Meklē blogā

Sievišķības triumfs Dr. Hauschka Purple Light kolekcijā

Sveicieni šodienā

Dabiskās kosmētikas, Eko kosmētikas mīļotājiem ir iznācis burvīgs limitētās kolekcijas jaunums no Dr.Hauschka zīmola.
Kolekcija tapusi sadarbībā ar mākslinieci Emmu Lindstrēmu,  kura sniegusi savu redzējumu par krāsām caur  Dr.Hauschka limitētās Purple Light kolekcijas noformējumu. Kolekcijas violetie toņi manā skatījumā atmodina maigo sievišķību, kas līdz ar pavasara iestāšanos rodas katras sirdī, kā impulss uz jauniem piedzīvojumiem,jaunu sākumu un dzīves baudīšanu.

Skaistajā pavasara kolekcijā ir lūpu spīdumi, kas vairāk atgādina lūpu lakas vai šķidrās lūpu krāsas ar vel intensīvāku pigmenta formulu. Finiša pūderis bronzīgi zeltainos toņos un acu zīmulis ar neitrāli violetu toni, kas iederēsies, kā neitrāls akcents gan ikdienā, gan svētku reizēs. Kolekcija kā ierasti ir ļoti sievišķīga, skaista un arī vizuāli baudāms aksesuārs uz kosmētikas galdiņa. Protams, ka pati kolekcijas zvaigzne ir  acu ēnu palete,kura fantastiski pavasarīgi/ vasarīgos, bet elegantos toņos, tā lai būtu viegli lietojama gan ikdienas gaitās, gan svētku reizēs.

Mana atsauksme par Dr.Hauschka Purple Light paleti: Paši acu ēnu pūderi ir ļoti smalka maluma, lieliski paņemami gan uz dabisko sariņu otas, gan sintētisko sariņu. Pludinās ideāli, sniedzot perfektu toni, kas atbilst tonim pašā iepakojumā, ko es uztveru, kā kvalitātes rādītāju. Šis ir vienas no tam retajām dabiskās kosmētikas ēnām kuras patiešām nebirst, jo formula ir tik lieliski atstrādāta, līdz pat niansēm, lai acu ēnu uzklāšanu padarītu maksimāli ērtu katram lietotājam.
Lieliski toņi, uzslāņojams pigments, tāpēc ir iespējams variēt no maiga efekta, līdz dramatiskam,piesātinātam vakara grimam. Violeto toņu balanss starp silto un vēso toņu kombināciju ir lielisks, piemērots dažādu acu krāsu izcelšanai, akcentēšanai.

Acu ēnu sastāvā dabiskie ekstrakti, īpaši melnās tējas ekstrakts palīdz nomierināt un kopt jutīgo acu ādu, kā ierasti  Dr.Hauschka ir apstiprinājusi praksē, ka ne velti tā ir viena no maniem mīļākajiem eko kosmētikas zīmoliem, kā jau to minēju Aprīļa "Pastaigā" kurā varat izlasīt par mani un maniem mīļākajiem dekoratīvās, kopjošās kosmētikas produktiem.
Lielisks produkts, ko ir vērts iegādāties savā dekoratīvās kosmētikas kolekcijā, īpaši, ja  esi visa dabiskā cienītāja.

Lai skaista diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma