Meklē blogā

Atsauksme: Institut Esthederm EXCELLAGE līnija nobriedušai ādai

Sveicieni šodienā

Pirms pāris mēnešiem Institut Esthederm prezentēja savu jauno produktu līniju, kura paredzēta nobriedušas ādas kopšanā. Aktīvie komponenti satur  polisaharīda savienojumus, kas palīdz ādas šūnām atcerēties, kā ir atgūt bijušo tvirtumu, bet mums, tas ievieš cerību, ka skaista āda var būt visos vecumos.
Jaunā Institut Esthederm Excellage ādas kopšanas līnija sastāv no trim  secīgi lietojamiem produktiem, seruma, sejas krēma un krēma acu zonai. Visi šie produkti ir lieliski piemēroti nobriedušai ādai, kurai nepieciešama intensīva kopšana, piemērota ādas reģenerācija, veselīgs mirdzums, kas iet roku rokā ar tvirtu sejas un dekoltē ādu.
Šie produkti, kas vairāk paredzēti nobriedušai ādai nokļuva manas mammas testēšanā, jo es uzskatu, ka tieši viņa spēja novērtēt to patieso efektivitāti.
Institut Esthederm Excellage serums, kurš paredzēts lietošanai kursa veidā īpaši koncentrētais, aktīvais sastāvs, kurā esošais gudrais polisaharīds stimulē koneksīnu sintēzi, kas ir būtiska ādas, šūnu molekulārai sadarbībai un stingrībai. Tieši šis polisaharīds palīdz "ādai atcerēties"  un atgriezt tvirtumu. Savukārt serumā esošie pigmenti veic sapludinošo efektu, tā optiski izlīdzinot ādas mikroreljefu. Īpaša Repair+ tehnoloģija kombinācijā ar peptīdu nostiprina un dziļi atjauno ādu.

Atsauksme: "Mamma bija novērojusi, ka pēc divu nedēļu lietošanas āda iegūst skaistu, veselīgu mirdzumu un tā ir kļuvusi manāmi tvirtāka, ādas tonis ir uzlabojies. Patika seruma tekstūra un tas, ka tas labi un ātri uzsūcās, kaut arī efekts nebija tūlītējs, bet gan pakāpenisks."
Institut Esthederm Excellage sejas krēms, kura darbība ir vērsta uz ikdienas kopšanu, ādas apgādāšanu ar vērīgām barības vielām, jo tā sastāvā ir kamēliju eļļa, kas ir lielisks omega taukskābju avots, apvienojumā ar PP vitamīnu tā atjauno ādas aizsargbarjeru. Sastāvā esošās dziļi reģenerējošās vielas turpina savu uzvaras gājienu  un kļūstot par ikdienas pavadoni, turpina seruma uzsākto darbu. Jāpiemin, ka šajā krēmā ir Global cellular protection patents, kas ar savu antioksidantu formulu aizsargā pret fotonovecošanos.

Atsauksme : "Pirmais, kas viņu iepriecināja bija ātrā krēma absorbcija un maigā, samtainās ādas sajūta,āda kļuva tik patīkama pieskārienam. Mammai īpaši patika biezā un komfortablā krēma tekstūra, kā arī sajūta, kad uzklājot āda tiek kārtīgi pabarota. Vel viņa novēroja, ka visas dienas garumā tiek saglabāts patīkams mitrinošs efekts. "
Institut Esthederm Excellage krēms acu zonai, viens no produktiem, kas parūpēsies par  šīs zonas labsajūtu, ne tikai mazinot pietūkumu, bet arī apgādājot to ar barības vielām, atjaunojot tās blīvumu, kas ir būtiski jo mazinās tumšos lokus, pietūkumu un noguruma pazīmes. Krēmā aktīvo vielu komponenti tādi kā kofeīns, ruskogenīns un karnozīns  efektīvi stimulē ādas mikrocirkulāciju, novērš oksidāciju un veicina sūnu atjaunošanos. Papildus iedarbīgai krēma aplikācijai ir speciālais Zamak ( cinka, alumīnija, vara un magnija sakausējuma ) masāžas aplikators, kam piemīt patīkami atvēsinoša darbība.

Atsauksme: "Šo krēmu mamma vislabāk klāja kā acu zonas masku pirms gulētiešanas. Pēc šādas maskas no rīta  acu zona izskatījās ļoti labi kopta un pabarota. Dienas laikā, ja to uzklāja pārāk biezā kārtiņā tas negribēja sadraudzēties ar konsīleri. Tomēr, kā īpašs pluss tika novērtēts metāliskais aplikators, kurš veica masāžas funkciju un ļāva krēmu iestrādāt maigajā zem acu rajonā."

Mans vērtējums, kā cilvēkam, kurš ar zināmu periodisku regularitāti satiek mammu, varu teikt, ka  vislielākais efekts ir novērojams tieši sejas ovālā, jo tas ir kļuvis tvirtāks. Pamanāms ir ādas toņa uzlabojums,  mamma vairs neredz nepieciešamību lietot tik daudz tonālā krēma, jo nav tāda nepieciešamība. Kopumā es redzu efektu, kas manuprāt ir pietiekams arguments, lai zinātu, ko viņai uzdāvināt uz kādiem no svētkiem.

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma