Meklē blogā

Atsauksme: Giorgio Armani Power Fabric

Sveicieni šodienā

Ir tādi produkti, kuru iegāde notiek ļoti spontāni, ieraugot patīkamu piedāvājumu vai iedvesmoti no kādas labas atsauksmes. Tomēr gadās, kad esot  jauna un interesanta  produkta meklējumos klejo iepirkuma centrā, idejiski, nav jau tā, ka man vajadzētu vel vienu tonālo krēmu, bet tomēr, vienmēr ir interesanti izmēģināt. Īpaši interesanti bija izmēgināt Shiseido tonālo krēmu,  biju dzirdējusi labas atsauksmes, tāpēc iepirkumu centrā Stockmann vērsos pie konsultanta, kura man laipni piedāvāja paraudziņus.  Smaidīgā pārdevēja iedeva paraudziņus  arī no Giorgio Armani Power Fabric tonālā krēma, izsakot viedokli, ka šis ļoti patiks manam ādas tipam. Tajā laikā biju ar savu ceļojuma iedegumu, kā pirmo izmēģināju Armani paraudziņu, kurš bija 5,5  tonī un diezgan tumšs, bet lieliski saderēja ar manu jauniegūto vasaras ādu.

Pirmā sajūta uzklājot - pilnas sedzamības produkts, kurš izskatās kā otrā āda! Perfekts klajums, tādu nebiju redzējusi, jo bieži vien šāds klājums ir tikai mirdzošajiem tonālajiem krēmiem, kuri ir pārāk barojoši priekš mana ādas tipa. Sajūtu līmenī - tas nav jūtams uz ādas, viegla, patīkama sajūta kaut arī pigments ir ļoti biezs un iesākumā var likties, ka tas būs pārāk smagnējs, tomēr , formula ir lieliska! Neizcēla poras, grumbas vai citas taukainās ādas nepilnības, drīzāk nemanāmi nomaskēja pilnīgi visu, nenodzēšot no sejas mīmiku, kā tas mēdz notikt ar īpaši sedzošiem tonālajiem krēmiem.
Man par prieku, paraudziņi bija pietiekami daudz, lai izmēģinātu šo tonālo krēmu pietiekami ilgi. Izlietojot pēdējo paraudziņu es sapratu, ka šis ir patiesi mans produkts, tāpēc steidzos to iegādāties.
Lietojot šo tonālo krēmu, varu teikt, ka viņš ir ļoti noturīgs pat uz manas taukainās ādas, tas nekur nepeld, nepazūd no ādas, kā arī  ir pietiekami pieskārienu drošs, lai tas nepaliku uz drēbēm, ja sanāk ar tām saskarties.
Sastāvā esošais Spf25  ir liels pluss, īpaši, ja rūpējies lai nerastos pāragra novecošanās saules staru ietekmē. Interesanti ir tas, ka Spf nav jūtams šajā tonālajā līdzeklī, jo bieži vien, ja tiek pievienots Spf tonālie krēmi iegūst biezāku, barojošāku tekstūru, bet šeit tādas nav.  Manuprāt lieliska, pārdomāta formula, kuru vislabāk uzklāt ar otu vai pirkstiem, jo klājums veidojās vienmērīgs, tas piefiksējās vidēji ātri un tu vari paspēt to izlīdzināt vienmērīgā, plānā kārtiņā.
Šobrīd lietoju toni 5,0 , kas ir mazliet gaišāks, par 5,5 tāpēc lieliski sader ar šīs vasaras iedegumu.  Pamanīju, ka šīs tonālais krēms neoksidējas uz manas ādas, tāpēc tonis der lieliski.  Manuprāt viens no veiksmīgākajiem pirkumiem šogad,  jāpiemin, ka cena ir diezgan augsta, bet ir tā vērts.

Lai veiksmīga diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma