Meklē blogā

Maybelline Lemonade Craze sulīgu toņu palete pavasara gaidās

Sveiciens šodienā

Neskatoties uz skaisto ziemu, tomēr ir jūtamas pavasara un pat vasaras vēsmas kopā ar daudzkrāsaino Maybelline acu ēnu paleti. Košas krāsas, saule, siltums tas ir tās asociācijas kuras rodas, kad aplūkoju jauno Maybelline Lemonade Craze paleti un gribu teikt, ka tas ir tik lieliski, ka arī šis zīmols ir ielaidis spilgto krāsu kombināciju savās acu ēnas.
 Kā jau jūs esat pamanījuši manā instagram, man ļoti patīk izteiksmīgi acu ēnu toņi, šajā paletē es varu apmierināt savu kāri uz krāsām, bet arī radīt mierīgāku, izteiksmīgu dienas grimu.
Palete ir ļoti skaista dēļ saviem puscaurspīdīgajiem mirdzošajiem toņiem, kurus ir grūti uztvert krāsu paraugos, bet tie ļoti labi izskatās, kā topa toņi uz jau esošām acu ēnām.  Es runāju par sulīgo nosaukumu toņiem  main squeeze, citus, strawberry lemonade - kuri debešķīgi izskatās uz kustīgā plakstiņa vai arī kombinācijā ar kādu tumšāku pamata toni.
Matētie toņi ir klasiski pēc savas formulas, kā jau visi Maybelline acu ēnu toņi, labi klājās ar dabisko saru otiņu, viegli pludinās, kā mīnusu varu minēt, ka tie ir viegli pūderaini. Izteiksmīgākie un sulīgākie ir aveņu sārtais tonis un saules dzeltenais, kas arī attaisno paletes  nosaukumu.


Trīs esošie bāzes toņi, lai izveidotu klasisku dienas meikapu ir kā labs balsts,  kas padara šo paleti lietojamu arī ikdienā, ne tikai svētkos un brīvdienās.
Jāpiemin arī tas, ka šajā paletē ir gada krāsa- koraļļu tonī ( coral punch )  kuru kombinējot ar skaisto, piesātināto bronzas toni ( sugar coated )  iegūsti īstu vasarīgu noskaņu.

Šo Maybelline Lemonade Craze paleti var izmantot gan, kā sejas paleti, pateicoties ļoti veiksmīgi piemeklētajam matētajam brūnajam tonim, gan kā klasisko acu ēnu paleti. Patīkami, ka šeit ir pietiekami daudz matēto ēnu, kas savukārt ļauj izveidot grimu bez vecuma ierobežojuma, esmu pamanījusi, ka daudziem ļoti patīk lietot matētās acu ēnas.

Instagram izveidoju divus tēlus ar šo paleti.



Jau kādu laiku izmēģinu jaunumus, tai skaitā, skaisto Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette, kas tiešām ir lieliska, ļoti patīk gan pigments, gan arī tas, kā klājās, ultra vienkārši pludinās! Manuprāt ļoti veiksmīgs jaunums, tāpēc izdomāju padalīties ar šo meikapu. Es zinu, ka daudziem patīk intensīvi pigmentētas acu ēnas, bet bieži vien daudz vieglāk ir uzklāt tādas kas labi iztušējās? Kādas Jūs lietojat ikdienā? Es mēdzu variēt atkarībā no nepieciešamības - kad kaut kur jāsteidzas ņemu tās, kuras ātri iztušēsies un neradīs spriedzi kombinējot, uzslāņojot ✨✨✨✨✨✨ Acis: Urban decay primer potion Maybelline Lemonade Craze Eyeshadow Palette L'oreal paradise primer extatic Maybelline SNAPSCARA mascara @nyxcosmetics_baltics That's the point eyeliner✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ Seja: Maybellne matte + poreless 115 Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer NYX Professional Makeup High Definition Finishing Powder Tarte Life Of The Party Clay Blush Palette✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ Lūpas Nyx NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick #maybellinelatvia @maybelline #mymnylook #superstaymatteink #snapscara #lemonadecraze #makeuplook #makeuplookoftheday #nyxcosmeticsbaltics #urbandecayLatvia #latvianbloger #latvianbeautyblogger #bbloggerlv #nofilter
A post shared by Ilze Līkuma (@sieviskiba_makeup_angel) on
Kopumā uzskatu, ka ši ir lieliska klasiska Maybelline palete ar skaistiem toņiem, ja jums patīk viņu ēnu formula, tā noteikti būs labs ķēriens.

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma