Meklē blogā

Labākās 2018. gada sejas maskas

Sveicieni šodienā

Vēlējos padalīties ar savu skatījumu uz dažādam sejas maskām, iekļāvu sejas maskas dažādas cenu kategorijās, no katras izvēloties tādu masku, kura manai ādai deva visvairāk ilgtermiņā. Tāpēc atgādināšu par savas ādas specifiku- taukaina, ziemā kombinēta āda, jutīga ar tendenci uz dehidrētu, brīžiem uzmetās kāda pumpiņa ar ko vēlos cīnīties. Lai arī cik ļoti gribētos iekļaut vel desmit maskas, kuras ir lieliskas, tomēr šoreiz izvēlējos šādus produktus.

Viena no lieliskākajām sejas maskām, ko esmu mēģinājusi un kura sevi ir pierādījusi tieši tad, kad vajadzēja pacīnīties ar hormonālajām pumpām ir  L'Oreal Paris Pure Clay Blemish Rescue Mask lieliski attīra no "melnajiem punktiem" kā arī, poras paliek daudz tīrākas kopumā. Patīkami atsvaidzina ādas toni, lieliski darbojās gan aļģu koncentrāts, gan trīs mālu kombinācija, kas ir maskā, jo šī ir viena no tam budžetam draudzīgajām maskām ko iesaku visām draudzenēm.
Mixa krēms-maska Mixa Hyalurogel Night sevī apvieno lielisku mitrinošu masku, kas palīdz atjaunot mitruma līmeni pat dehidrētai ādai un nakts krēmu, kas savukārt ir ļoti praktisks risinājums, ja gribās uzklāt krēmu un aizmirst. Šī maska - krēms ir efektīvs risinājums  ļoti labā cenu kategorijā, uzskatu, ka viņa ir piemērota visiem vecumiem un dzimumiem, īpaši, ja patīk mitrināšana ko sniedz glicerīns. Šo masku var izmantot kā ekspres-masku uz desmit minūtēm, ja ir ļoti savilkta, dehidrēta āda pirms makeup uzklāšanas. Pēc tam gan vajadzētu to notīrīt ar kādu mitro salveti, lai grims klājās vienmērīgāk, bet  maskas efekts būs redzams jau pēc desmit minūtēm.
Kiehl's Ginger Leaf and Hibiscus Firming Mask ērtā nakts maska, kurai piemīt lielisks liftinga efekts! Viena no tām maskām, kuru lietojot regulāri iegūsti veselīgāku ādas toni, tvirtāku ādu un kopumā starojošas ādas efektu. Lieliski piemērota visiem ādas tipiem, īpaši taukainai ādai - jo pēc uzklāšanas zibenīgi uzsūcās, neatstājot taukainu nospiedumu uz spilvena. Noteikti patiks tiem, kuri no maskas meklē ādas toņa uzlabošanu, tvirtāku ādu, maskas efekts saglabājās aptuveni mēnesi pēc intensīvas un regulāras tās lietošanas.

Kad gribās gan masku un skrubi divi vienā! Tad izvēlos The Body Shop  Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask ļoti patīkamas konsistences sejas maska, kas uzlabo ādas toni, bet darbojās kā viegls sejas skrubis. Maskai piemīt patīkams aromāts, lieliska priekš mājas Spa - to apvienojot ar burbuļvannu, relaksējošu mūziku. Viena no maskām, kuru iesaku visiem ādas tipiem jo ir izteikti maiga, kaut arī maskas abrazīvā daļa var būt pietiekama, lai lieliski noskrubētu ādu.
Amway Artstry Deap Cleansing mask - viena no ļoti jaudīgām maskām, jo attīra ādu dziļi, spēcīgi un ļoti efektīvi. Šī ir viena no tām maskām, kuru turu ieteicamās desmit minūtes, bet nemēģinu noturēt ilgāk, jo aktīvo komponentu darbība ir jūtama jau pēc uzklāšanas. Vienmēr jūtu siltumu, vieglu kņudināšanu, bet tā nerada nekādu iekaisumu, drīzāk lieliski atver poras -labi darbojās ja ir uzmetusies kāda pumpiņa, kā arī ļoti labi atver, attīra poras, iesaku lietot pirms mehāniskās sejas tīrīšanas.
Algotherm AlgoMask Fresh Vitamin Mask vitamīnu maska, kura ir saderīga ar visiem ādas tipiem, ļoti lieliska maska, dēļ savas vieglās, maigās, mitrinošās struktūras. Masku kuru var lietot jebkurā diennakts stundā, jo efekts būs vienlīdz paredzams - āda kļūst mitrināta, starojoša un skaista. Uzskatu, ka šī maska ir lieliska dāvana mātei, māsai, draudzenei un varbūt arī kādam draugam, jo tā ir pietiekami maiga, bez specifiska aromāta un sniedz labu mitrināšanu. Esmu pamanījusi, ka Algotherm aļģu kompleksi ir ļoti efektīvi, ne tikai maskās, bet arī krēmos un ja nav alerģijas no aļģēm, tad tie ir vieni no produktiem, kas ir tā vērti, lai tos iekļautu ikdienas ādas kopšanas rituālos.
Mana pēdējā laika lielākā mīlestība uz dabisko, eko kosmētikas zīmolu Antipodes. Pirms šī zīmola produktu izmēģināšanas es nevarēju iedomāties, ka dabiskā kosmētika var būt tik efektīva, patīkama un savā ziņā atkarību raisoša. Es noteikti padalīšos ar atsevišķu rakstu par šī zīmola produktiem, jo man ir ko teikt! Pievēršoties šai konkrētajai maskai Antipodes Aura Manuka Honey Mask - tā satur manukas medu, kam piemīt antiseptiskas īpašības, kas dabiskā veidā attīra, baro un mitrina sejas ādu. Universāla sejas maska, kas piemērota visiem ādas tipiem, bet īpaši labi sadarbojās ar manu taukaino ādas tipu. Šī maska dod papildus aromātisko baudījumu, jo smaržo pēc mandarīniem ar vaniļu un medu -lielisks produkts.
Desertam atstāju EISENBERG Masque Tenseur Remodelant  masku kura ir lieliska, kvalitatīva modelējošā maska ar liftinga efektu. Izteikta anti age darbība, kura ir jūtama uzreiz pēc maskas uzklāšanas. Uzskatu, ka šī ir viena no tām maskām, kuru var uzklāt gatavojoties kādam svarīgam pasākumam, kursa veidā, kādu nedēļu pirms kāzām, saviesīga pasākuma. Maksimālo efektu var ieraudzīt jau pēc nedēļas lietošanas - āda izskatās lieliski, svaigi, jaunavīgāka, tvirtāka. Labi tiek galā ar mazajām krunciņām , tās tiek veldzētas un kļūst mazāk pamanāmas. Pati maska bagātināta ar zaļās tējas ekstarktiem, antioksidantiem un sevī pauž līdzsvarotu formulu, kura labi sadarbojās arī ar manu ādas tipu.

Šie ir mani favorīti no 2018. gada ar nepacietību gaidu, ko nesīs šis gads, kādus produktus izmēģināšu un ar kuriem gribēšu padalīties, ieteikt jums mani lasītāji.

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma