Glister zobu pasta: Svaigs, klasisks aromāts, nekādus  pārsteigumus neradīja un tā  garšas kompozīcija ir pietiekami balansēta, lai nebūtu pārāk spēcīga vai vāja. Nepieciešams tiešām ļoti mazs daudzums lai veidotos biezas, noturīgas putas, kas attīra mutes dobumu, palīdzot cīnīties ar aplikumu. Efekts ir wow sajūta, kā pēc zobu higiēnista, zobu virsma ir maiga, slīdoša,mazliet glancēta sajūta, nekur nav pamanāmas aplikuma pēdas. Tīra mutes dobuma sajūta, kas saglabājās līdz pat  vakara zobu tīrīšanai.
Beidzot es sapratu, kāpēc tik daudz labu atsauksmju par šo produktu, es varu piekrist viņš ir pirkšanas vērts!

Produktus meklē https://www.amway-latvia.com/ 

Lai skaista diena
Ilze

4 komentāri

  1. No šīs pašas sērijas ir arī mutes skalojamais - garša gan termoaktīva, bet arī ļoti labs efekts un palīdz pie dažādām mutes dobuma kaitēm (smaganu iekaisumi, apdedzināta mēle utt.).

    Un Glister mazais aerosols, kuru var smuki iebāzt kabatā un izmantot kā elpas atsvaidzinātāju pēc vajadzības (ja nu pusdienās kādi ķiplokaināki salāti trāpijās).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tos vel es neesmu izmēģinājusi :) ikdiena reti lietoju mutes skalojamo līdzekli, ja nu vienīgais brīžos, kad pazeminās imunitāte un smaganas paliek jutigakas.
      Noteikti ar laiku izmēģināšu :)

      Dzēst
  2. Iesaku tomēr uzmanīties ar Amway zobu pastu - arī man sākumā likās ļoti patīkams produkts, tomēr pēc dažu nedēļu lietošanas mani zobi kļuva nepatīkami jutīgi! Nomainot pret citu zobu pastu, uzreiz kļuva labāk, bet pilnībā problēma pazuda tikai pēc vairākiem mēnešiem. Jāpiebilst, ka nekad agrāk ar zobu jutīgumu nebiju saskārusies, un nekādu izmaiņu dzīvesveidā tolaik arī nebija. Vispār Amway šķiet nedaudz kā tāda sekta, jo neviens no izmēģinātajiem produktiem man nav licies tās cenas vērts, tiem vienkārši ir ļoti intensīvi aromāti un daudz putojošo vielu, kas dod mānīgu efektivitātes ilūziju :(

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par Tavu rakstu, jo tagad Mātes dienai tuvojoties man ir alternatīvas, ko mammai uzdāvināt - vai nu Amway groziņu salikt, vai nu kādu no Dāvanu Servisa dāvanām: https://www.davanuserviss.lv/davanas-pa-kategorijam/davanas-mammai . Ja izvēlēties no Amway tad tieši domāju par kādām ādas vai ķermeņa kopšanas produktiem - ko Tu varētu ieteikt no tiem 50 eiro robežās? Kā arī, ja runājam par emociju dāvanām - ko labāk izvēlēties masāžu vai kādu gatavošanas meistarklasi? Tik daudz variantu, ka pati noteikt finālistu nevaru, līdz ko ļoti novērtēšu kādu padomu :) Paldies!

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma