Meklē blogā

Atsauksme: Douglas makeup, Essential jaunumi

Sveicien šodienā

Douglas veikalu plauktā ir uzradušies pāris forši jaunumi, par kuriem vēlos dalīties savā testēšanas pieredzē, atsauksmes, jo daži no tiem ir īstas pērles.

Kā pirmais no produktiem kas mani ieintriģēja bija kosmētikas noņemšanas līdzeklis, kuru var izmantot dušā - izklausās neticami ērti un praktiski. Iepriekš nekad nebiju iedomājusies vakara dušu savienot ar kosmētikas attīrīšanas procesu, jo ierasti tiek noņemta kosmētika un tikai tad duša. Ideja ir lieliska un runājot par pašu izpildījumu, tad tas mani apmierina. Sastāvā esošie kokvilnas ziedi mīkstina un kopj arī jutīgo acu zonu.

Atsauksme par Douglas Essential In-Shower Make-Up Remover Face & Eyes: Produkta konsistence kaut kas starp biezu krējumu un želeju, kosmētikas noņemšanas pieniņa sajūta, kuru iemasē sausā sejas āda, bet pēc mirkļa tas palīdz atbrīvoties no visas kosmētikas. Pieniņš pārvērušās ūdeņainā emulsijā, kad saskaras ar ūdeni, tāpēc lieliski piemērots dušai. Ja nepieciešams noņemt biezāku kosmētikas slāni, īpaši acu kosmētiku, tad pieniņu vari uzklāt uz vates diska, paturēt  acu zonā un tas nemanot izšķīdinās visu lieko.

Produkts savu darbiņu paveic labi, šis noteikti pievienosies  produktiem kurus iesaku no Douglas, kopā ar micelāro ūdeni un divfāžu kosmētikas noņemšanas līdzekli.


Douglas Brow pomade lielisks uzacu gēls,  klājās vienmērīgi un skaisti, labi turas, vidēji ātri sacietē tāpēc ir jāpaspēj uzklāt, bet pēc uzklāšanas izskatās burvīgi. Noteikti lietotu un testētu biežāk, ja vien tonis neveidotu pārāk silti brūnu nokrāsu, priekš manis diemžēl nenoderēja dēļ toņa nesakritības. Pati uzacu pomāde/gels  ir uzslāņojama, tāpēc jāņem pavisam mazliet produkta, uzskatu, ka šis būtu viens no tiem, kurš pietiktu ilgākam laikam. Ļoti gribētos citu toni, jo nekādu citu pretenziju neradīja.

Dougas Pearls Harmony Blush Pearls klasiskas  pērlītes vaigu sārtuma uzklāšanai. Atceros, kā bērnībā mani uzrunāja šāda veida produkti, tie rada tādu sievišķīgu noskaņu kosmētikas uzklāšanas procesā. Šīs pērlītes  veido pavisam maigu, izgaismojošu vaigu sārtumu. uzklāšanas process ar vaigu sārtuma otiņu paņem vidēji daudz produkta, nav pārāk pūderainas un proces laikā nesabirst, kā tas mēdz būt ar daudziem šādiem produktiem.  Lieliski noderēs tām sievietēm, kurām patīk mazliet mirdzošs rozīgs vaigu sārtums ar izgaismotāja efektu.
Douglas Make Up Lash Augmented Mascara kuplinoša skropstu tuša lieliskā plūmju violetā tonī. Es mīlu krāsainas skropstu tušas, tas  ir lielisks veids, kā akcentēt ne tikai acu krāsu, bet piedod grimam  personības odziņu.Tušai Douglas Make Up Lash Augmented Mascara  ir interesanta struktūra, vairāk atgādina gel veida struktūru, kurā ir iestrādātas tikko manāmas mikro fibras, kuras uzslāņot uz skropstām tās "apaudzē" sniedzot papildus kupluma efektu. Šī tuša ir  piemērota dramatiskam efektam, lai to panāktu  uzklāj vienu kārtu un ļauj tai apžūt, tad uzslāņo otru un viss, ar to pietiek lai radītu izteiksmīgas skropstas. Ja pārmērīgi aizraujas skropstas var salipt, tāpēc pirmā kārta jāklāj rūpīgi, lai katra skropstiņa saņemtu tik daudz tušas cik tai ir nepieciešams.
Pietiekama noturība, nebira un nesmērējas, acīm draudzīga jo neradija kairinājumu.
Tas ka tušai ir gel-veida struktūra ir pamanāms to noņemot jo tā sadalās, nevis izšķīst, kā ierastās tušas.


Douglas jaunumi ir ļoti saistoši, īpaši  koriģējošās pērlītes, kā arī izgaismotāju pērlītes, kuras redzēju Douglas veikalos. Noteikti ieteiktu apskatīt tuvāk tušiņas, jo manuprāt tās ir ļoti kvalitatīvas!

Lai skaista diena!
Ilze

1 komentārs

  1. Jā, pērļu pūderis man ļoti patīk, īpaši, kad ir kāds svinīgāks vakara pasākums, tas piešķir sejas ādai mirdzumu!

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma