Meklē blogā

Artistry Hydra-V tonālais krēms vasarai

Sveicieni šodienā

Lai arī es ļoti mīlu šādu siltu un patīkamu laiku, tomēr arī šajā laikā ir  momenti, kad nepieciešams sapucēties, uzklāt kādu redzamāku meikapu. Šajā gadījumā rodas vajadzība pēc produkta, kas nav pārāk blīvs, bet ir pietiekami pigmentēts, lai radītu ko vairāk par nude efektu. Tieši šīs vajadzības mudinata  izvēlējos notestēt Artistry Hydra-V Sheer Weightless foundation Spf15 tonālo fluīdu.
ArtistryHydra-V™ vieglais tonālais krēms satur Norvēģijas fjordu ūdeni un Havaju akkai ekstraktu, palīdz saglabāt ādas mitrumu un piešķir tai svaigu mirdzumu. Formula satur caurspīdīgus pigmentus, kas vienmērīgi izkliedē gaismu, izgaismojot ādu un liekot tai izskatīties gludākai.
Šī formula piešķir vismirdzošāko izskatu no visiem Artistry™ tonālo krēmu klāstā ietilpstošajiem produktiem. Tas ir piemērots visiem, kas vēlas vieglu tonālo krēmu ar caurspīdīgu segumu.
Protams, ka es apzinos, ka šāda kombinācija kā viegla tekstūra, bet spēja nomaskēt mazās nepilnības ir diezgan liels izaicinājums. Artistry Hydra-V sērija mani nav pievīlusi, jo tā ir fantastiski mitrinoša sērija, kuras krēmu un īpaši acu krēmu izlietoju līdz pēdējai pilītei. Varu teikt, ka šis tonālais fluīds ir  ļoti mitrinošs un patīkams sejas ādai, sajūtu līmenī pat liekās, ka tur ir pievienota hiāluronskābe. Vieglu Spf aizsardzību tie panāk ar dabiskajiem filtriem, ne ķīmiskajiem, kas arī piedod vieglu mirdzumu, pamanīju ka sastāvā ir dažādu augu ekstrakti.
Uzklājot tas lieliski maskē vieglas nepilnības, bet nav tik smags un barojošs kā BB krēmi, fluīda tekstūra ir ūdeņaina, plūstoša un to pilnībā nejūt uz ādas. Uzskatu, ka viņš ir lielisks, tikai izteikti taukainai ādai būtu jālieto bāze vai arī jāpiepūderē, lai iegūtu mazliet matētāku finišu.
Šeit ir bildīte, kur kreisā pusē ir uzklāts tonālais krēms, bet labajā nav ( āda man ir kļuvusi tumšāka uz vasaras periodu) kā jau var redzēt izlīdzinošais efekts ir manāms.
Tomēr izteikti porainai ādai ir jālieto bāze, jo ierasti tik plānas tekstūras produkti mīl iesēsties porās.
Šo tonālo krēmu-fluīdu iesaku sausai, normālai un kombinētai ādai, taukainas ādas īpašniecēm vajadzēs to piepūderēt. Produkts ir noturīgs, kaut arī plānas tekstūras, kā pluss ir ērtā pipetīte ar kuru uzklāt produktu. Pieejams sešos toņos, bet šie toņi ļoti labi pielāgojās sejas ādas tonim, tāpēc saderīgs ar vairākums ādas krāsām.

Vairāk informācijas https://www.amway-latvia.com/

Lai  burvīga diena
Ilze



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma