Meklē blogā

Atsauksme Kiehl`s Calendula Serum-Infused Water Cream

Sveicieni šodienā
Kliņģerīšu burvība, kas paslēpta krēma bundžiņā, lai iepriecinātu normālas, kombinētas un taukainas ādas īpašnieces, tāds ir Kiehls jaunais krēms- serums, kurš ir lielisks papildinājums kliņģerīšu sērijā.  Jau iepriekš esmu stāstījusi, cik ļoti man patīk Kiehl`s kliņģerīšu sērijas  sejas mazgāšanas līdzeklis, cik mitrinoša un nomierinoša ir sejas maska, kura joprojām ir manā  kopjošās kosmētikas arsenālā.
Beidzot pienāca tas ilgi gaidītais mirklis, kad Kiehl`s savu kliņģerīšu sēriju papildināja ar gel veida krēmu, kurš piesātināts ar kliņģerīšu ekstraktiem un mikroginizētām kliņģerītēm.
Šis svaigais, aromātiski baudāmais sejas krēms gēls satur pretiekaisuma, mitrinošas aktīvās sastāvdaļas, tai skaitā pat citronu eļļu. Uzskatu ka šis krēms patiks tiem, kuri ir nogurdināti no pārmērīgi biezām, ķepīgām tekstūrām, jo vieglais gēls uzsūcās nemanot, bet izveido aizsargkārtiņu, kura  optimāli uztur  mitruma līmeni ādā.

Kiehl`s Calendula Serum-Infused Water Cream sola:

Uzlabot ādas toni - radot veselīgu, mirdzošu ādu  jau nedēļas laikā.
Redzami mazināt apsārtumus, tikai divu nedeļu laikā.
Izlīdzināt ādas tekstūru, tai skaitā mazinot dehidrētas ādas izraisītās ādas pārmaiņas, grumbiņas.
Tūlītēji rada maigas ādas efektu, sniedzot  24h mitrināšanu.

Uzskatu, ka katram  ieguvumi būs individuāli, ņemot vērā ādas tipu un vajadzības. Manā gadījumā visvairāk priecē ādas mitruma līmeņa paaugstināšanās un iekaisumu mazinošā darbība.  Pirms uzsāku lietot šo krēmu, aizgāju uz Kiehl`s  veikalu kur noteicu savas ādas mitruma līmeni,  protams  ka  tas nebija slikts, bet varēja cerēt uz labāku.  Pēc divām nedēļām veicu atkārtotu pārbaudi, rezultāti mani iepriecināja, jo mitruma līmenis bija paaugstinājies par trešdaļu. Vairāk kā pēc mēneša lietošanas mitruma līmenis sasniedza 50% kas ir ļoti labs rādītājs, tāpēc varu apgalvot, ka šis ir lielisks produkts, kurš ir pierādījis savu efektivitāti. Manu ādas apsārtumu cēlonis ir jutiga ada, tās reakcijas uz ārējas vides apstākļiem, tādiem kā, temperatūras maiņas, ass vējš u.c..  Neteiktu, ka es būtu atvadījusies no savas jutīgas ādas, bet esmu novērojusi, ka tā vairs nereaģē tik saasināti, kā iepriekš.

Ieteikumi lietošanā: Es uzskatu, ka šīs krēms sevi vislabāk spēj parādīt, ja lieto kliņģerīšu toniku, kurš sagatavo, tonizē un nomierina ādu.
Nepārcenties ar sejas krēma daudzumu, to tiešām vajag ļoti maz! Ņem ļoti mazu daudzumu sejas krēma,  uzklāj uz svaigi attīrītas, tonizētas sejas un dekoltē ādas. Ja tev rodas sajūta, ka krēms nav uzsūcies ar spiedošām, liegām kustībām glāstoši iestrādā pārpalikumu ādā, tā var notikt, kad esi uzklājusi pārāk biezu krēma kārtu.
Ja lieto to pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas, ļauj viņam pilnībā uzsūkties, tad izmanto tonālo līdzekli pēc nepieciešamības.

Meklē T/C "Spice" un T/C "Stokmann" veikalos, kā arī, atceries, ka vienmēr vari saņemt bezmaksas paraudziņu!

Lai saulaina šodiena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma