Meklē blogā

L`Oreal jaunumi Nudista kolekcija, Glow izgaismotāji, BB krēms

Sveicieni šodienā

L`Oreal jaunā izgaismotāju kolekcija, tas bija tas produkts, ko tik ilgi gaidīju, kad tas parādīsies Latvijas tirgū, kā jau daudzi, es sekoju L`Oreal instagramam, kur ar šiem izgaismotājiem mani kārdināja pietiekami ilgi, lai es saprastu, ka man vajag izmēģināt šo produktu.
Tagad mazliet par to, kāpēc es tik ļoti vēlējos viņu izmēģināt. Ierasti L`Oreal ražo kvalitatīvus un labus produktus, to varu attiecināt uz izgaismotājiem, jo pagājušā gada izgaismotāji bija lieliski un joprojām tiek lietoti.
Šī jaunā izgaismotāju un vasarīgās nude noskaņas kolekcija sastāv no:

Divām L'Oreal Paris La Vie En Glow Highlighting Palette izgaismotāju paletēm, viena ir siltākos toņos, bet otra vēsākos, kuru sastāvā ir kopjošā kokosriekstu eļļa, kura ir patīkams pluss.


BB krēms L`Oreal Bonjour Nudista maksmimāli vieglam segumam un papildus mitrinošajam, kopjošajam efektam. Papildināta ar aprikožu eļļu un zaļās tējas ekstraktu - svaigākas, dabiskākas ādas efektam. Produkts ir ļoti patīkams, atsvaidzinošs, bet pietiekami sedzošs, kā jau klasisks BB krēms. Izteikti patīkams un atvēsinošs efekts, ko sajūtu no zaļās tējas ekstrakta. Āda ir uzlabota, bet tiešām to var dēvēt kā Nude grima sastāvdaļu. Izteikti taukainai ādai var būt pārāk barojošs, jo man parādījās spīdums pēc 1.5h pēc produkta uzklāšanas.
L'Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops izgaismojošie pilieni, kuri pieejami divos toņos, viens no tiem gaišākā šampanjiesa krāsā, bet otrs piesātinātā bronzas tonī.

Gribēju pastāstīt par šim divām pūderveida paletēm mazliet detalizētāk, jo viņas ir lieliskas, toņi ir uzmanības vērti.
L'Oreal Paris La Vie En Glow Highlighting Palette divos toņos
warm glow & cool glow  nosaukumi, kuri lieliski atspoguļo palešu būtību, jo viena no tām ir izteikti vēsos toņos, bet otra ir glaimojoša siltajam ādas tonim. Noteikti rodas domas par to, kurš gan nav redzējis izgaismotāju paletes, bet šīs ir diezgan interesantas, ka vienas paletes ietvaros vari izmantot visus toņus lai modelētu sejas vaibstus tikai ar izgaismotāju palīdzību.
Izklausās interesanti? Arī man tas likās diezgan interesanti, L`Oreal galvenā grima māksliniece iesaka šādas shēmas, kā izmantot visu paleti:
Manuprāt ļoti radoša pieeja un daudz-dimensionāls efekts. Dažādu izgaismotāju lietošana modelē sejas formu izmantojot tikai izgaismotāju paleti, spēlējoties ar siltajiem un aukstajiem kontrastiem vienas paletes ietvaros.
L'Oreal Paris La Vie En Glow Highlighting Palette warm glow - lieliski klājās, paši pūderi ir smalka maluma, interesantas zeltainas tekstūras,  tās kombinējot var iegūt jaunu dimensijas izpratni sejas izgaismošanā. Uzskatu, ka šis ir tas produkts, kas var noderēt ne tikai kosmētikas mīļotājiem, bet arī vizāžistiem.
01Sundust -Gaišs, klasisks šampanieša tonis silts, patīkami saulains
02Blazing Gold- Luminiscējoši zeltains, mazliet caurspīdīgs tonis, kas rada  zeltaina mirdzuma efektu kaut ari caurspīdīgu, bet ļoti skaistu, atdzīvinot ādas toni ( ļoti unikāls izgaismotāja tonis).
03After Love -Brūngans ar mazliet rozīgu apakštoni vairāk atgādina vaigu sārtumu, siltam ādas tonālam ļoti skaists tonis lai izceltu iedegušu ādu.
04Bronze Kiss -Ļoti izteiksmīgs, silts bronzas tonis, uzskatu, ka ar šo vari izcelt arī atslēgas kaulus un dekoltē rajonu, ja esi tumšāka ādas toņa īpašniece.

L'Oreal Paris La Vie En Glow Highlighting Palette cool glow - gaišāko toņu palete, kuras tekstūra ir  ļoti smalka maluma, patīkama un zīdaina pieskārienam, labi sadarbojās gan ar pirkstiem, kā uzklāšanas instrumentu, gan ar kosmētikas otu.
01Moonlight - Zilgans, sudrabains izgaismotājs ar vēsu mirdzumu, mazliet  sevī nesot rozīgu noskaņu.
02Oh my Gold -Zeltains persiku tonis, silts, bet pietiekami vēss lai to uzklātu ari gaišu līdz vidēju ādas toņu īpašnieces/
03Pink Pearl -  Skaisti rozā, pērļains tonis, kas lieliski iederēsies visiem vēsajiem ādas tonāliem
04Bronze Glaze - Bronzīgi pērļains izgaismotājs ar neitrālu  sampanieša toni, kam ir pievienotas vieglas saulainas nianses.
L'Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops man ir gaišākā tonī un interesantais šajā produktā ir tas, ka to var veiksmīgi izmantot visam ķermenim. Izgaismojot ne tikai seju, bet piedodot papildus mirdzumu dekoltē zonai. Paši pilieni ir jūtami eļļaini,  kas nav slikti, bet liek domāt par to, ka šis produkts vairāk patiks sausas un normālas ādas īpašniecēm. Mirdzums, kuri iegūsti no šiem pilieniem ir vairāk mitrs mirdzums ar smalkām izgaismojošām daļiņām, ļoti neparasti un skaisti.


Kopumā pati kolekcija ir ļoti izdevusies, izgaismotāji ir skaisti, lieliski klājās, noteikti noderīgi tiem, kuriem patīk šādi unikāli tonīši vienuviet.

Lai burvīga diena
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma