Meklē blogā

Atsauksme - lieliski produkti ķermenim The Body Shop, L'Erbolario, Avon

Sveicieni šodienā!

Kā ierasti, kad ir pagājusi lielā svētku parāde manā kosmētikas plauktā ir uzradušās pāris foršas lietiņas, ar kurām vēlos padalīties. Šoreiz runāšu par ķermeņa produktiem, krēmiem un losjoniem, kuri ir mani jaunumi. Kā pirmais manā ziemas ķermeņa kopšanas klāstā pievienojās jaunums no The Body Shop kolekcijas The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss kurā apvienoti divi brīnišķīgi aromāti  - ķiršu ziedu un zemeņu aromāts.
Ķiršu ziedu aromāti man saistās ar pavasari, bet zemeņu saldais aromāts liek justies kā vasarā, manuprāt šīs divas aroma kombinācijas lieliski sadarbojās šajā bagātīgajā ķermeņa sviest-krēmā.
Lieliskā ķermeņa sviesta formula ar bagātīgiem ķermeņa sviestiem tādiem kā šī sviests, kakao sviests, babasu eļļa, sezama eļļa un olīveļļa lieliski pabaro ādu, bet bišu vasks rūpējās par ādas aizsardzību no nelabvēlīgiem faktoriem, noturot ādā pietiekamu mitruma līmeni.

Aromāts ir salds, silts, bet kaut kur cauri zemeņu laukam ir jūtami ķiršu ziedi, izteiksmīgi un skaidri atmodinot pavasari sajūtu līmeni.  Esot The Body Shop veikalā pamanīju, ka ir iznākusi jauna Banānu sērija, bet vel neiepirku, jo banāni man saistās ar sauli, vasaru. Toties gandrīz nopirku ķermeņa jogurtu jaunā uzlabotajā versijā, cik saprotu tam ir pievienota alveja, sastāvs palicis īpaši mitrinošs.
Otrais ķermeņa krēms, kurš nonāca manās rokās ir  arī dāvana no kādas draudzenes, ļoti interesants zīmols, pirmo reizi saskāros, kaut ari biju jau ievērojusi U/V Stockmann veikala plauktos. L'Erbolario  ir itāļu zīmols, kuram ir brīnišķīgs dizains un ļoti interesanti aromāti. L'Erbolario ombra di tiglio  ķermeņa losjons ir ar liepu ziedu aromātu, kas man liekās ļoti interesants, spilgts aromāts sevī nes saldu, mazliet asu aromāta niansi, tāpēc to lietoju vairāk uz rokām un kājām, lai nepārsātinātos. 
Varētu padomāt, ka šis zīmols ir līdzīgs The Body Schop, bet tā nu nav! L'Erbolario zīmola aromāti ir vairāk ziedu aromāti, saldi, dinamiski, brīžiem pārsātināti, turpretī The Body Schop aromātu kompozīcijas ir maigas, augļu, ziedu augļu un aromāti vairāk "ēdami" silti un klasiski.
L'Erbolario aromātu kompozīcijās lieliski izceļas parfīmi, kuri ir gana interesanti, lai tos pasmaržotu, īpaši tie, kas sevī nes tādu ziedu aromātus kā ceriņi vai ziedu kombinācijas.
Par šo L'Erbolario ombra di tiglio  liepziedu losjonu varu teikt, ka man iztrūka barojošais faktors, liekas, ka šis ir vairāk sajūtu produkts, nevis izteikti barojošs vai mitrinošs līdzeklis. Tomēr es neizslēdzu tādu variantu, ka ķermeņa krēms vai sviests būs pietiekami barojoši, lai tos lietotu, tāpēc šīs zīmols paliks manā uzmanības lokā.
Trešais jaunums ir vel viena dāvana vārda dienā Avon  Planet Spa Treasures of the Desert īpaši mitrinošs ķermeņa krēms, interesants ar to, ka tiešām darbojās - iepriekš nebiju mēģinājusi nevienu Avon ķermeņa krēmu. Sastāvā ir mazas lodītes, kuras Avon mājas lapā nosauktas par eļļas lodītēm, viņas izšķīst un sniedz ne tikai eļļas pieskārienu ādai, bet arī jauku, austrumniecisku aromātu. Neticami patīkams produkts, aromāts ir lielisks šādam vēsam laikam.

Šādi ir trīs mani jaunumi, kurus nebiju lietojusi pirms tam. Esat izmēģinājušas kaut ko foršu no L`Ebolario zīmola un varat man ko ieteikt?

Lai burvīga diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma