Meklē blogā

Drogas Top 5 Jūnijs

Sveicieni šodienā

Priekš manis, kā kosmētikas mīļotājas produktu lietošanas rutīna ir dinamiska. Patīkami  kādu laiku izmēģināt jaunumus, tos iemīlot, bet pēc kāda laika pievērsties citiem, varbūt jau aizmirstiem, bet lieliskiem produktiem. Šajā mēnesī Drogu produktu Top 5  veidoju pakāpeniski, jo visa mēneša garumā secīgi izmēģināju jaunumus, tomēr neaizmirsu pievērsties arī pagājušajām pērlēm.

Viena no tām ir L`Oreal minerālais pūderis, kura atkārtoto lietošanu atsāku, jo pamanīju, ka mans ādas tips vairs nav tik neizsakāmi taukains. Protams, ka es neesmu mainījusi ādas tipu, jo tas nav  iespējams, bet sejas krēms ko lietoju tiešām palīdz mazināt nevēlamo spīdumu, sašaurina poras, āda jūtās lieliski. Tāpēc noteikti iesaku paskatīties uz La Roche- Posay sejas krēmiem taukainam ādas tipam.

Atgriežoties pie minerālajiem pūderiem,  idejiski, tā ir laba alternatīva tonālajam krēmam, jo pūderis uz taukainas ādas ilgāk saglabā matētu efektu.  Tomēr visi taukaina ādas tipa īpašnieki lieliski zin, ka pēc vairākām stundām, gluži kā uz burvju mājiena tas beidzās ar ļoti mirdzošu sejas ādu.
Lietojot  L`Oreal  minerālo pūderi viens no plusiem ir tāds, ka viņam ir ļoti smalks malums, tas labi izlīdzina toni, tai skaitā arī poras, mazinot ādas nepilnības. Minerālā pūdera tonis ir  tikko apjaušami mirdzošs, tāpēc sejas āda izskatās dzīva, nav maskas efekta. Lietoju un tiesām iepatikās, protams pēc savām 6h nācas lietot  papīrīšus, kas mazināja nevēlamo mirdzumu.
Tā paralēli tam atgriezos pie saviem mīļākajiem papīrīšiem no Essence, kas paredzēti taukainā mirdzuma mazināšanai. Viens no šo papīrīšu plusiem ir tas, ka viņi lieliski uzsūc sebumu, bet nepaķer līdzi tonālo krēmu vai pūderi, grims paliek savā vietā.
Mani izbrīnīja tas, ka biju palaidusi garām labu tušu no Essence, kura iepatikās no pirmās uzklāšanas reizes, jo sniedza pietiekamu apjomu, nebira un izskatījās lieliski. Ļoti komfortabli nēsājās ikdienas gaitās, palīdzot manām īsajām skropstām izskatīsies apjomīgāk atverot skatienu.

 Manā kosmētikas favorītu sarakstā atgriežas Revlon Colorstay konsīleris. Lielisks vasarai piemērots konsīleris, kurš ir pietiekami mitrinošs, lai neizsausinātu zem acu zonu. Īpaši patīkami, jo tas neiesēdās krunciņās, bet gan tās aizpildīja, labi sadraudzējās ar pūderi, tomēr koriģējošam efektam nācās to klāt divās kārtās, kas tik plānas konsistences konsīlerim nav brīnums.

Izgaismotāji ir mana vājība un vienlaicīgi arī kaislība, mīlu izmēģināt un lietot dažādus izgaismotājus, bet šajā mēnesī no jauna pievērsos L`Oreal  paletei. Pārliecinājos par to, ka ši ir ļoti kvalitatīva palete, ne tikai toņu daudzveidībā, bet arī smalkajā izgaismotāju malumā, kas ir noteicošais vienmērīgam klājumam.
Garnier ir viens no maniem mīļākajiem zīmoliem, ko ir iespējams iegādāties Drogās, kurš nostiprināja savas pozīcijas ar jauno alvejas matu masku.  Šī maska, kura paredzēta lietošanai trijos dažādos veidos - kā matu masku,  kondicioniera vietā  vai kā serumu matu galiem iekaroja manu sirdi. Man ir smalki mati, kuriem ir tendence diezgan nelāgi saķerties. Ņemot vērā, ka vasaras sezonā matiem ir nepieciešama papildus mitrināšana, tad šo masku- balzāmu lietoju un priecājos, cik mati paliek mīksti , bet tie saglabā apjomu.

Šādi ir mani favorīti, uz kuriem noteikti iesaku paskatīties veikalā Drogas

Lai veiksmīga diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma