Meklē blogā

Atsauksme: Algotherm Algosilhoutte Global Contouring Serum slaidinošais serums

Sveicieni šodienā

Vasara pilnbriedā, kaut arī karstās dienas ir retums, tomēr, tās ir pietiekami bieži un tvirtāks ķermenis ir gana liela aktualitāte. Iespējams, ka jau esat pamanījuši, ka es lēnām un pakāpeniski ieviešu savās ikdienas gaitās veselīgos paradumus - vairāk kustēties, dzert pietiekamu daudzumu ūdens un uzturā lietot vairāk svaigos  sezonālos dārzeņus.Vasaras periodā, kaut tik dabiski, gribās būt dinamiskā dzīves ritmā, bet nedrīkst aizmirst arī par sevis lutināšanu, tā par manu sabiedroto kļuva Algotherm Algosilhoutte Global Contouring Serum ķermeņa serums. Ar aizņemtam cilvēkam piemītošo produktu izmēģināšanas regularitāti, mazliet iepauzējot sāku testēt šo līdzekli.
Ja esat lietojušas Algotherm produktus, tad vieglais, neuzbāzīgi patīkamais aromāts ir tas, kas viņus raksturo, šis līdzeklis nav izņēmums. Serumam ir patīkama tekstūra, kas tūlītēji uzsūcās. Izlasot par šo līdzekli, pirmais, kas manī rādija cerību, solījums ka jau divu nedēļu laikā tas spēj radīt tvirtākas ādas efektu.
Tās aktīvie komponenti ir Marine Biotech`fit kurš tonizē ķermeni, salidina ķermeņa aprises nostiprinot ādu, sola samazināt arī ķermeņa masu. Cafeisilane - uzlabotais kofeīna komplekss, novērš tauku šūnu uzkrāšanos, uzlabojot mikrocirkulāciju ādā un tam piemīt arī antioksidanta īpašības. Nedrīkst piemirst ļoti patīkamu plusu, tā aktīvais mentolu saturošais komponents sniedz atvēsinošu  svaiguma sajūtu uz ādas.  Tiešām, pirmais, ko es izjutu ir patīkams, neuzbāzīgs svaigums, kad uzklāju šo serumu  izvēlētajās zonās uz vēdera, augšstilbiem. Protams, ka neizpalika arī fiziskās aktivitātes, kā jau ikdienas rutīnas sastāvdaļa, devos ilgākās pastaigās.

Es uzskatu, ka tā  kombinējot pastaigas ar seruma lietošanu pastiprināju tā efektu, kuru novēroju izteikti vēdera rajonā, āda kļuva daudz tvirtāka un to varēja lieliski pamanīt. Manuprāt labs līdzeklis, kas atbalstīs ķermeņa formas uzlabošanas centienos, ja vien pielietosi to komplektā ar veselīgāku uzturu, kustībām.
 Jau iepriekš esmu lietojusi Algotherm pret striju eļļu un to iemīlēju dēļ nostiprinošā efekta, tomēr šajā produktā tas ir daudz izteiktāks, tāpēc uzskatu, ka ja esi laba ķermeņa ādu nostiprinoša līdzekļa meklējumos, šīs noteikti būs īstais līdzeklis.

Tilpums 100ml - 26euro ~

Lai veiksmīga diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma